Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedzielnie.
Gajuniu moc buziaczków
U nas nocka w porządku. Druga bez pobudek. Jestem wyspana ale za to mega nerwowa, a wszystko przez PMS. Wykonczy mnie to. W piątek ide do gina po zastrzyk bo nie wytrzymuję ze sobą:Wściekły:Spotkanie z przyjaciółką ekstra. Nagadałyśmy sie za wszystkie czasy.
Ann super fotki,i oby ten okropny zębol w końcu wyszedł
Justyna gratuluje zebą i zycze Ci spokoju,a ten wenflon w główce na zdjęciu aż mrozi krew
Agnieszka siłek dla Ciebie i oby Ala szybko zakumała o co chodzi
Aniołek bawa dla Kacperka i powodzenia u M
Moniq,Inka,Paula cudne fotki
Wszystkim mamom miłego dnia:Całus:

widze ze cisza tu wielka :)
mam do Was jedno pytanie, powiedzmy "finansowe" :lol: az mi glupio ze o to Was pytam ale nie mam gdzie sie dowiedziec :oczko:

pare osob pytalo mnie czy moglabym im zrobic albumik dla maluszka, taki w stylu scrapa, jakim sie zajmuje (moze niektore z Was juz widzialy moje prace)
i problem moj polega na tym ze absolutnie nie mam pojecia ile za cos takiego policzyc... polskie realia i polskie ceny czegokolwiek sa mi zupelnie obce, nawet nie wiem ile kosztuje bochenek chleba :duren: a co dopiero cos takiego :)
wiec moze Wy powiecie mi ile dalybyscie za recznie robiony mini albumik wielkosci 15*15cm, do ktorego mozna wstawic jakies 8 zdjec?? (lub wiecej w zaleznosci od formy albumu)
tutaj macie jeden z takich albumow :) "rodzinne szczescie we czworke"
http://parenting.pl/nasze-hobby-czas-wolny/122-album-na-zdjecia-inaczej-czyli-scrapbooking-11.html

jesli ktos bylby chetny mi pomoc w tym malutkim problemiku to prosze o pw lub gg :)
dla scislosci dodam ze taki album zabiera mi jakies 2-3 dni pracy (tzn wieczory po pracy :) )

Gość Olimpijka

pospalismy,obiad sie na parze robi zakupy zrobione.......zaleglosci przekazane-od jutra ruszam pelna parą......byle do wieczora :)

Agnieszka,Ann-bardzo Wam dziekuje za mile chwile i wspomnienia. Jestescie wielkie i kochane....`z tym wielkie to powaznie- B i A to wielkie chlopy :lol::) ale i bardzo kochane. Dziekuje slicznie B za to że mimo mega zmeczenia pomogl mi na lotnisku :) Cala rodzinka jestesmy Wam wszystkim bardzo wdzieczni :)

Madus-:) super ze razem:)

Olimpijka, Mada super ze rodzinki w komplecie
Moniq nie mam pojecia na goraco, ale postaram sie pomyslec

Wrocilismy ze spacerku i podwieczorku w Zielniku gdzie... pan kelner wylal na mnie sok pomaranczowy :) wygladalam gorzej niz moje dzieci razem wziete.
Agnieszka, Olimpijka Ula usiadla w Zielniku, przyszedl kelner z kartami i uslyszal od niej od razu poprosze tort malinowy i sok jablkowy :Śmiech: