Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

justyna@
mkarasowska
justyna@
Zapomniałam wam z tego wszystkiego napisac że moja córcia wczoraj zaskoczyła i nauczyła sie pić z niekapka z rurka :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

Justyna a jaki masz ten niekapek? powiedz jak tego dokonalyscie?

na początku gryzła rurkę w niekapku wzięłam taka słomkę do picia pociągnęłam żeby była tam herbatka i nalałam jej kilka razy do buzi potem dałam słomkę i zaczęłam jej cmokać a ona pociągnęła i poczuła pice potem dałam jej niekapek zaczełam cmokać pociagneła i zajarzyła tzn zakumała czacze heheh
a niekapek kupiłam taki
sklep.dzidzio.pl -> Kubek ze słomką 210, Baby Ono

justyna zdolna masz coreczke, a kubek fajny (pierwszy raz taki widze, chyba tez taki kupie)

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

siedze i placze ze smiechu!!
justyna, nie daj sie tesciowej!!ZAWSZEMASZ DESKE SEDESOWA!!!!! kto jak kto ale Ty masz pod reka!!

GOSIU moc serdecznosci urodzinowych, niech smutki odchodza na bok a radosc na dlugo zawita w Twoim sercu!

Patusia i dla Ciebie moc buziakow!!!
starletko, duzo duzo radosci i dla Ciebie!!!!!

brawo dla Gajuni za picie z niekapka!!!

martusia, jak dobrze ze z malym juz lepiej!!!

oli, zdjecia super, najbardziej zazdroszcze kominka :D
a powiedz, z tylu co Was dzieli od drugiego blizniaka?? bo jakos nie kumam :D

co do zdjec urodzinowych, wiecej dorzuce moze pozniej do galerii ale setek ich nie robilam wiec duzo nie ma
i dziekuje za pochwaly dla moich podobnych chlopakow

witam po dłuższej nieobecności!
za tem od początku:
WERONICZKO,NOASIU,WERONICZKO,ZUZIU,MICHASIU,ZACHARKU,FILIPKU,ALUSIU,ASIU,
KAJTULKU,LENKO,IZABELKO,WIKTORKU
ŻYCZĘ WAM MOJE MAŁE ROCZNIAKI AGBYŚCIE ŻYLI PEŁNIĄ SZCZĘŚCIA ZDROWIA PRZEZ CAŁE SWOJE ŻYCIE!!!!!ABY DOBRE MOCE WAS NIEOPUSZCZAŁY I ABY MARZENIA SIĘ SPEŁNIAŁY .TEGO WAM ŻYCZĄ K8I Z PATULKĄ (SPÓŹNIONE ACZ PŁYNĄCE Z GŁĘBI SERCA)
http://www.rozanypotok.pl/ciasta/_dzieci_tort_kubus.jpg

następnie:

GOSIU,PATUSIU,STARLETKO-KOCHANE MOJE Z OKAZJI WASZYCH ŚWIAT ŻYCZYMY SZCZĘŚCIA I POMYŚLNOŚCI,WIELIEJ I NIEUSTAJĄCEJ MIŁOŚCI, KOCHAJĄCEJ RODZINY I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!!!
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:WbIIftvZ6HNjZM:http://www.ziomjanek.pl/images/stories/tort_black_red.jpg

