Skocz do zawartości
Forum

Dziewczyny rocznik 80 :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

U nas strasznie znaczy pogoda nic sie nie chce net zawala co chwile nawet zalogowac sie nie moglam
U nas dobrze Majka zdrowa szaleje czasami nadazyc za nia nie mozna
Ostatnio jej zabawa to proba zrywania tapet nieznosze ich ale byly jak sie tu wprowadzilismy i nie mielismy czasu zrywac zreszta sa wszedzie nawet na sufitach

Ania u nas tez drzezmki coraz zadziej ale jak nie spi w dzien to i wieczorem ma klopoty z zasnieciem nbo jest taka zmeczona

Ala
super ze juz skaczesz ze slupka janie potrafie plywac czylam sie bardzo dlugo ale nie potrafie zsynchronizowac oddechu z ruchami
A twoj ex szkoda gadac piesc sie sama zaciska

Anetko super ze Nikolka juz zdrowieje miejmy nadzieje ze odpuszcza choroby na dobre

Ja sie po malu bede szykowala do polski juz za 2,5 tygodnia wylot
A moze ktoras z was wie czy fasolke po bretonsku mozna mrozic albo zawekowac i ile mozna ja przechowywac
Ostatnio naroblam ze nie pzrejemy

Unfortunately, my daydreams about being skinny are always interrupted by the sound of my own chewing.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57644.png

Witajcie przy czwartku!

Inka - to nie ja skaczę ze słupka tylko moja 6-latka. Ja jestem stary ratownik więc już nie muszę się uczyć-tego dzięki Bogu si nie zapomina. Z pewnością cieszysz się na wyjazd do Polski. A fasolę do pojemników i do zamrażarki-ja bynajmniej tak robię. Cieszę się że Majeczka zdrowa-dlatego szaleje:)

Anetka-cieszę się, ze Nikolcia zdrowieje-będzie dobrze-obiecuję!

Aniu- a zameldować się to komu!!!

A reszta 80-tek?Gdzie sie podziała???

http://www.suwaczek.pl/cache/2555a2fa51.png

"I znów mówi mi Twój głos, Twój zapach szepta chodź,chodź
masz w sobie coś co sprawia że Ci nigdy nie odmawiam..."

Jestem jestem!!
Już się melduję Pani Komendant Ali hihihihihi

Znalazłam chwilę bo mi dziecko właśnie śpi ja popijam kawkę moze sie któraś da zaprosić na mała czarną:kawa:
W planach sterta naczyń w zlewie, rozwieszenie prania i obiad ale to chyba poczeka hmmm nie zając nie ucieknie hihihihihi
Już wczoraj miałam Wam odpisać ale w ciągu dnia nawet chwilki na komp nie znalazłam a jak poszłam wieczorem usypiać Julię to już nie wróciłam :whistle: Jak się moje dziecko uwzięło na jeden wierszyk to chyba go nie przesadzam z 50 razy musiałam przeczytać później to normalnie już z pamięci recytowałam :mdr: w końcu po godzinnej czytance i śpiewaniu padła a ja razem z nią. Potem już nie byłam do życia :((((

Alu gratulacje dla twojej pływaczki :great: Zdolną masz córcię :wink:

Anetka super że Nikolcia już zdrowieje na swoje pierwsze urodzinki będzie zdrowa jak ryba !!! A o wyjeździe do PL to ja na razie mogę sobie pomarzyć bo u nas najbliższy termin na wyjazd to dopiero lipiec :surprised: ty pewnie w tym okresie ze dwa razy obrócisz ????

Inka no widzisz jak ten czas szybko zleciał. Już za 2 tyg. lecisz a którego dokładnie??? A lecisz sama z Mają czy też z m??
A o tapetach tutaj szkoda gadać ja się spotkałam nawet w łazience :lol: Tu gdzie teraz mieszkam na szczęście bez tapet normalnie kolorowo pomalowane ściany :wink: ale na poprzednich mieszkaniach to mnie te tapety normalnie ***** wrrrrrrrr :((((

No i ja się pytam gdzie reszta naszych dziewczyn z rocznika??????

