Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki kochane wiem ze atmosfera sie wtedy oczyszcza ale nie u nas. niestety u nas jest to bardzo skomplikowane :Męki: my nawet sie niekłócimy wymienimy kilka zdan i sie dlugo nieodzywamy a to zdarza sie dosc czesto. myslalam ostatnio ze doszlismy do jakiegos porozumienia i bedzie troche lepiej i bylo.. przez kilka dni staralam sie jak moglam, potem zaczely sie jakies glupie zaczepki o pierdoly a dzisiaj juz polecialo dalej o prace dom itd

Agus Martusia Starletka gratuluje zabków u nas cos tam idzie z tylu ale nawet palca nieda mi wlozyc probuje zagladac jak sie smieje albo chociaz troche buzie otworzy ale ona odrazu sie orientuje i zamyka buzie
Agus fajnie ze imprezka udana
Martusia Paula ma racje szcególnie na poczatku trzeba uwazac chyba okolo 2-3 tyg bardzo duzo osób i nawet lekarze mówia ze jest zabezpieczenie odrazu ale sa przypadki wpadki ( mowie o tych co braly regularnie co do godz )

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

cd

primo to OLIMPIJKO moja Ty kochana, mojego kapownika nie zabralam i calkiem mi z glowy wylecialo ze to Twoje urodzinki!!!!
moc serdecznosci, wspanialych kolejnych latek, duzo milosci, radosci i poodzenia!!!

Kronkis, doczytalam o Twoich niepokojacych akcjach ciazy pozamacicznej, przeszlam przez takowa i az sie balam dalej czytac no ale na szczescie i ja moje napisac ufffff sciskam!!

patusia, kurcze, co za tragedia, az mi lzy poplynely, a co do tej historii nad jeziorem, co za swiat.....

mineralka, co to za niby powor z Ciebie?? musialabys mnie zobaczyc!! :lol:

starletka, ale masz przeboje z kotem, nie mogl sobie innego drzewa wybrac??? jakbym byla blizej to bys juz dawno do lekarza zasuwala, bylas juz czy nie, bo jeszcze nie doszlam do konca!!!

bloomoo, widze ze nachodza cie ciazowe nastroje, zniechecenie, niemoc i smutanie, wyzal sie ile wlezie, ja i tak wiem ze jakby nie bylo to sobie dasz rade!!!! nawet jak dolek to wiem ze lopate masz pod reka i sie wygrzebiesz!! a my pomozemy!!!!

mada, nic sie nie martw, urodzinki bez rodzinki to tez urodzinki, najwazniejsze zeby to byl dzien szczesliwy spokojny i pelen pozytywnych wrazen, anie nerwow i niesnasek niedzyrodzinnych, wiec nosek do gory!!

wiesz, ja sobie czasem mysle ze z jednej str to dobrze ze moja rodzina jest o te 2000km, kto wie jakie by byly nasze stosunki gdybym ich widywala czesto...
a po tygodniu non stop z tesciowa moge tylko potwierdzic ze jest z niej super babka, zero stresu, zero klotni, zero wciskania nosa w nie swoje sprawy, nic!!! zlota kobieta normalnie!! :)

ide czytac co dalej

cdn

Moniq-ale super ze juz jestes!witaj kochana-choc pewnie wolałabys sie jeszcze byczyć:):Całus:
Agnieszka-mam dokladnie takie samo odczucie-czasem zapominam ze jestem w ciazy, co fakt to fakt-tylko pierwsza ciaze sie tak przezywa:)
Nefre-mam nadzieje ze wszystko sie pouklada i szybko dojdziecie do porozumienia:heart:
Starletka-i Ty kochana potwierdzasz moje spostrzezenia-nawet nie wiem kiedy mi zleciały te 4 miesiące:)

Gratki dla ząbkujących maluszków:)

dobrej nocki!

