Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Agnieszka31
Olimpia- i chyba z Ann musisz co nie co odciac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pod koniec pazdziernika mama znowu przylatuje ale wtedy tylko na tydzien

hehehe :sofunny: nie no i z Ann też :) :Całus:

taka to pozyje....mama na 2 tyg,na tydz.....a ja zaprzestajac szukac opiekunki skazalam sie na Olimpie :) :D nie żaluje ......zwlaszcza teraz jak zaczela pomykac tzn starac sie.............

Gość Olimpijka

Agnieszka31
Ann- ale Olimpia jest w nastroju od odcinania, wiec uwazaj

Anulka- jak Olimpia pisala, zwalniamy ,ale bardzo rzadko

nie strasz Anulki bo zrezygnuje :lol: a aż 2 postami musialam sie "natrudzic" sciagnąć ją tutaj :smieszne:

Olimpijka
Agnieszka31
Ann- ale Olimpia jest w nastroju od odcinania, wiec uwazaj

Anulka- jak Olimpia pisala, zwalniamy ,ale bardzo rzadko

nie strasz Anulki bo zrezygnuje :lol: a aż 2 postami musialam sie "natrudzic" sciagnąć ją tutaj :smieszne:

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

kochana nie ze mna te numery...ja wielowątkowa jestem, poza tym narąbałam najwięcej postów na całe forum :Śmiech::Śmiech::Śmiech: nie wiesz z kim masz do czynienia :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

dziewczyny jakiego stresa przeżyłam na zakupach to szok
poszłam sobie do sklepu nabrałam do koszyka co chciałam tak zeby na 2 dni było daje Pani kartę kredytowa ( bo nie chiało mi sie iśc do bankomatu) i co 2 razy dyspozycja odrzucona czuje że robi mi sie gorąco ludzie na mnie dziwnie patrzą :Histeria::Histeria::Histeria::Histeria:
mówie Pani żeby zostawiła te zakupy ja za chwilke wróce w połowie drogi do domu przypomniałam sobie że psa zostawiłam pod sklepem !!!!!:duren::duren::duren::surprised:
lece i spotykam pod klatka sąsiadke i mówie jej co sie stało wzieła Gajke do siebie żebym mogła spokojnie skoczyć do tego sklepu z kasa
lece z powrotem :sofunny::sofunny: potrze pies jest tam gdzie go zostawiłam siedzi grzecznie
zapłaciłam zabrałam zakupy cała mokra podleciałam do domu ( z psem oczywiście:Oczko::Oczko:) zostawiłam zakupy i po dziecko dobrze że piętro niżej
Gajka teraz spi ja mam dośc padam taki maraton i to z poniedziałku a jaki wstyd :Histeria::Histeria::Histeria:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

justyna@
poszłam sobie do sklepu nabrałam do koszyka co chciałam tak zeby na 2 dni było daje Pani kartę kredytowa ( bo nie chiało mi sie iśc do bankomatu) i co 2 razy dyspozycja odrzucona czuje że robi mi sie gorąco ludzie na mnie dziwnie patrzą :Histeria::Histeria::Histeria::Histeria:
mówie Pani żeby zostawiła te zakupy ja za chwilke wróce w połowie drogi do domu przypomniałam sobie że psa zostawiłam pod sklepem !!!!!:duren::duren::duren::surprised:
lece i spotykam pod klatka sąsiadke i mówie jej co sie stało wzieła Gajke do siebie żebym mogła spokojnie skoczyć do tego sklepu z kasa
lece z powrotem :sofunny::sofunny: potrze pies jest tam gdzie go zostawiłam siedzi grzecznie
zapłaciłam zabrałam zakupy cała mokra podleciałam do domu ( z psem oczywiście:Oczko::Oczko:) zostawiłam zakupy i po dziecko dobrze że piętro niżej
Gajka teraz spi ja mam dośc padam taki maraton i to z poniedziałku a jaki wstyd :Histeria::Histeria::Histeria:

niezła przygoda...ale jaki wstyd???? przeciez nic nie ukradłaś...a karty maja to do siebie że czasem człowiek wariata z siebie robi :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

dziendoberek

15 stronek do nadrobienia.... uffff. moze pozniej bo mam troszke pracy :Oczko:

a za nami udany weekend. w sobote wyszlam sie zabawic z siostra. wrocilam ok polnocy. bylo suuuuper. gdybym jeszcze mogla wiecej wypic to bylo by jeszcze lepiej... no ale juz niedlugo.
wczoraj bylismy w wesolym miasteczku i bartus jezdzil sobie na karuzeli na koniku (fotki wkleje pozniej)

lece popracowac, pozniej jeszcze popisze...

Anulka
justyna@

niezła przygoda...ale jaki wstyd???? przeciez nic nie ukradłaś...a karty maja to do siebie że czasem człowiek wariata z siebie robi :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

a wiesz moja droga co sie okazało wziełam karte ktora straciła ważnośc a nowa w domku :duren::duren:
a co do wstydu to wiesz jacy ludzie sa

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość Olimpijka

Justys zaden wstyd a zlosliwosc rzeczy martwych :D
A maraton i mnie by sie przydal ale coz....papierki,papierki,papierki

Anulka- :Trudy: zauwazylam że "gadula" z Ciebie a bac sie nie boje :) i jak bedzie trzeba zaczepie i 2 i 100 raz heheh :sofunny:

Gość Agnieszka31

Justys- to sie nabiegalas!!!!!!!!!!!!!ja ostatnio pinu do karty zapomnialam, caly kosz zakupow bo na tydzien, tez mi sie goraco zrobilo!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo!!!!!!!!!!!!!!!!odpocznij teraz poki masz mozliwosc

justyna@
Anulka
justyna@

a wiesz moja droga co sie okazało wziełam karte ktora straciła ważnośc a nowa w domku :duren::duren:
a co do wstydu to wiesz jacy ludzie sa

no to zrobiłaś niezły numer :) a co do wstydu to ja już nauczyłam się olewać ludzi...człowiek by się wykończył jakby sie tak wszystkim przejmował....
ale Ty przynajmniej płaciłaś swoja karta bo ja w piątek zrobiłam taki numer, że wyjęłam kartę, dałam Pani...ta sciągnęła cała kwotę i przygląda się mi uważnie...patrzy, patrzy i mówi...wie Pani co...Z której strony bym się tej karcie nie przyglądała i Pani zdjęciu na niej to za chorobę nie jest Pani do siebie podobna....ja patrzę a tam karta S :duren::duren::duren::duren: pytam i co teraz? męża ze mną nie ma...a ona na to: niech się PAni podpisze swoim podpisem...i tak zrobiłam...podpis się nie zgadzał z kartą a Pani to przyjęła :duren::duren::duren::duren: