Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Olimpijka
Witajcie dziewczyny

Dzisiaj Dominik mial zmiane opatrunku i Starletka razem z nim plakala. Poprosila mnie zeby Wam napisac co i jak bo niestety net ma z orange a P zjada duzo bajtow.....Pozwole sobie zacytowac ja bo nie jestem w stanie nawet napisac tego.....

"Dominuś pod kroplówką - niesamowicie płakał przy zmianie opatrunku a ja razem z nim :(
lekarz wiele mi nie powiedział.... rany nie ropieją - w środę zmiana opatrunku czyli do środy jesteśmy w szpitalu na bank.... co dalej nie wiem :( przenieśli nas do innnej sali niestety i już nie jesteśmy sobie sami...
Natalka strasznie płacze - dzisiaj idzie do lekarza bo twierdzi że boli ją ucho"

"nie mogłam się uspokoić rano tak się trzęsłam i łzy mi leciały..."
"nie wiem jak się to wszystko poskładało - ale cieszę się że chociaż mam kontakt z Wami bo nie wiem jak bym to zniosła nie wyrzucając z siebie tego bólu żalu itp"

"Me :: 10:06:04
jaki stopien oparzenia???
starletka :: 10:06:13
pewnie 2
starletka :: 10:06:21
nie mówią :(
starletka :: 10:06:59
bo wiedzą może B więcej bo widzą w jakim stanie jestem"

"starletka :: 10:15:26
tak czasem siedzę i patrzę jak krople spływają w kroplówce a on śpi mi na rękach (bo tak większość czasu spędzamy)
starletka :: 10:15:54
wtedy czuję każdą sekundę - ile jest warta i ile może się wydarzyć
starletka :: 10:16:36
jednak na salach zimno bo dzieci mówią że na korytarzu cieplej"

mi brak slow.............

spokojnego poniedzialku

:le::le::36_2_18:
Nie wiem co napisac brak mi słów tulę Was mocno

justyna@
Witam jeszcze mam chwilkę przed pracom więc zaglądam
Olimpia jak to przeczytałam to łzy mi do oczy napłynęły przekaż Starletce że jestem z nią i tule mocno do serducha a za Dominika już parę próśb do tego na górze poszło :Całus::Całus::Całus:

dzieki Slonce-przekaze

Olimpijka
Witajcie dziewczyny

Dzisiaj Dominik mial zmiane opatrunku i Starletka razem z nim plakala. Poprosila mnie zeby Wam napisac co i jak bo niestety net ma z orange a P zjada duzo bajtow.....Pozwole sobie zacytowac ja bo nie jestem w stanie nawet napisac tego.....

"Dominuś pod kroplówką - niesamowicie płakał przy zmianie opatrunku a ja razem z nim :(
lekarz wiele mi nie powiedział.... rany nie ropieją - w środę zmiana opatrunku czyli do środy jesteśmy w szpitalu na bank.... co dalej nie wiem :( przenieśli nas do innnej sali niestety i już nie jesteśmy sobie sami...
Natalka strasznie płacze - dzisiaj idzie do lekarza bo twierdzi że boli ją ucho"

"nie mogłam się uspokoić rano tak się trzęsłam i łzy mi leciały..."
"nie wiem jak się to wszystko poskładało - ale cieszę się że chociaż mam kontakt z Wami bo nie wiem jak bym to zniosła nie wyrzucając z siebie tego bólu żalu itp"

"Me :: 10:06:04
jaki stopien oparzenia???
starletka :: 10:06:13
pewnie 2
starletka :: 10:06:21
nie mówią :(
starletka :: 10:06:59
bo wiedzą może B więcej bo widzą w jakim stanie jestem"

"starletka :: 10:15:26
tak czasem siedzę i patrzę jak krople spływają w kroplówce a on śpi mi na rękach (bo tak większość czasu spędzamy)
starletka :: 10:15:54
wtedy czuję każdą sekundę - ile jest warta i ile może się wydarzyć
starletka :: 10:16:36
jednak na salach zimno bo dzieci mówią że na korytarzu cieplej"

mi brak slow.............

spokojnego poniedzialku
cały czas doglądałam wiesci od Starletki...a teraz becze

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość Agnieszka31

same lzy naplywaja do oczu, Starletka- tule Was z calych sil;
szkoda slow na inne rzeczy, w tej sytuacji wszystko inne wydaje sie blache, malo wazne;
wszelkie inne problemy smieszne;
najwazniejsze to zeby Dominiczek wyzdrowial!!!!!!!!!!!!!!!!