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

inka
Moniq-ale super ze juz jestes!witaj kochana-choc pewnie wolałabys sie jeszcze byczyć:):Całus:
Agnieszka-mam dokladnie takie samo odczucie-czasem zapominam ze jestem w ciazy, co fakt to fakt-tylko pierwsza ciaze sie tak przezywa:)
Nefre-mam nadzieje ze wszystko sie pouklada i szybko dojdziecie do porozumienia:heart:
Starletka-i Ty kochana potwierdzasz moje spostrzezenia-nawet nie wiem kiedy mi zleciały te 4 miesiące:)

Gratki dla ząbkujących maluszków:)

dobrej nocki!

inka bo tak jest - nie wiem kiedy mi prawie rok zleciał.... ciąża też szybko
poród był lżejszy ajajaj aż mi się łezki kręcą w oczach na samą myśl że tak szybko to wszystko uciekło :)

spokojnej nocy

dotarlam do konca, ale nie wspomne o kilku innych watkach, tam to chyba sobie odpuszcze...na tym tutaj mi najbardziej zalezalo :heart:

nefretete, mam nadzieje ze z czasem dojdziecie jednak do jakiegos porozumienia, nawet po latach jest to mozliwe, jak sie czlowiek obudzi i zrozumie ze nie pierdolami sie zyje... caluje mocno!!!

justyna, ale zapodalas foty!!!!!!! boskie!!!!!!!!!!!! a Zuza ma taka wdzieczna buzke, ksiezniczka normalnie!!! (a Ty wcale nie taka jak piszesz, kobieto! piekna z Ciebie babeczka!!)

k8i, jakie sliczne zdjecia Pati!!! moj maluch nie mial jeszcze okazji w kulkach skakac (to jakos malo popularne we Fr poza Quickiem) ale juz go sobie wyobrazam :)

katiaboss, zdjecia z urodzinek rewelacyjne, fajnie ze sie imprezka udala!

aniolek, wlasnie sobie o Tobie myslalam, zdjecia piekne, cudnego masz tego chlopaka!!! bardziej do Ciebie podobny niz do M czy sie myle???

mada, "zawiesiscie", czy to wczoraj byla tequilla party?? czy mi sie pozajaczkowalo??

justyna@
Witam noc nie fajna dopiero po podaniu ibumu spała spokojnie niewiem może to zęby
Patusia czy jeszcze załapie sie na kawke i te rogaliki :Oczko::Oczko:
wszystkim miłej rodzinnej niedzieli

Jasne że jeszcze się załapiesz :Uśmiech::kawa:+rogaliki
Współczuje nocki

monikouette

Kronkis, doczytalam o Twoich niepokojacych akcjach ciazy pozamacicznej, przeszlam przez takowa i az sie balam dalej czytac no ale na szczescie i ja moje napisac ufffff sciskam!!

starletka, ale masz przeboje z kotem, nie mogl sobie innego drzewa wybrac??? jakbym byla blizej to bys juz dawno do lekarza zasuwala, bylas juz czy nie, bo jeszcze nie doszlam do konca!!!

nie byłam ale już nie boli tak bardzo - więc mam nadzieję że będzie ok :) a co do kota to owszem mamy z nim przejścia... jak nie ciężki wazon zrzucony na łapę (łapka jak spory pantofel z raną oczywiście) to spadek z 2 piętra (jeszcze w Krakowie spadł z parapetu na 2 piętrze - miał dużo szczęścia - skończyło się na obdarciach łap i potrzaskanym pysku)

hej niedzielinie :)
pogoda znowu do bani :Zły: my dalej kaszlemy:Wściekły: ręce normalnie opadaja...
z milszych spraw to moj synus mimo kaszelku przespał 2 noce z rzędu po 12 godzin bez wstawania normalnie super :)
mężus poszedł na giełde, pewnie niedlugo wróci a ja po południu musze sie wyrwac z domku na 2 godzinki z hostessami sie rozliczyc oby nie padało...
Juleczko buziaki :Całus:
justyna zdrówka dla Gajki
o i moniq już jest :D
miłej niedzieli :)

http://b2.lilypie.com/zuhrp1/.png

http://b5.lilypie.com/D07ep1/.png