Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Wrocilam......wypoczeta ale zmartwiona :(

Olisia ma angine i antybiotyk :( do tego od zeby ida na potege i do kompletu brakuje tylko 5 a co za tym idzie od 4 dni pije tylko mleko i nie chce nic jesc :(

Ja zrezygnowalam z pracy bo nerwowo nie wytrzymuje......nerwobole w klatce piersiowej i zapasc mi wystarcza :( regeneruje sie i uspokajam na maxa....bedzie trudniej,slabiej finasowo ale zdrowo :( mam nadzieje!!!

Nie wiem co u Was...moze ktos pomoze w ogarnieciu tych stronek i w skrocie napisze co i jak ???? poki co uciekam sie rozpakowac i dalej wpadac w dol :(

wpadam z życzeniami zdrówka dla wszystkich

moniq - domyślam się co przeszłaś - niech rana szybko się zagoi
Patusia sił dla Natalki i dla Ciebie
Olimpijka witaj po urlopie - głowa do góry zdrowie ważniejsze - u nas też ząbkowanie na max

Justyna
super Gaja :D
Inka Gda katia patusia śliczne zdjęcia :)

Moniq- ja Ci sie dam śmiać z biednej cięzarnej :36_2_27:,powiem Wam ze chwilami to mi juz oddechu brakuje przy mającej nadmiar energii Mai...a co bedzie za 2 miesiące z gigantycznym brzuchem. Uwierzcie ze widac te 10 kg, nie mam coprawda fotki aktualnej ale na dniach Wam cos wrzuce

Zdrówka dla szalejącej z widelcem :great::smile::smile: GAJUNI!!!!

Olimpijka-sił dla Ciebie i uściskaj małego zębatego chorowitka:36_3_1::love:

ide prasowac

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Właśnie jestem po ponad godzinnej histerii Gajki w końcu położyłam sie z nią i powiedziałam że jak skończy to niech sie do mnie przytuli nie wiem czy zrozumiała ale zadziałało
Starletko :Całus::Całus:
Olimpia zdrówka dla córci a ty wiesz co dla ciebie i twojej rodziny najlepsze tylko dobrych decyzji życzę
ja uciekam bo padam a nie wiem jaka noc się szykuje
dobranoc

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

witam wieczorem
oli, witaj z powrotem, zdroweczka dla malej, niech wraca doformy!! co do pracy, na pewno znajdziesz to cos co pozwoli zyc jak chcesz!!
starletka, kochana, a co z B?? jak ta stluczka??

troche lekkiego horroru za nami, zdjelam Natankowi opatrunek (oli dla Ciebie z mojego zycia streszczenie: Natanek wczoraj wieczorem sie przewrocil i rozwalil glowe, 7 szwow na srodku czola ma... :( ) my, duzi, nie lubimy zdejmowac plastrow a co dopiero taki maluch co do tej pory nawet sobie kolana nie otarl i nie zna co to plaster... no i po 15min walki z dzieckiem rana jest na wolnym powietrzu...
ciezko mi to jakos obiektywnie obejrzec, chyba jednak ladnie to jest zeszyte ale rana sama w sobie sila rzeczy, brzydka... za pare dni opuchlizna zejdzie i wszystko wyjasnieje to bedzie lepiej.... tylko sie teraz na kazdym kroku boje ze sie walnie w te rane, ze sie otworzy... jakbym mogla to bym zakleila z powrotem ale lekarz poradzil zeby tak zostawic bo sie lepiej goi...

justyna, fotki sliczne, wklejej ile wlezie, ja tak ubolewam ze nie mam nadal aparatu, trace pare fajnych fotek z prawie miesiaca zycia Noasia... ale to tylko zdjecia...

aha, no i mam jedno dziwne w domu: Noah przestal lubic kapiel....................
nie wiem skad sie mu to wzielo, ostatnia kapiel jakos tak dziwnie, znikad pod sam koniec zaczal plakac jak chcialam go oplukac, nie przywiazalam uwagi wiekszej, ale dzis tak samo i to od samego prawie poczatku.. zamiast kapieli byl prysznic bo maly na nogach i przyklejony do mnie... cos mu sie odwidzialo ale nie zdazylam zrozumiec dlaczego......