STARLETKO Myslę cały czas o Tobie i Dominiku....Okropne wieści, modlę się żeby wszystko było dobrze....Mam nadzieję że nasze wspólne modlitwy pomogą....
MINERALKA Najlepsze życzenia kochana, spełnienia marzeń:36_3_14:
INKA Fajnie że wesele udane a i odpoczynek bez dzieciaczka na pewno wam się przydał:cheess:
OLIMPIA Dzięki za wiadomości od Starletki....

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png

martusia
olimpijka przekaz starletce ze jestesmy z nia i ze wszystko bedzie dobrze.
ale mi sie chce plakac po przeczytaniu tego.... ledwo sie powstrzymuje bo jestem w pracy.

a nie wiesz jakie czesci ciala ma poparzone? biedny dominik
bede sie modlic za jego szybki powrot do zdrowia

starletko sil. jestesmy z toba..

przekazalam juz i staram sie pomoc..... :(

starletka :: Yesterday at 19:03:28
"w domu maluch zdzierał z siebie skórę :(.....

w szpitalu dopiero było widać że ma poparzoną buzię i była obawa o oko... ja leciałam z nóg....

dzięki bogu buzia ok oko też..... rany tylko mniejwięcej na wysokości kości żuchwowej i na szyjce... no i cała klatka piersiowa + rączki

wczoraj 4 kroplówki dzisiaj 3 + antybiotym i przeciwbólowe do tego pchają się zęby

ja nawet nie potrafię napisać co czuję :( bo nie da się tego opisać.... B co chwile płacze... obwinia się... wczoraj go złapał ból w klatce piersiowej z nerwów ........

od wczoraj rano nie zmrużyłam oka.... padam na twarz.. ale tak panicznie się boję o małego że nawet nie myślę o spaniu.................."

Przepraszam ze kopiuje Wam nasza rozmowe ale nie potrafie tego strescic i przede wszystkim pisac o tym bo mi tak potwornie zal Dominika ze lzy same sie cisna na sama mysl.........

:36_2_58:
Dominiczku brak słów na Twoje cierpienie. Wyć się chce :36_2_58:
Starletko musisz być silna. Dla niego. Wiem co czujesz. Miki był w szpitalu dwa razy. Drżałam o niego w każdej chwili, cierpiałam. Ale miał we mnie oparcie. Niczym myśl o jedzeniu i spaniu. Najważniejsze jest teraz jego zdrówko. Modlę się za niego a Ty musisz wierzyć, że będzie dobrze. Bo będzie. Ściskam i tulę z całego serca.

ja tez mialam Maje w szpitalu kilka dni na kroplówce...prawie cały czas trzymałam ją na rękach-okropne przezycie patrzeć jak maleństwo sie męczy....Objawy Mai był jednak mniej bolesne wiec nawet mi trudno sobie wybrazic co biedna Monika i B muszą przezywac.
Kochani trzymajcie sie!!!!!cała ta sytaucja musi miec szczęsliwe zakonczenie! i mam nadzieje ze to juz niedługo!

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

martusia
na pocieszenie powiem ze oparzenia drugiego stopnia (nie glebokie) goja sie w miare szybko i nie zostawiaja blizn. bede sie modlic. ale zalapalam dola. to musi byc straszne co starletka teraz przezywa...
nie wiem co pisac..

nie wiemy czy to 2 stopnia....Monika tak podejrzewa ale lekarze jej nic nt nie mowia....nie na jej sily ta wiadomosc.......