Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Widzę, ze niezły szpital się tu zrobił :((

Agnieszka, Aniołku, Patusia zdrówka dla Was :Kiss of love:

U nas licho, chorzy jesteśmy całą Trójką, bo i męża dopadło, także ręce opadają. Najgorsze jest to, że Piotruś jakby lepiej, a my Go teraz doprawimy maksymalnie :((

Martusia
gratki dla siostry!

Inka super waga Majeczki :brawo: Zdrówka dla Twoich Dziewczynek :36_3_13:

Miłego dnia i udanego kurowania sie wszystkim życzę

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

dzień dobry

U nas katarek (Maja), ale dzielnie sobie z nim radzimy. Tym razem uruchomiłam starą dobrą homeopatię.
Wczoraj zabiegany dzień i na nic czasu. Dzisiaj więcej spokoju, więc zaraz ubiorę Majcię i pójdziemy na zakupy. Miki zakochany w przedszkolu. Od dzisiaj mam go odbierać o 16.30 a nie o 16 jak do tej pory. Jednak te zajęcia dodatkowe dobrze mu robia. Jak wraca nie ma siły na nic ::):
Inko widzę, że nasze panny podobne wagowo.
Aniołku niezmiennie bezbolesnych dni.
Asiulek niezmiennie zdrówka
Patusia dzięki za kawkę:Śmiech:
Agnieszko jak noc? Aspiryna pomogła?

Witam

I wszystkim zdrówka życzę
U nas odpukać póki co w miarę ok no może po za moim antybiotykiem ale to inna bajka..

Noc miałam marną chyba zaczynają górne piątki wychodzić :o_no: do tego Natalka z bólem nogi - pediatra twierdzi że to bóle wzrostowe ale chyba muszę się temu dokładniej przyjrzeć ..

Inka piękna waga Majeczki

witam

martusia gratki dla siostry!!
ode mnie spoznione zyczenia dla mineralki!!

dzis dzien zajety, dzieci juz zamieszkaly na gorze, piewsza nocka Noasia w nowym pokoju za nami, bez problemow :D a traz skonczylismy zakladsac poolki i mebelki u Natanka. ja zeszlam z moim ramem na dol i jest ok.

poki co, odpukac, u nas wszyscy zdrowi, pogoda dzis typowo do spania, mgla, szaro buro, brzydko okropnie choc bez deszczu, jakbym widziala Londyn... ;)

milego dnia wszystkim i ZDROWIA!!!!

MARTUSIA zdrówka dla Bartusia

MONIK super że Noasiowi podoba się w pokoiku,najważniejsze że zdrowi jesteście

Udało mi się dostac ostatnią brakującą książkę(Natalka ma już wszystkie książki )

Moja koleżanka (o której Wam pisałam że poroniła )wczoraj napisała do mnie jej sms-y były pełne żalu smutku ciągle pisze że chce Swojego dzidziusia co się okazało od 3 tygodni nosiła martwy płód a dzidziuś jakby się urodził to i tak chory na piątek umówiłam się z nią że podejdę przed pracą do niej sama już nie wiem jak jej pomóc