oo to znowu ja!!

moniq-a może jakiś szampon nalał mu się do oczu przy którejś z kapieli i go zapiekło???albo się czegoś wystraszył?zimna woda lub za gorąca??a może czuje Twój niepokuj o Natanka?no sama nie wiem?? ucałuj dzielnego Natanka!!niech rana się szybko goi!!

olimpiadko-i Ty z kiepskimi nowinami:36_1_10:kuruj Olimpię i nie myśl terazo pracy!!Twoje zdrowie i zdrowie Twojego dziecka najważniejsze(i jedyne).napewno na Swojej drodze życiowej znajdziesz jeszcze kilka wielkich wyzwań,którym będziesz chciała sprostać;)ja wiem,że jak one do Ciebie nie przyjdą to sama je gdzies wyszukasz;)ucałuj małego zębacza i dbajcie o siebie!!aaaa i jeszcze kilka zdjęć z wakacji poprosimy,jak znajdziesz wolną minutkę;)

anulka-no to faktycznie,są podstawy do zrobienia badan!!pamiętam,że antybiotyki u pati dały odwrotny skutek,niż był spodziewny i dłuuuuuugo walczyłyśmy z ciągłymi infekcjami!!brrrrr!!a co do mnie...no cóż!noga mniej boli(dzięki prochom), mam nadzieję,że niedługo dojdę do pełnej sprawności (tzn.postawię stopę na podłodze,bez brania prochów;)).a tak poza tym,to jesieena deprecha mnie dopada,ale to naturalne o tej porze roku;)dziekuję,że pytasz.życzę Wam,abyście odnaleźli przyczyny tak częstych chorób i szybko wyszli na prostą!!!!!

justyna-fajna Gajunia!konkretna dziewczyna:)
aneta-ciesz się ciszą i spokojem w domu:)napewno jeszcze zatęsknisz za chwilami tylko dla siebie!!!i duuużo śpij;);)jak się czujesz w ciąży???czy już masz wszystko przygotowane na przyjscie NICOLI???

staletko-jak sie miewa Dominiś?jak rany??jak maż?nic mu nie jest??

inka-co to jest 10 kg;)30 to jest to;)ale werzę,że jest Ci ciężko kochana!!i bardzo Cię podziwiam,że tak świetnie dajesz sobie radęz dzieckiem i domem:)

zapomniałam napisać,że bardzo podoba mi się fryz KOrniś:):)

a na new LOOK patusi czekam z niecierpliwością!!

chyba lecę spać,bo rano trzeba wstać i zarządzić rodzinne pakowanie!!

jakbym nie zajrzała,to zyczę wszystkim spokojnych snów!!

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Miało byc jutro ale jest jeszcze dziś,mój nowy kolor (a uczesanie szwagierka jest fryzjerką i chciała po próbowac na moich włosach)
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/DSC03428.JPG
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/DSC03427.JPG
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/DSC03429.JPG

OLIMPIJKA
a co u Nas Zuza jak zwykle szaleje,Natalka ma rękę w szynie (wypadek na rolkach )T dalej leczy nogę ja mam początki zapalenia oskrzeli

starletka, ja tez mam nadzaieje ze zlo juz wyczerpalo limit u wszystkich!!!!!

