Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

watek juz zamkniety
bardzo mi z tego powodu przykro, nie ze zamkniety ale ze temat byl i nadal jest interesujacy i do tej pory ludzie potrafili dyskutowac o tym w kulturalny sposob i bardzo inteligenttny
ze juz nie wspomne ze sama ten temat zalozylam :)
a tu prosze sie zjawila osoba, ktora ma jakies dziwne spojrzenie na zycie :lup:
smutne to, jak pomysle jaka przyszlosc czeka dzieci takich rodzicow.....

wpadam i ja się przywitac i pozegnać
wchodzę na forum tylko wieczorem jak S wróci z pracy bo mój lap się znowu uszkodził i trzeba go do magika oddac żeby go naprawił...

nerwa mam takiego na koniec dnia jak justyna...niepotrzebnie dałam się sprowokowac dyskusją...dziewczyna chyba nic nie rozumiała więc szkoda stresu jaki towarzyszył tej rozmowie

i jeszcze raz moja stronka, w takim razie i tym razem
za spokoj w sercach (aniu, dawno Cie nie bylo wiec zaczerpnelam od Ciebie te dedykacje)
za wyrozumialosc
za nasza cierpliwosc
za sile by wytrwac w postanowieniach
za wsparcie
i za to bysmy zgodnie i wspolnie z polowkami brneli przez te trudna droge jaka jest wychowanie naszych pociech!!!

a teraz sie zegnam bo chyba sama do siebie pisze :D

Witam po dluuuuuuuuuuuuuuuuuugasnej przerwie :)
Szukalam Was tam gdzie zwykle a tu prosze! Jestesmy juz w kategorii "Maluchy" :)
No i pierwszy post ze zdjeciami poprostu boski !

U nas bez zmian, poza nowymi odkryciami Julki (np. ze mozna wejsc na pufe lub lozko, ze szufladi i szafki sie otwieraja i ze mozna probowac wychodzic z lozeczka za pomoca zabawek :P), bylismy nad morzem, ale Julka bala sie chodzic boso po piasku :Śmiech:
Od dzisiaj ucze ja siadania na nocnik no i juz za pierwszym razem sie udalo zlapac siku :yipi: (pewnie z 5 kropelek, ale jednak) :)

Poza tym szykuja sie powazne zmiany, kupujemy z mezem w koncu swoje wlasne mieszkanie,
pewnie zanim dojdzie do przeprowadzki minie jeszcze z pol roku ale i tak ciesze sie jak dziecko :)

Kochane moje "Maluszki"
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/First_Birthday_smash_cake.JPG
(te które już świętowały i te co dopiero będą) z okazji 1 urodzin juz dostałyście całą masę życzeń ... wszystkiego najlepszego od innych - ja wiec zycze Wam tego samego ale ... 2 * wiecej !

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

hej hej jeszcze ja tu dyzuruje :D

obiecane fotki przyszlego lokum Picasa Web Albums - Minia - whitegate

Zdjecia Michasia i Oliwki bombowe a Noah czyta po angielsku kartke fiu fiu...przeciez on po pl nie umie a co dopiero po ang a tam zyczen ciotka nie umiala napisac po fr :D jupiiii :) podoba mi sie to zdjecie z ta kartka hehehe dzieki Moniq

Noah po lewo Natanek po prawo :)

Anulka-moniq-justyna---> ja nie weim co na klapsach i sie juz nie dowiem :) moze Moniq mi na gg stresci pls........

hmmmm

dobranoc

OLIWKO,ZUZANKO I BARTUSIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :zwyrazami_milosci:

GOSIU

Dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień, a marzenia się spełniają i otuchy dodają. Każdy składa Ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia. A ja życzę Ci miłości i radości oraz życia bez przykrości. Żeby każdy dzień był taki, w którym słonko daje znaki, że blisko Ciebie jest ktoś, kto bardzo kochać Cię chce.
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/6046_64606046_324.jpg

Dzień Dobry

MONIK Zdjęcia cudowne

PAULA śliczna chodząca Oliwcia

JUSTYNKA co do przebijania uszu ja nie mam nic przeciwko Natalka miała 9 miesięcy ale Zuzi tak szybko nie przebije w żłobku nie wolno nosic (ale jak pójdzie do przedszkola to już przebije jej )

VEANN Witaj brawo za postępy dla Julki no i oczywiście mieszkania

OLIMPIJKA śliczny domek

Miłego dnia

dla wszystkich
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/Zdjecia_kawy_kawa_kawa_zdjecie_fotografie_kawy_1415.jpghttp://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/post-8702-1136920336_thumb.jpg

sto lat Oliwko, Zuziu i Bartusiu

Gosia, Patusia spełniających się marzeń

Starletka wiele miłości dla Ciebie i B na kolejne lata

Olimpijka fajny domek i widok super
VeAnn gratuluje wlasnego kąta
Moniq, Paula super fotki
Justyna o Uli jeszcze calkiem niedawno slyszalam ze chlopiec... a włosów jej nie brakuje choć nie są za długie co jakiś czas

Oczywiście wciąż nie wiem co się działo jak mnie nie było, nie mam jak nadrobić tych ponad 40 stron, to pierwszy raz od lat kiedy cierpię na taki czasobrak że nie nadrabiam zaległości. Jak zwykle pozdrawiam goraco, Szym budzi sie b. wczesnie, doskonali samodzielne kroczki, nowe slowka itp. Fajny ten czas intensywnych zmian. Ula od poniedzialku do przedszkola. Do niedzieli jeszcze mamy MameB a dzis przyjedzie moja. Czasobrak okropny

Witajcie.
Patusiu z okazji imieninek słonka, szczęscia i wszelkiej pomyslności życzą Gosia wraz z Amelką:36_4_12:
Starletka wszystkiego naj na kolejny roczek małżeństwa.
Wczoraj przebiłam samą siebie w sprzątaniu. Ten dom jeszcze nigdy tak nie błyszczał Amelka dawała popis swojego niezadowolenia, ze mama zamiast z dzieckiem się bawić sprzatała, ale pozniej dzielnie mi pomagała, czyli wynosiła wszystkie swoje rzeczy z pokoju do kuchni i odwrotnie.
Zapraszam wszystkich na urodzinową kawkę lub hertbatkę( do wyboru):kawa-men::kawa-men:( na torcik zaprosze poźniej bo to podobno tak nie zdrowo od rana slodycze jeść;)
Justyna, Moniq podczytałam ten wątek o klapsach i dziewczyna powinna się dobrze zastanowic czy nadaje się na matkę.
Ann życzę dłuzszej doby ;)

Dzień Dobry :)

Nie doczytam, przynajmniej nie teraz... Wczoraj też nie zajrzałam, ale cierpiałam strasznie po wizycie u dentysty, dzis lepiej...

Gosia najlepsze życzenie urodzinowe :36_4_11:

Starletko dla Ciebie też buziaki i najlepsze życzenia (bo jesli dobrze pamiętam to dziś Twoje święto) oraz spóźnione, ale szczere życzenia z okazji rocznicy ślubu, nądźcie szczęśliwi!

Zuzanko, Oliwko, Bartusiu uśmiechu, zdrówka i radości na Wasz 11. miesiąc :36_4_12:

Zmykam do papierów...

Miłego dnia :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png