Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

patusia23
OLI jeśli mogę Was pocieszyć to Moja Natalka miała wylew do mózgu 2 i 3 stopnia (i wyrosła mi na pannice zdrową i mądrą)jeśli mogę pomóc to pisz

My zaliczyliśmy 30 min sanki ale frajda była

dziekuje Patusiu- ja wiem ze 3 stopien nie musi oznaczac najgorszego ale to ich oczko w glowie i martwia sie strasznie-a lekarze zawsze przedstawiaja najgorsze scenariuszze....myslami z moja rodzinna jestem i tzrymama kciuki zeby sie wchlonelo bez uszkodzen mozgu-do tego ten terror laktacyjny w pl im nie pomaga......

witam

podczytuje weny brak i sił też
nie czuje sie za fantastycznie ale bede żyć
mdłości masakra-nie umiem gotować samo wchodzenie do kuchni to już mnie dżwiga :wymiotuje::wymiotuje::wymiotuje::wymiotuje:

wczoraj byłam 1 raz u gina na razie nie mam założonej karty ciąży czekamy na piątek na USG lekarka bierze pod uwagę że to ciąża bliżniacza wszystko sie okaże piątek ok 13

lekarka myśli ze to jednak 6 tyd,normalnie z ostatniego miesiąca a nie ok 9 jak to wychodzi z krwi

jesteśmy bardzo ciekawi co i jak byle zdrowe maleństwo!

termin prawdopodobnie na 24 sierpień :D

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

kochane, wszystkim Wam bardzo bardzo dziekuje za troske, za smski i telefony, bardzo cieplo mi sie na serduchu zrobilo!!! i troche lepie w tej klinice mi sie lezalo dzieki Wam!! a w dodatku doczytalam Wasze dopytywania tutaj to juz w ogole!!
:23_30_126::23_30_126::spey:

w sumie wczoraj wieczorem mnie nie wypuscili ze wzgledu na moje slabe cisnienie i srednie samopoczucie, po operacji lecialam z cisnieniem 80/40 a wczoraj kolo 100/50
ale dzis juz ok
w zasadzie nie boli tak bardzo to raczej ciagna mnie szwy, pewnie troche jak po cesarce (nie wiem, nie mialam ale tak mysle), szew na 10cm ale "ladny" o ile mozna tak powiedziec ;)
10 dni zastrzykow przeciw zakrzepom, opatrunki az do zagojenia i badania krwi co drugi dzien przez 10 dni, przynajmniej po cos place te cholerna dodatkowa polise ubezpieczeniowa. przyda sie na cos :lup:
teraz mam lezec, siedziec, duzo nie chodzic i nie dzwigac co nie bedzie takie latwe przy chlopakach. no ale zaobaczymy co sie uda zrobic. Mama odciazy mnie troszke w ten week end, w sobote rano zabierze mi jednego chlopca do niedzieli wieczorem, jeszcze nie wiem ktorego. Niby K bedzie w domu ale czuje ze on to ma ostatnio malo cierpliwosci i chyba lepiej zeby mama wziela Noasia bo to nim trzeba sie bardziej zajac. W przeciwienstwie do Natanka bo on zajmie sie sam soba jesli trzeba.... sama nie wiem...

witam dziewczynki!

oli jejuśku! trzymam kciuki za malutką coby nic złego się już nie dzialo!

katia! bliźniaki... o żesz! super:Oczko:

poza tym kacperek lekko podziębiony... katar kaszel... ale wszystko czyste...
tatuś był z nim u lekarza! pani doktor zachwycona wymiarami... mowiła że jeszcze takiego dużego dwu latka nie widziała... przy okazji zważony 13,5 kg... czyli prawie kilo przytył w 3 miesiące... no tzn. że ten jego apetyt na prawdę daje się we skutki... przynajmniej mu już tak żeber nie widac....
poza tym caly poobijany... i strasznie strupki drapie... jak tylko poczuje strupka to zdrapany... i tak z dnia na dzień zamiast się strupki goić to one coraz większe... już nie wiemy jak temu zapobiegać bo czort nawet przez sen sobie rozdrapuje:Histeria:
na mieszkanie przeprowadzamy się dziś... kupa roboty... kacper u babci... niestety w najbliższym czasie internetu nie będziemy mieć... ale postaram się jakoś odezwać niedługo...

