Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dobrywieczór widze ze tu nastukalyscie wszystkie w coagu dnia a teraz popadalyscie
radosc serca witaj wsrod nas fajnie ze bedziesz z nami pisala
K8i superasne zdjecia a Patulka achhhhhhhhhhhhhhhh... slicznosci
Mada tak jak napisalam na gg:36_3_15:
wiecej nie pamietam
my caly dzionek na dzialce a potem z wizyta u prababci ech nocki kiepskie przez te zęby chyba musze jej dac cos przeciwbolowego bo niewyrabiam kurcze za szybko jej ida !!! co mozna zrobic zeby zwolnily????? :36_1_15:

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

witam wieczorkiem

J z kumplem na piwku. bartus juz spi wiec i chwilka dla mnie przed kompem...

sorki ze wam tak ciagle smece o bartka wysypce ale strasznie mnie ona martwi. juz dostal jej prawie na calym ciele. jutro definitywnie do lekarza ide i to nawet do dwoch... rano do GP (rodzinnego) a po pracy do alergologa. sama sie zastanawiam co to moze byc... moze rozyczka???
a tak biedaka swedzi ... przed snem drapal sie non stop po glowie.. zal mi malenstwa.
mam nadzieje ze lekarz cos zaradzi i mu przejdzie.

powiedzcie mi.. to chyba nei moze byc alergia na mleko. no bo w koncu przez 6 miesiecy mial je w owsiance i raz dziennie z biszkopcikiem. jakby to byla alergia na mleko to chyba wtedy by juz wyszlo. fakt faktem wypija teraz z butli dodatkowe 300 ml na dzien..

eee sama nie wiem. sory ze smece wam wieczorem. tylko dlaczego ciagle cos musi byc, ... jak nie blonica to grypa, katar, wysypki, krostki itp itd... ciagle cos..

martusia
moniq odra.??? a jak to sie leczy? czy to niebezpieczne?

jesli to Bartusia swędzi to według mnie nie jest to odra...mnie nic nie swędziało a chorowałam na odrę w wieku 18 lat...wygladałam jak zoombie...odra objawia się biało czerwonymi plamami na skórze...tak jak po poparzeniu pokrzywa tylko bardziej zaognione...

martusia
poczytalam na szybko w googla. to moze byc odra. zaczelo sie za uszami a teraz na reszte ciala (poza nogami). mial tez zapalnie gardla a to tez objaw... o kurka!!!
mam nadzieje ze to nie niebezpieczne i moge ze spokojem do rana czekac. nie musze chyba na IP jechac.?.. ja to panikara jestem...

nie musisz, jedyne co się może pojawić to wysoka gorączka...a na to leki masz w domu...

zastanawia mnie to swędzenie...mnie chyba nie swędziało...albo nie pamiętam :duren:

Anulka
martusia
moniq odra.??? a jak to sie leczy? czy to niebezpieczne?

jesli to Bartusia swędzi to według mnie nie jest to odra...mnie nic nie swędziało a chorowałam na odrę w wieku 18 lat...wygladałam jak zoombie...odra objawia się biało czerwonymi plamami na skórze...tak jak po poparzeniu pokrzywa tylko bardziej zaognione...

Ania
jak Ty to przeżyłaś bidulko :( Chyba im później przechodzi się takie zakaźne choroby to tym ciężej...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Absolutnie sliczne zdjecia widzialam :) K8i,Kaska :D

Aga-rower powiadasz :) uwielbiam.....ale z racji zatok i pogody irl wrrrrrrrrrrrrrrrrr nie dosc ze jogging odpuscilam i mam juz dos...pozostal basen i stepper....
Moniq-fajny Natanek....szkoda ze odrowy ale mimo to fajny

Radosna Asia-pokaż nam Piotrusia pls :) i siebie co by mi łatwiej kojarzylo sie ......