Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Ann
Olimpijka dziekuje, daleko mi do takiej, ale staram się iść w jednym kierunku (chociaż niekiedy sił brak i nerwy biorą górę )

Moja droga bliżej niż Ci sie wydaje :) najważniejsze że dobrą droga zmierzacie :)

Gość Olimpijka

Ann
Olimpijka wracaj tu na jakieś wieczorno-nocne pogaduchy :Całus:

z zachętnością.......ale póki co musimy sie zadowolić dziennymi :) i po sieci :)

Nie żeby rewanż ale proponuję docierać zafire coby do nas sie wybrac :)

Gość Agnieszka31

sprzedalam corke, z ciocia poszla na spacer wiec z A cieszymy sie cisza
obiad zjedzony, dzis karkowka z grilla, czekam jak kobity wroca ze spaceru i deser bedzie grany

zaczyna sie chmurzyc wiec moze wieczorem popada, co mnie cieszy

Ann- dla mnie to jestes przykladowa matka, chcialabym miec tyle cierpliwosci w drazaniu nowych rzeczy i przekonywaniu np, o popoludniowej drzemce, zreszta patrzac na Ule nie moglam sie nadziwic jaka masz madra corke

Olimpia-cafe control!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie za duzo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Olimpijka

Agnieszka31
sprzedalam corke, z ciocia poszla na spacer wiec z A cieszymy sie cisza
obiad zjedzony, dzis karkowka z grilla, czekam jak kobity wroca ze spaceru i deser bedzie grany

zaczyna sie chmurzyc wiec moze wieczorem popada, co mnie cieszy

Ann- dla mnie to jestes przykladowa matka, chcialabym miec tyle cierpliwosci w drazaniu nowych rzeczy i przekonywaniu np, o popoludniowej drzemce, zreszta patrzac na Ule nie moglam sie nadziwic jaka masz madra corke

Olimpia-cafe control!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie za duzo!!!!!!!!!!!!!!!!!

super że chwila relaksu tylko z A..............a i że popada mam nadzieje cobys z wezem nie stala pol dnia :D

Prawda że Ann cierpliwa...nic tylko przyklad z niej brac!! Ann skoro druga osoba tak uwaza to juz nie przypadek :)buziaki

Cafe control ja Ci dam control :) :lol: lubie i tyle.....

Gość Olimpijka

paula00-25
Wróciłam, zakupy poczyniłam a teraz kawka i te coś słodkiego co przywlekłam z marketu:Uśmiech:

Paula-dołączam sie z kawką ale bez slodkiego bo nie mam..............a Olisia pszczółke Maje teraz ogląda......bo teletubisi na dvd nie mam :D

Gość Agnieszka31

Paula- Ala tez namietniej zaglada do paszczy psa, przytula sie, wlazi na nia, ciagnie za ogon a pies spokojnie lezy, dzis jak buszowalysmy na trawie to Nora przynosila Ali zabawke i jak nam nigdy nie daje sobie zabrac to jej dawala bez problemu,
ale jak Ala zacznie sie bardziej przemieszczac to bede musiala uwazac aby psa zbytnio nie meczyla, pies tez ma swoja cierpliwosc, teraz Nora sobie wstaje i idzie jak ma juz dosyc

Gość starletka

Olimpijka

hmmmmm............ktos puka ????

a no tak pukam i nie czekam aż mi otworzą ;) tylko uciekam spod drzwi...

Minarelka żyję żyję

nie zapomniałam o Was :)
tylko tak borykam się ze swoimi problemami dlatego nie było mnie tutaj tak długo i pewnie jeszcze mnie troszkę nie będzie - chociaż kto wie ;)

Tak żebyście nie zapomniały jak wyglądamy to :

http://photos84.nasza-klasa.pl/dev127/0/307/747/0307747732.jpg

http://89.149.242.190/dev274/0/307/747/0307747195.jpg

http://89.149.242.190/dev274/0/307/264/0307264889.jpg

część z Was już widziała te fotki...

buziaki i miłego weekendu Wam życzę

Olimpijka
Ann-masz ochotę na chilli con carne.......... wlasnie dokancza sie w garnku i za moment bede wcinac a samej to tak smutno :) i winko do tego.....teraz juz Szymi odcyckowany to mozesz szalec :D

takie rzeczy to ja już dawno jadłam, powstrzymywałam się głównie od tatara i czekałam na malibu :Oczko:

Agnieszka, Olimpijka jednego dnia cierpliwa a drugiego coś we mnie pęka, ale staram się, np lektura wątku o klapsach i podejście zaprzyjaźnionej Dziubali wiele mi też dało bo przeniosłam to na inne sfery. Ale staram się, lubię być dobra w tym co robię, a teraz mój zawód to Matka :Oczko:

Olimpijka śliczny tron

Gość Olimpijka

Witaj Starletko :)
wreszcie...............................zdjecia cudne ale juz Ty dobrze o tym wiesz :)

Dobrze ze macie spokojne psiaki ja sie balam puscic niezresocjalizowana olimpie w moje stado....ktore na dzien dzisijeszy wynosi 7 sztuk (3 suki starsze i 4 szczeniaki owczarka niemieckiego :lol:)