No ja tu gadu gadu nic nie zrobione a moje dziecko właśnie mnie nawołuje czyli już pospała hihihihi :lol:

Pozdrawiam Was gorąco :Kiss of love:

Jestem pozno bo pozno ale lepiej tak niz wcale;)

Majka spi od jakiegos czasu ja lekko ogarnelam mieszkanko i wpadlam na foru

Ala oj to moje czytanie ze zrozumieniem tekstu :lup: super ze masz taka plywaczke ja musze sie chyba rozejzec za czyms w mojej okolicy badzobym chcial zeby Majka sie nauczyla plywac i nie musiala sie wstydzic jak jej mama

Marta duzo ciepla zycze oj ty to sie wymarzniesz w swojej pracy a wiosna ma podobno pozno przyjsc

Anetko ty dopiero bylas w polsce a ja ostatni raz w marcu na 4 dni wiec mi juz teskno za starymi katami niestety coraz wicej ludzi sie rozjezdza coraz mniej znajomych

Ania ja lece sama moj tez byl ostatnio w marcu ale takie zycie A lece 6 luty i wracam 6 marzec
Wiesz z tym wierszykiem to chyba z Julci strony takie odkladanie spania U nas ja mowie majce zejuz ostatnia bajka czytamu albo ogladamy potem gasze swiatlo i lerze z nia az zasnie

My teraz wypowiedzielismy smokowi wojne no bo w sumie nie ladnie zeby dwuletnie dziecko biegalo z taka zatyczka Na razie dostaje do spania i w dzien jak cos sie stanie i nie mozna jej uspokoic Juz w tej chwili jest lepiej z poczatku szukala bardzo wszedzie po szufladach po szafkach ale wszystkie znikly z widoku iec mam nadzieje ze sie nie zalamie
Od jakiegos czasu tez wlaczam jej na internecie program dla dzieci 'show me show me' taki angielski ale odkad go oglada zaczela machac na dowidzenia, udaje ze kicha, udaje ze chrapie wogole stara sie ich tam nasladowac
Mam nadzieje ze nadal bedzie robila postepy tak jakby wicej sylab mowila staramy sie z nia cwiczyc np dmuchanie, pierdzichy buzia, minki moze rozrusza w koncuswoje miesnie twarzy

Unfortunately, my daydreams about being skinny are always interrupted by the sound of my own chewing.

Cześć dziewczynki!!!

Wpadam na chwilkę się przywitać :wink: Julia właśnie się zabawiła - maluje kredkami a dziś moje dziecko mnie zaskoczyło bo poprosiłam ją by narysowała mi kółeczko i mi narysowała :surprised: i jak już ślicznie potrafi małe duże średnie hihihihi :great:

Martuś oj ale się ty kochana wymarzniesz :(( dobrze że już bliżej niż dalej do wiosny :wink: Trzymaj się cieplutko :36_1_67:

Inka nie wiem czy o ten sam program chodzi ale my oglądamy podobny na cbeebies pod tym samym tytułem :whistle: i moja julia tez lubi to oglądać :great: Nie wiem czy pisałam ale my mamy tylko angielską telewizję nie mam polskiej i bajki cbeebies oglądamy angielskiej wersji :wink: Ale to się zmieni bo jednak postanowiliśmy założyć polską tv bo mamy dwa telewizory i stwierdziliśmy że na jednym będziemy mieć polską a na drugim angielską:whistle:
Super za postępy Mai zobaczysz wszystko będzie dobrze :great:

A u nas była straszna pogoda i siedziałyśmy w domu bo w taką pogodę to nawet psa bym nie wypuściła :((( calutki dzień padało a miałam w planach iść na zajęcia dla dzieciaczków no nic może następnym razem:whistle:

Buziaczki dla was :Kiss of love:

A gdybym już nie pisała to życzę MIŁEGO WEEKENDU

Ania u mnie deszcz praktycznie caly dzien padal nawet nie bylo jak przwietrzyc dziecka tez sziedzielismy w domu tylko po pracy P pojechaismy na zakupy
Ania brawo dla Julci ja tez probowalam nauczyc Majke rysowania koleczek ale ona woli mazac no coz moze pewnego dnia
Ten porgram jest tak jak piszesz na cbbebies graja Chris i Poi mi sie bardzo podoba dostosowany jest do wieku naszych dziewczyn
My nie mamy TV tylko przez strone BBC ogladamy