chciałam tylko powiedzieć,że cały czas i na bieżąco jestem z Wami! czytałam Was codziennie i czasem nie mogłam wyrobić ze śmiechu(patrz deska klozetowa pożyczana przez Justyśię dla Moniq na jej przykrą i mało rozgarniętą szwagirekę-ps.Moniq współczuję takiej osoby).
płakałam jak zobazcyłam piękną pierwszą stronę naszego Wątku!mada-jesteś super,że tak pięknie zaprezentowałaś Nasze pociechy!zresztą wszystkim mamom gratuluję pięknych modeli i modelek na zdjęciach;)
wiem,że Ann w końcu dotarła do domu i niestety nie wypoczęła za bardzo:(współczuję i życzę sił!
pamiętam,że Mineralka przeżywała trudny okres w domu:(:(byłam z Tobą całym sercem i nadal jestem!mam nadzieję,że jest choć trochę lepiej?
doczytałam też o problemach martusi z Bartkiem i o lęku przed lotem!dobrze,ze już po delegacji,lot zaliczony,a i cieszę się,że powoli wychodzicie na prostą z tą wysypką.moja pati też była uczulona na bebilon papti a po nutramigenie jest wsio ok!
widziałam piękne zdjęcia Michałka z obciętymi włosami i z urodzin.super rodzinka mkarasowska!fajnie wyglądacie razem.
oliwka pauli-piękny tuptuś;)a i Twoja mama niezła laska;)
Inka-piękny brzunio!jak się miewasz?
moniq-normalnie zakochałam się w noasiu!jest boski na tych zdjęciach!!!!:I love you1::I love you1:jak Ty to zrobiłaś,ze z bruneta zrobił Ci się taki blondasek?
patulka-śliczny kolor na włosach!!tzn.misz-masz kolorów;)o podpiepszeniu wózka się nie wypowiem!!wrr:36_8_6::36_8_6:
justyśka-powodzenia podczas wizytacji teściowej;)
ali zdjęcia kukurydziane też podejrzałam!!fajne zestawienie!
olimpijka-ale będziecie mieli chatkę!!super,gratuluję!!a odnajdziecie się w niej???bo metraż soprawy!!!!!!!!
korniś,ja również dziękuję,że poszłaś z taką wspaniałą intencją na Jasna Górę!!wiem,co to za trud i dlatego podwójne dzięki!!!mam nadzieję,że ze zdrówkiem będzie ok!
kaśka już w domu!!super!!!!!dobrze,że net sprawny!
anulka-oby magik dobrze naprawił laptopka!
radości Ty moja!!superaśne zdjęcia wkleiłaś!!!pięknie wyglądacie!szkoda,że jesteś taka zapracowana:(:(ale niedługo weekend!!!
karolka-zazdroszczę możliwości wypadu do spa!!!baw się dobrze i wypocznij troszkę;)

o kim zapomniałam
aaaaa
mada-ale masz już mężczyznę w domku!!piękny roczny kajetan!!cieszę się,że urodziny się jaknajbardziej udały!!!
veann-super,że wróciłaś do nas!!!!
cogito-dobrze,ze trzydniówka trwa tylko 3 dni i nic więcej małemu nie jest!!!tylko jeszcze troszkę:36_11_5::36_11_5:

no dobra,więcej nie pamiętam!!!:love sick::o_no::o_no:

co u nas!!odpukać wszystko ok!!prawie tydzień Gregor ma wolne i cieszymy sie sobą na wzajem w domku!!!juz dawno go znami nie było i nie mogę się od niego oderwać;)daltego tylko podczytywałam Was a nic nie pisałam!na nastukanie kilku słów już czasu zbrakło,bo piszecie tyle stron za jednym zamachem,że trzeba będzie niesługo chyba serwer powiększyć;):comp_ihate:
całuję was gorąco!!!

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Hej,
Gosiu, najlepsze życzenia urodzinowe dla Ciebie, dużo szczęści,
Patusiu, dużo radości w dniu Twoich imieni
Starletka, i Ty też dziś świętujesz...zatem samych kolorowych dni dla Ciebie i męża

Mineralka, doczytałam o Twoich kłopotach, trzymam kciuki, żebyś dobrze sobie wsyztsko ułożyła
Kronkiś, ściskam Cię, dziękuję i zdrowia zyczę,
Olimpia, piękny domek się zapowiada

pozdrawiam,ściskam

http://www.suwaczek.pl/cache/62866aa74e.png

http://www.suwaczek.pl/cache/726b9ca3f8.png

justyna@
martusia
justyna@

mnie tam nie jest do smiechu :Histeria:
dasz rade justys ! trzymam kciuki :Uśmiech:

ja mnie nie bedzie do wieczora tzn ze podłam na polu walki :sofunny::sofunny:

Popłakałem i posmarkałem się ze śmiechu.
Tak na pocieszeni Ci powiem, że moja teściowa to nawet nie dzwoni... Siedzi człowiek sobie w domku i nawet nie ma pojęcia, że inspekcja nadchodzi i nagle z klamke chwyta....

monikouette
.....................
oli, zdjecia super, najbardziej zazdroszcze kominka :D
a powiedz, z tylu co Was dzieli od drugiego blizniaka?? bo jakos nie kumam.............. :D

drewniany płot :D jak za czasow kargula i pawlaka :D a na serio to mieszka tam irl malzenstwo z 2 dzieci wiec perfect :D

Lubie kominki i ja i tego mi najbardziej tu brakowlo bo w poprzednim mieskzaniu mialama jak kupilismy ten apartament to kiszka,,,,,,, no ale zima juz bedzie palone :D