Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

hej Kochane!

z babcia lepiej...nie pamięta tylko tych trzech godzin z życia, ale resztę doskonale...dzisiaj była szcześliwa jak nas (byłam z siostrą) zobaczyła...całemu oddziałowi pokazywała jakie to ma wnusie :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:robią jej cały czas badania, ale nic nie wskazuje, żeby były jakieś trwałe uszkodzenia mózgu...wiadomym jest, że skoro ma takie skłonności to nigdy nic nie wiadomo, ale to chyba normalne...nikt nie jest w stanie przewidzieć przyszłości...najważniejsze, żeby wreszcie zaczęła się oszczędzać

Gość Agnieszka31

Paula- koniecznie jutro kupie, nie ma co gdybac, tylko spac nie moge i caly czas mysle jak to bedzie, jak to wszystko pogodzic itp, moze egoistycznie to zabrzmi ale ciesze sie ze Inka bedzie przecierala szlaki,
z jednej strony bardzo sie ciesze a z drugiej przeraza mnie ta mala roznica wieku, boje sie ze Ali nie bede mogla poswiecic tyle czasu ile potrzebuje
ale juz nie smuce
ide spac
spokojnej nocy,
aby jutro wszystkie zle mysli ulotnily sie, to Ciebie Mada rowniez sie dotyczy!!!!!!!!!!

i czekam na mnostwo zdjec ze spotkania, zadowoli mnie ilosc powyzej 20!!!!!!!!!!

Gość Olimpijka

kaśka27
Na koniec dnia trochę pofoczę :Uśmiech:

ślicznotka :) fiu fiu

Anulka- a dzikeujemy za komplement dot. spodni :) ciesze sie niezmiernie ze z babcia lepiej :) buzki

Agnieszka- oszczedzaj sie......... mnie zadowoli ilosc fot pow 50 :) bo ich tam duzoooo bedzie wiec kazda min 10zdjec )

Gość Agnieszka31

Kasiu- tutaj widac jak Ala sie zmienila!!!!!!!!!!!!!super dziewczyna!!!!!!!!!!!i dziekuje za telefon dzisiaj, jak wrocisz to spotkanko jakies zorganizujemy

Nafretete, K8i- a my moze next week????co Wy na to???wtorek?????
wiem ze w poniedzialek pewnie Nef bedzie chciala ogarnac firme po weekendzie, a jak nie to i poniedzialek

agnieszka, myslalam dzis o Was zafasolkowanych i w sumie to chyba nie ma az tak zle... bedzie niecale dwa lata roznicy, starsze bedzie w miare samodzielne, jeszcze drzemki (radze utrzymac regularnosc drzemki, to pozwoli Wam trzymac wszystko na wodzy jak pojawi sie drugie, a podczas drzemki obu i Wam moze uda sie troszke odpoczac!!!) ale dziecko potrafi juz zrozumiec ze czegos nie wolno, ze trzeba byc spokojnym ...
na pewno beda dni ze bedzie ciezej ale da sie wytrzymac.
co do poswiecenia czasu jednemu i drugiemu, z perspektywy czasu (nie duzo ale juz moge co nieco wywnioskowac) trzeba postarac sie wygospodarowac czas TYLKO dla starszego podczas gdy mlodszym zajmie sie np tata. zeby dziecko nie czulo ze mamusia sie zajmuje tylko dzidziusiem i ze mamusia jest tylko od zajmowania sie malenstwem.
u nas na poczatku bylo tak , ze Natanek wyszedl z zalozenia ze tata jest z nim a mamusia do dzidziusia. ale sie to jakos odkrecilo.
ale nie zaprzecze, bo faktycznie nie da sie juz pozniej poswiecic tyle ile by sie chcialo wolnego czasu... bo jest go po prostu duzo mniej...

ale zarzucilam kazaniem, pastor sie obudzil :duren:
przepraszam za madrzenie sie, juz sie zamykam

i takze poprosze o zdjecia!!! tylko litosci, jesli kotras bylaby tak mila i wrzucila je przed sobota!!! bo my wyjezdzamy kolo 8.30 i nie bede miala glowy do odpalenia kompa (a nawet jakbym ja miala to by mi ja K odcial za to ze zalaczam kompa o 8ej rano tuz przed wyjazdem... :lol: )

Olimpijka
Moniq- lubie zabawki vtecha :) olimpiada ma ich troszku i jest happy :)

my mamy ich duzo, wlasnie dzis sortowalam i sama sie zdziwilam ze az tyle z tej firmy mamy :)
i ze wszystkich jestem zadowolona, do tego, to drzewo mamy odkad Natanek ma 6 miesiecy i jeszcze baterii nie zmienilam a dzilalo od zawsze z ostatnia roczna przerwa.

paula, wow!! !roczna przerwa miedzy dzieciakami??? to to nawet organizm nie ma czasu zeby odpoczac po ciazy?? !! :d :D
ja tam wole 3 latka :)

Gość Olimpijka

monikouette
a ja tylko napisze ze mialam sie pakowac a moja krotka przerwa sie lekko wydluzyla
ide po lody, kto chce?? mam morelowe, pistacjowe, kawowe i ... jak sie nazywaja takie waniliowe z kakao, bita smietana i z czekoladowymi smugami??
http://img55.imageshack.us/img55/9204/dessertpi5.jpg

nie wiem jak sie nazywaja ale smakowac musza wysmienicie....smacznego