Dzis Majka na zakupach tez nas zaskoczyla bo znalazla wedline z nadrukiem Boba Budowniczego zaczela sie strasznie cieszyc Wiec kazalam jej pokazac tacie ktory z tylu gdzies sie zawiruszyl. Zaczelabiec do niego wolajac tadi tadi juz blisko taty strasznie To mnie mobilizuje do walki ze smokiem Juz sie nie poddam
Buziaki dla was i milego weekendu

Witajcie dziewczyny! U nas rano było -22 stopnie-ja pinkole mam dość tych mrozów. Już nawet mój pies nie chce wychodzić na dwór-robi na szybciocha sikacza i chodu do domu. Ja nie chcę już tej zimy!!!Czuję się jak mamut wtych barchanach.

Inka-takie ćwiczenia które robicie bardzo pobudza i stymuluje chęć mówienia u dzieci, a dziecko szybciej naśladuje misie bajkowe postacie lub inne dzieci niż dorosłych. A smok no juz czas na niego-może metodą oddaj mi smoka i wymienimy na zabawkę?

Ania-może urośnie Ci mała malarka???A moja Julcia kocha pływanie tak jak ja i chce iść do klasy pływackiej więc mam o czym myśleć póki co-zapisac ja do takiej klasy czy nie???Wiesz wszystkiego są plusy i minusy:(

Martuś-ja Cie popieram, ja mam tez dość tego zimna. Dzisiaj tak zmarzłam po drodze do pracy że mam już dość, jestem tak opatulona że wyglądam jak mamut:)

Anetka- z uchem będzie ok-wiesz kobietki są silne i z wszystkim sobie poradzą. Mam nadzieję że na kontroli wszystko będzie ok.Trzymam kciuki!

A tak poza tym wszystkie Was pozdrawiam ciepło i serdecznie i życzę ciepłego pięknego i słonecznego dnia(a ja idę dalej pracować).Buziaki!

Cześć dziewczynki!!!

W PL arktyczne mrozy a u mnie nawet na plusie ale za to szaro buro i w ogóle jedno bleee :((
Byłam z Julcią na spacerku ale zaczęło mżyć i wiatr że krótko obróciliśmy i myk do domu :lol:
Moja właśnie odpoczywa w łóżeczku pewnie i tak nie uśnie :(( ja szybko korzystam z chwilki i popijam kawkę może się która skusi :kawa: zapraszam :whistle:

Alu Martuś trzymajcie się cieplutko w te zimne mroźne dni :36_1_67:

Alu widzę że masz ciężki orzech do zgryzienia. A co ci podpowiadają rodzice? Według mojego zdania możesz spróbować i zapisać Julię do tej szkoły a plusy i minusy zawsze będą nawet wtedy gdy dokonasz innego wyboru niestety nic nie da się przewidzieć:((

Anetko życzę dużo zdróweczka dla Nikolci :Kiss of love: i mam nadzieje ze wszystko będzie ok na wizycie kontrolnej:wink:

Inka wy w ogóle nie macie TV czy ja coś źle zrozumiałam :lol: Co do rysowania pomału i Maja nauczy się :wink: I brawa dla Mai :great: co do smoka życzę powodzenia u nas niestety nadal kciuk na topie :(((

Dobra lecę do Julci bo widzę że i tak ze spania nici :lol:

Pozdrawiam was gorąco :Kiss of love:

Sorki ze nie odpisuje do kazdego ale nie mam zupelnie humoru
dzis mielismy wizyte u pediatry czekalismy 4 miesiace no i dupa zbita Majka usnela lekarz powidzial ze nie ma sensu jej budzic bo bedzie marudzic i nie da jej sie zbadac kolejna wizyta dopiero za 2 miesiace bo najpierw ja jade do polski a potem on do indi
Warczec mi sie chce bo za dwa miesiace moze by sie juz udalo umowic z logopeda a tak najpierw wizyta a dopiero logopeda mowil ze jeszcze rozwaza ct scan a to chyba jest tomografia ale najpierw musi ja zbadac no i znowu sie przeciagnie
Musze ochlonac i was poczytam

inka_80
dzis mielismy wizyte u pediatry czekalismy 4 miesiace no i dupa zbita Majka usnela lekarz powidzial ze nie ma sensu jej budzic bo bedzie marudzic i nie da jej sie zbadac kolejna wizyta dopiero za 2 miesiace bo najpierw ja jade do polski a potem on do indi
Warczec mi sie chce bo za dwa miesiace moze by sie juz udalo umowic z logopeda a tak najpierw wizyta a dopiero logopeda mowil ze jeszcze rozwaza ct scan a to chyba jest tomografia ale najpierw musi ja zbadac no i znowu sie przeciagnie

No to nieciekawie Inka :((( tyle czekania i nadal nic :(( a z drugiej strony ale Maja wam psikusa zrobiła hihihihi Wiesz może w PL pediatra coś zaradzi! Głowa do góry Ewelinko :great: A tak na marginesie może przez pobyt w PL Maja się tak rozgada że ojj :wink: Wszystko będzie dobrze!!! Trzymaj się :36_1_67:

inka_80

hej nie martw sie moze skonsultuj sie z pediatra w PL....bedzie dobrze glowa do gory:Kiss of love::Kiss of love:

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqt5odkiiz54rq.png
http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqupjyeduy21no.png

Witajcie...
u nas pogoda wmiare ladna,moje dziecie zasnelo mam nadzieje ze troszke pospi,jak narazie odpukac nic jej nie dolega ta paskudna wysypka zniknela,a rozmawiala ze swoja pediatra w PL powiedziala ze co za idiota daje dziecku penicylyne bez testow!!! no i kazala mi zrobic malej krew zeby sprawdzic czy wszystko jest ok poniewaz penicylina jest niebezpieczna jesli ktos jest uczulony takze mam nadzieje ze nic jej nie bedzie,chcialabym polecie do PL do lekarza zrobic jej te szczegolowe badania no ale narazie jest to nie realne niestety...
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE

Dzieki dziewczyny ja tez sobie to przemyslalam wieczorem i stwierdzilam ze jezeli dotre do polski bo wiadomo jaka jest pogoda nie przewidywalna to postaram sie znalezc dobrego pediatre i jej zrobic cos jak bilans dwulatka w polsce i dowiedziec sie co polski lekarz mysli o tym jej nie mowieniu
Ten pediatra tez nas uspokajal ze niektore dzieci nie mowia do 3 lat i zebysmy sie za bardzo nie martwili ale wiadomo ze i tak bede bo czasami odchodze od zmyslow domyslajac sie o co jej chodzi

Wogole pogoda w polsce mnie przeraza dzwonilam do mamy w niedziele i mama mowila ze po poludniu jest juz calkiem znosnie bo jest tylko -16 ale rano bylo -25 brrr a ja 5 zime spedzam w jakby nie bylo umiarowanym klimacie i takie mrozy mnie po prostu przerazaja

Cześć dziewczynki!!!

Ja z chwilki korzystam moja właśnie zasnęła bo cisza w pokoju :whistle: co miałam zrobić zrobiłam, obiad ugotowany i zjedzony to teraz relaksik :lol:

Anetko ja cie dobrze rozumiem tutaj lekarze mają czasami takie durne pomysły że aż głowa boli :lol: ja musiałam aż pojechać do PL żeby mojej córce pomóc bo tutaj w UK to co mi lekarze radzili to szkoda gadać i nie wiem co by było z moim dzieckiem :((( Na szczęście już pomału wyrasta z tych uczuleń ale wiem ze zasługą tego była pediatra w PL to ona przepisała właściwe mleko i pokierowała jak postępować z AZS i skaza białkową:great:
Trzymam kciuki za pomyślne badania :great: Mam nadzieję ze wszystko będzie ok!!! My czekamy na testy alergiczne jak tylko Julcia skończy 3 latka bo wcześniej gdybym chciała zrobić to by były nie miarodajne :oops:

Inka dotrzesz dotrzesz do PL nawet nie bierz sobie innej opcji :wink: może do twojego wyjazdu ociepli się i tego ci życzę :wink:
A i przypomniałam sobie że córka moich znajomych zaczęła mówić w wieku 3 lat. Pamiętam jak mówiła mi znajoma że martwiła się o Angelikę bo długo nie mówiła itp dopiero w wieku 3 zaczęła a teraz non stop gada i gada :mdr: jej się po prostu nie zamyka buzia :lol:

Ala a co u ciebie słychać???

A pozostałe dziewczyny gdzie jesteście ??????????

Pozdrawiam :wink:

Buziaczki :Kiss of love:

dziekuje ANIU dla mnie to dziwne zeby tu nie bylo dobrych lekarzy ja sie strasznie zrazilam tym i nie chce tu ani jej szczepic ani nic,moze sa tu normalni pediatrzy ale jak narazie nie trafilam na takiego,zreszta jak zaszlam w ciaze bylam w uk zapisalam sie do GP kazali mi czekac na wezwanie do usg,krew i polozna ale... no wlasnie dostalam wezwanie jak juz urodzilam corke niewiem czy zapomniei czy sa takimi oszolomami i wcale nie zaluje ze rodzilam w PL bo mialam super opieke,dziecko mialo skaze bialkowa odrazu pediatra zauwazyla i byla na mleku bebilon pepti,potem kolka tez dostala dobry lek zadzialam expresem a szczepionki dostala 5 w 1 takze wiem jedno ze czlowiek nazeka na polska sluzbe zdrowia ale tak naprawde nie jest zle a tutaj zeby nie bylo pediatry w przychodni to jest naprawde smieszne

Hello :lol:

Anetko no to nieźle cię urządzili :surprised: mówię o tym wezwaniu do położnej:oops:
Ja jeśli chodzi o opiekę jak byłam w ciąży to nie mogę narzekać była super ale chyba tylko dlatego że nie było żadnych komplikacji :wink: gorzej już było gdy potrzebowałam właściwej opieki lekarskiej dla mojej córki. W ciągu miesiąca odwiedziłam chyba ze 4 lekarzy i za każdym razem mi wmawiali że to nie skaza białkowa i robili wielkie gały na moje sugestie związane z dietą bez nabiału (karmiłam piersią) nie mówiąc o wprowadzeniu specjalnego mleka. A jak już w końcu się nade mną zmiłowali o wizytę do specjalisty to ja już za dwa dni leciałam do PL. Po powrocie do UK miałam wizytę u dermatologa ang. który jakby nic podważył nawet wyniki wskazujące że moja córka jest uczulona na mleko :surprised: Według jego rad mam stosować maść sterydową na zmiany skórne i wszystko dawać nawet nabiał itp. Mimo jego wskazówek ja bogatsza o doświadczenia nie posłuchałam i życie pokazało że wygrałam bo ja matka wiem chyba co dla mojego dziecka jest najlepsze bo to ja spędzam z dzieckiem 24/7 a nie lekarz wszystkowiedzący (z książek) mający kontakt z dzieckiem najwyżej 5 min :oops:: Dopiero po pól roku od pierwszej wizyty u ich ang. dermatologa zrobili badania i okazało się że jednak moja córka jest uczulona na nabiał i wiele innych pokarmów. Od tego czasu już nie patrzą na mnie jak na wariatkę bo oczywiście gdy im to mówiłam to czułam ich pokpiwający wzrok :((
Ogólnie nie chcę "ganić" ang. lekarzy bo są dobrzy i źli jak w każdym kraju. Ponadto trzeba wziąć pod uwagę że tutaj lekarze maja inna mentalnosć inaczej podchodzą do danych dolegliwości, chorób. To co dla nas wydaje się ważne dla nich to błahostka i lekceważą. A to co według ciebie wydaje się normalne itp oni "panikują" i wyolbrzymiają. Można zwariować :mdr:
No ale się rozpisałam ufffffff :whistle:

A gdzie reszta dziewczynek????

