Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

justyna@
Patusiu ja czuje sie w miarę dobrze mam tylko katar i kaszel ale sama wiesz nie mam czasu na chorowanie :Oczko::Oczko: od poniedziałku znów praca studia sie zaczynają
a Natalce nie sinieje rączka ???

Nie sinieje tylko krwiak zrobił się od spodu,tak tak nie ma czasu na chorowanie niech katar i kaszel szybko minie

wpadam na chwilę, Szym jak wiecie rano OK, po drzemce 40,1. Bylam w przychodni, osluchowo czysty, moze trzydniowka, jak nie bedzie to, to zbadamy mocz bo innych symptomow chorobowych nie ma. Ale co mnie nerwów kosztuje ten weekend to moje. Potrzymajcie proszę kciuki by to była trzydniówka

ann, kciuki zacisniete, ja tam wierze zez to wlasnie trzydniowka!! no bo co innego!!! :D

my spedzilismy mily dzien, podwieczorek z kuzyunek K ktory przyjechal w odwiedziny do rodziny, ostatnio widzialam go 3 lata temu
pogaduszki, ciasto i tak zlecialo do teraz :D
zaraz kolacja, dzieci spac a my przed TV, dawno tak nie bylo zeby leniuchowanie na calego :lol:

witam kochane

Ann- wielkie buziaki dla Szymka, biedaczek, niech juz goraczka minie!!!!!!!!!!!

Emma- i jak po zakupach???ja na zakupy rusze jak urodze i zrzuce to co przybiore, A wie ze ma juz karte swoja szykowac

Justys- ale z Gaji kochana diablica, dobrze ze z taty zrobila tylko sobie krzeselko a nie podnozek!!!
ja tez padam ze smiechu jak Ala meczy A, mimo ze a nie dos miechu poniewaz Ala nie wie co to delikatnosc

Moniq- trzymam w takim razie kciukasy, nie tylko za Natanka ale rowniez i za Was, zeby nie bylo stresu!!!

A usypia Ale, pewnie nie robi tego w lozeczku, ale coz, nie bede sie z nim klocila, niech robi po swojemu a ja po swojemu, na szczescie Ala tak wymeczona ze jak ja usypiam w lozeczku to zasypia bez problemu, ale musi byc jedna zasada, drzemka do 14, inaczej wieczorem sa awantury

mam do Was pytanie, dziewczyny, moze wyda sie Wam ono dziwne ale to dla moich prywatnych przemyslen...
nie znam polskich realiow ale wiem ze wszystko jest drogie, jest ciezko...
czy rodzina z dwojka dzieci, nie majaca czynszu do placenia, nie posiadajaca internetu czy tel stacjonarnego, nie mieszkajaca w duzym miescie, a majaca 3500zl miesiecznie, czy w takiej konfiguracji jest im naprawde bardzo ciezko zwiazac koniec z koncem???? czy nie??
wiem ze to na pewno trudne do powiedzenia ale absolutnie sie nie orientuje w niczym w Polsce....

Witam wieczornie

ANN Biedny Szymuś, trzymam na maxa kciuki, to musi być trzydniówka!!!
MONIQ Będę myślami z Natankiem, na pewno będzie dzielny. A co do pytania to myślę że z taką kwotą do dyspozycji i bez tych rachunków da się swobodnie przeżyć miesiąc.
JUSTYNA Oficjalnie pani studentko - super diablica:36_3_9:
PATUSIA Oby jednak rączka szybciutko się zagoiła i ten krwiak nie zwiastował powikłań. Buzi:36_3_9:
OLIMPIA Co cię tak mało ostatnio?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png