nie opowiedzialam Wam z tego wszystkiego moich perypetii co do chrztu Noasia...
we Francji strasznie sie z tym bawia i duzo rzeczy do zrobienia jest przed chrztem.
obowiazkowe zebrania wieczorne bez dzieci, obowiazkowe msze rodzinne z dziecmi, do tego dwa razy jacys laicy przychodza do domu i nawracaja ludzi jakby przypadkiem bezbozni byli..
do tego to wszystko w odpowiedniej kolejnosci i nie ma ze sie cos ominie. no i tak sie to zgralo ze my nie mozemy na wszystko pojsc bo albo nas nie ma (tylko jedna data w kazdym miesiacu na to wszystko) albo cos innego
jedyna mozliwosc to ta ze mialam isc wyjatkowo sama na pierwsze spotkanie podczas gdy tesciowa zostaje z dziecmi, a tu prosze, tego dnia mam isc na sciaganie szwow Natanka, nie wiem jak my ten chrzest zalatwimy, trafilismy na takich ludzi ze nawet w Pl chyba takich nie ma, koszmar jakis normalnie, nie rozumiem tego, potem sie dziwia ze ludzie odchodza od kosciola a jak sie dziwic jak tak rygorystycznie do wszystkiego podchodza i niczego nie ulatwiaja...
cos czuje ze poki chrzciny nie mina teren bedzie naminowany w rozmowach z moja mama, o moim K nie wspomne bo on nie jest wierzacy choc ochrzczony... na sama mysl ze mamy isc na obowiazkowe msze to juz go trafia, dodam ze ksiadz ktory ochrzcil Natanka zostal wylany za zbyt lagodne podejscie do chrztow, slubow, nie byl taki konserwatywny jak obecne osoby...

ehhh, to ponarzekalam.....

monikouette
starletka, ja tez mam nadzaieje ze zlo juz wyczerpalo limit u wszystkich!!!!!

nie opowiedzialam Wam z tego wszystkiego moich perypetii co do chrztu Noasia...
we Francji strasznie sie z tym bawia i duzo rzeczy do zrobienia jest przed chrztem.
obowiazkowe zebrania wieczorne bez dzieci, obowiazkowe msze rodzinne z dziecmi, do tego dwa razy jacys laicy przychodza do domu i nawracaja ludzi jakby przypadkiem bezbozni byli..
do tego to wszystko w odpowiedniej kolejnosci i nie ma ze sie cos ominie. no i tak sie to zgralo ze my nie mozemy na wszystko pojsc bo albo nas nie ma (tylko jedna data w kazdym miesiacu na to wszystko) albo cos innego
jedyna mozliwosc to ta ze mialam isc wyjatkowo sama na pierwsze spotkanie podczas gdy tesciowa zostaje z dziecmi, a tu prosze, tego dnia mam isc na sciaganie szwow Natanka, nie wiem jak my ten chrzest zalatwimy, trafilismy na takich ludzi ze nawet w Pl chyba takich nie ma, koszmar jakis normalnie, nie rozumiem tego, potem sie dziwia ze ludzie odchodza od kosciola a jak sie dziwic jak tak rygorystycznie do wszystkiego podchodza i niczego nie ulatwiaja...
cos czuje ze poki chrzciny nie mina teren bedzie naminowany w rozmowach z moja mama, o moim K nie wspomne bo on nie jest wierzacy choc ochrzczony... na sama mysl ze mamy isc na obowiazkowe msze to juz go trafia, dodam ze ksiadz ktory ochrzcil Natanka zostal wylany za zbyt lagodne podejscie do chrztow, slubow, nie byl taki konserwatywny jak obecne osoby...

ehhh, to ponarzekalam.....
bez komentarza Moni....brak słów...:lup:

kurde, az mi wstyd ze tak stronke zaczelam; od narzekania
to zeby sie wkupic
-za zdrowko Kronkis i Gosi
-za Natalke zeby sie szybko zagoilo!
-za zdrowko u oli
-za zdrowko u justyny
-za zdrowko u Anulki
-za zdrowie ann i rodzinki
-za noge k8i
-za wszystkich innych zasmarkanych i kaszlacych
-za prawko mineralki
-za spokoj i zdrowie u starletki
-za pogode ducha i rozwiazanie wszelkich klopotow aniolka
-za fasolki inki, agnieszki i bloomoo
-za rozlaki zeby bylo jaknajmniej (mada! B juz wraca!! :D )
-za przyszle rodzenstwo forumowych dzieciaczkow
-za nasz parenting, zeby sobie to zle fatum juz poszlo w sina dal!!!
-no i egoistycznie za mojego kaskadera, zeby blizna byla piekna i malo widoczna... i zeby juz nigdy wiecej nie bylo innych........