Inka, Ala, Marta?????????????

A przypomniałam sobie dzięki Anetko za zaproszenie:23_30_126:

Dobrej nocki :Kiss of love:

Witajcie no mnie wcielo ale choroby zlapaly moje miski

Moj P chory dzis go tak nafaszerowalam czosnkiem ze powiedzial ze mu oczy z orbit wychodza mam nadzieje ze postawi go to na nogi
Maja miala biegunke nie wiadomo skad plakalam z nia przy zmianie pieluch wszystko obrzarte
Najgorsze bylo to jak zabrudzila pieluche to sie chowala bo bala sie zmiany bolalo ja bardzo no nic smarujemy Metanium jak dla mnie najlepsze na odpazenia
Dobrze ze ja sie jeszcze jakos trzymam dobrze ze dzis piatem mam czas na ich kurowanie

Ania Anetka no to chyba tez kwestia jak sie trafi na lekarza ja jestem bardzo zadowlona z mojego GP Ale wiadomo jak sie ktos raz sparzy to ciezkowrocic do lekarza czy nawet do przychodni dobrzez ze w polsce trafilyscie na dobrych lekarzy bo wierze ze gdyby ne to to Julcia by strasznie cierpiala
My zawsze mamy altrenatywe poleciec do plski przebadac sie
Teraz ktos na watku ''nie chce mowic'' napiasal ze czesto dzieci z przedluzajaca sie zoltaczka maja opozniona mowe Ciekawe skad te wnioski musze zapytac sie pediatry czy to prawda
U nas Majka byla zolta jak mial 1,5 miesiaca zrobili jej wtedy badania i miala wysoka bilirubine Szkoda ze w szpitalu nie wzieli jej na solarium bo juz wtedy bylo wiadomo ze ma zoltaczke ale stwierdzili ze samo powinno przejsc

No nic ja spadam bo padam na pysk

Witajcie kochane!
Ja miałam zawirowania czasowe bo max pracy, basen siłownia a mało tego załatwianie stroju na balety i tak to sobie czas uciekał. A teraz poczytałam i mogę trochę popisać.

Czytam tak czytam o tych lekarzach i powiem Wam że wszędzie są konowały, są dobrzy są źli i przeciętni. Ja z moim skarbem najpierw po szpitalu byłam u kardiologa , gdyż Julcia urodziła się z wadą serca. Oczywiście pan doktor specjalista pozytywnie mnie zaskoczył i tak byliśmy pod ścisłą opieką przez 5 lat. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń-był bardzo ludzki i zawsze odpowiadał na milion moich pytań. Ale pediatrę zmieniałam co pół roku i po 4 latach trafiłam na właściwego.
Myślę że wizyta w Polsce u dobrego pediatry pozwoli na jakiś optymalny spokój.

Ja po baletach było SUPER!!!Nie myślałam że ludzie są tak pomysłowi co do strojów i tak odważni. Nogi mnie bolą jak cho....mam skromnego kaca bo nie często zdarza mi się pić ale warto odchorować:36_2_25:

Całuję Was u nas znów od poniedziałku ma dowalić 25 stopni mrozu-mam już dość mrozów i chcę LATA!!!!
Aniu, Anetko,Inko Martuś-pozdrawiam Was bardzo cieplutko i postaram się jak najszybciej jakąś fotkę wkleić:hahaha:

Ala zazdroszczę szalonej imprezy :D

Wprawdzie tydzień temu bawiliśmy sie na studniówce u mnie w pracy :D ale nie TAK!
Ja sobie (mam nadzieję) dość długo nie poszaleje aż po kaca :D Jak widac na suwaczku poniżej :wink:

W końcu strzeliliśmy gola! :yipi:
Dziewczynki..trzymajcie kciuki..bo to ciąża wysokiego ryzyka :whistle:
Nie wiem co zrobię jeśli by coś poszło źle..::(: A już mam o czym myśleć.