może jeśli M. będzie niał w najbliższym czasie prace to uda nam się pozwolić na jakieś większe przyjemności...

buziaki...
zdrówka w tym zimowym czasie

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Witam Kochane ;)
Jestem tu u was nowa, dopiero co sie zarejestrowalam lecz mam nadzieje ze mnie milo przyjmiecie ;)
Rowniez jak kazda z was jestem mama z września 2007 ;)

Miło tak wspólnie wymienic doswiadczeni czy opinie a niekiety powoc jak jest potrzeba ;)

Pozdrawiam serdecznie ;*

..::: Żyć to znaczy walczyć o coś wielkiego :::..
..::: Dopóki walczysz jesteś zwycięzc

monik dobrze że już po,teraz odpoczywaj na maxa,ściskam ciepło :):11_6_204:
oli mam nadzieje ze nic z tego nie wyjdzie,skoro patusia ma to za sobą a Natalka to zdrowa i cudowna dziewczynka trzeba być dobrej myśli,choć wierze ze serca Wam rozrywa z żalu i bólu ,tulę :angel_star:
gosiu kciuki zaciśnięte!!!
weridiana witaj ::): napisz coś więcej
aniołkuwidziałam Wasze fotki aż pysiol sam się śmieje :D cudnie że razem,zdrówka!!!
powodzenie na własnym mieszkanku:D na pewno bedzie Was dobrze!

dziś mamy kolende mam nadzieje ze Wik nie wypali z jakimś nieprzyzwoitym hasłem :D

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

W skrócie o sobie ;)
Mam na imie Iwona lat 23 ;) Od prawie 2 lat mężatka ;) Mama Filipa ur. 19 wrzesnia 2007r.
Z wykształcenia logistyk, mieszkajac w Polsce prcowalam jak specjalista ds sprzedży w PLUS GSM.
Obecnie mieszkam w Londynie i zajmuje sie wychowywaniem synka ;)

Jak macie jkies pytania to jestem otwarta ;)

patusia23
ANIOŁKU Witaj,cieszę się że Kacperek zdrowy,no i że będziecie już na swoim

MONIK odpoczywaj i nabieraj sił

Weriidiana Witam nową mamusie,gratuluję synka,mam nadzieje że zagościsz na stałe,zdjęcia super

patusia23 witam dziekuje z miłe powitanie ;) postaram sie bywac dosc czesto, co z pewnoscia nie bedzie trudne gdyz wolnego czasu to mam ponad miare ;)
Ja rowniez gratuluje wspaniałych dwóch córeczek ;)

witam nowa wrzesnioweczke!!

dzieczyny, dzieki za cieplutkie slowa!! pilnuje sie zeby siedziec i nie biegac po domu (choc ten sie prosi o troche odkurzacza wrrrrrrrrr) i musze czekac na K zeby poszedl do apteki po zastrzyki bo o 18.30 ma przyjsc pielegniarka, sama nie pojde bo za daleko jak na moje sily :lup:

weriidiana, czy mozemy uzyc dla Ciebie skrotu WERI?? do mnie pisz moniq bo prosciej :D

monikouette
witam nowa wrzesnioweczke!!

dzieczyny, dzieki za cieplutkie slowa!! pilnuje sie zeby siedziec i nie biegac po domu (choc ten sie prosi o troche odkurzacza wrrrrrrrrr) i musze czekac na K zeby poszedl do apteki po zastrzyki bo o 18.30 ma przyjsc pielegniarka, sama nie pojde bo za daleko jak na moje sily :lup:

weriidiana, czy mozemy uzyc dla Ciebie skrotu WERI?? do mnie pisz moniq bo prosciej :D

moniq oczywiscie Weri bardzo mi pasuje ;)
A doczytalam sie iz bylas w szpitalu czy cos powaznego sie stalo?? Mam nadzieje ze juz wrocilas do zdrowka ;)