Idę w stronę prysznica - ja i mój mdlący brzuch z tajemnicą w środku :wink:

PAPA

http://www.suwaczki.com/tickers/ltdgb201db9yei4y.png

http://lb2m.lilypie.com/DCL0p1.png:mdr: http://s2.pierwszezabki.pl/010/0104789a1.png?2552

Ala ale super ze impreza sie udala i zazdroszcze samozaparcia z silownia i basenem
Czekamy na zdjecia ciekawa jestm jak wygladalas w przebraniu

Rany jak ja bym sobie poszalala juz nie pamietam kiedy gdzies ostatnio bylismy gdzies juz nie mowie o pubie ale chcielibysmy sie wybrac do restauracji ale z naszym malym wrzaskiem nie da rady a nie ma z kim zostawic

Marta trzymam kciuki mocno zacisniete mam nadzieje ze sie uda i Zawijatko bedzie roslo duze i zdrowe
A ty nie planujesz isc na L4 ta zima w polsce jest przerazajaca
Wiem ze siedziec w domu tez nie jest latwo ale ja puki co to bym poszla na zwolnienie

Ania pytalas sie kiedys o TV my nie mamy wogole ani ang ani polskiej mielismy kiedys ale zrezygnowalismy bo wiem ze pudlo by gralo na okroglo

No moj P nadal chory nie pomogl czosnek dzis sie dalej faszeruje ale za to Majka juz dobrze dzis tylko jedna zakupiona pielucha Tyleczek ladnie sie goi
A ze u nas ladna pogoda byla wiec zabralam Majke do parku na plac zabaw rany ile dzieciow bylo to masakra Bylysmy tylko 45 min bo jednak na plusie tylko 1 ale dziecko sie pobujalo poslizgalo no i zlapala troche swierzego powietrza
No nie obylo sie bez przykrych akcentow bo nam korki wywalilo w domu okazalo sie ze w kuchni jeden z kontaktow zawilgotnial i wybijal korki na szczescie emergency przyjechalo po 3 godz wiec lodowka nie zdazyla sie rozmrozic
Noi wstawiam moje dziecie spzed kilku dni w kapieli

Cześć dziewczynki!!!

Przed chwilą skasował mi się cały post :(((((
A ja ledwo mogę siedzieć tak mnie połamało od wczoraj :lol: podejrzewam korzonki :((( boli kręgosłup że ojjj :(( Na dodatek nie pisałam bo Julcia w nocy z piątku na sobotę czymś się wylękła nie wiem może coś jej się śniło:(( I jak się obudziła o 24 tak dopiero normalnym spokojnym snem usnęła o 4 nad ranem :((( A tak mi piszczała że aż sama zaczęłam się bać bo jej krzyki to takie jakby widziała ducha :(( nawet na moją piżamę tak reagowała :((( Boi się kołdry, poduszek itp. wszystko jest be :(( I tak jest do dziś no niby już troszkę lepiej śpi w nocy ale to i tak daleko do tego co było:((( a w dzień za chiny nie chce usnąć:lol: Nie wiem czym się tak przelękłą ale taki strach w jej oczach jeszcze nigdy nie widziałam:((( Musze jej pokazywać że pod poduszką nic nie ma itp. na trochę pomaga ale za kawałek znów :(( Mam nadzieje ze się to w końcu unormuje i strach minie :oops:

Martuś ojj jak się cieszę :yipi::yipi::yipi: Będzie dobrze !!!! Mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!! wielkie gratulacje i życzę spokojnych 9 miesięcy!!! I też potwierdzam słowa Inki i radziłabym Ci żebyś jednak poszła na L4 :wink:

Inka mam nadzieje ze u ciebie zażegnane choróbska :wink: Dużo zdróweczka dla twojej dwójki!!!! Super że wypad do parku się udał :great: a z tym prądem to niezłe mieliście :((( grunt że wszystko wróciło do normy!!! A fryzurka Mai superaśna hihihihihihi

Ala super że impreza się udała :yipi: czekamy na foteczki jestem ciekawa stroju no i Ciebie :whistle: Mocno pozdrawiam :*****

Kończę kochane bo juz plecy dają znać o sobie :(((

miłego dnia:Kiss of love:

Trzymajcie się cieplutko szczególnie nasze koleżanki z PL :36_1_67: