Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

tinka_20
Czesc w ten pochmurny poranek!!!
Mam do Was od razu pytanko jak tam Wasze brzuszki. Bo ja przez caly dzien to mam, a rano to jest plaski jakbym nie byla w ciazy? Czy Wy tez tak macie. Dopiero jak sie najem to cos widac. Dzis mialam straszny sen, az musialam obudzic meza, zeby mnie przytulil.Tragedia!!
Zaraz musze sie wziasc za sprzatanie, ale mi sie nie chce:(((

jak tam brzuszki... no właśnie z rana jest mniejszy.... no ale to pewnie też sprawa że przez cała noc jedzonko się ułożyło....

A co do tego snu... rozumiem cię... ostatnio też tak miałam tyle że nie miałam do kogo sie przytulić :(

Aha...co do naciskania brzucha... nie przesadzajcie z tym naciskiem bo jeszcze sobie jakąś krzywde zrobicie...

No to fajnie :) Mój mąż dostał życzenia ale powiedział, że na takie prawdziwe czeka za rok. A jak mnie pyta "no i kiedy będziesz mamą?" to zawsze mówię, że przecież już jestem. Jest szczęśliwy ale jeszcze mało w to szczęście wierzy, czeka aż go kopnie w policzek albo ucho, co powinno się wydarzyć niedługo :)

http://www.suwaczki.com/tickers/9o2zegz24oxr1w7g.png
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbnroeqduluvlv3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/3i498ribvup4dcbw.png

tinka_20
Wiesz Nusia ja to juz sama nie wiem co mam myslec. Jeszcze teraz dopisalam jedno pytanie o tarczyce.
Mi to sie wydaje, ze za duzo czytam i mam takie schizy, ze zaczynam glupiec. Kolezanki chodza prywatnie i kazda wizyta to usg, badania itd. Nie sadze, zeby to bylo dobre, ale czasem przychodza takie pytania.

Ja ostatnio jak byłam u lekarza zadałam jedno z takich w wlaśnie pytań z serii "martwie się" i lekarz mi powiedział żebym skończyła czytać te głupoty i że to on jest lekarzem i on pilnuje żeby moja ciąża przebiegala prawidłowo (Adrianowi również to powiedział)

No a od którego tygodnia możesz się zapisać do tej szkoły??

tinka_20
Nic mi nie mow, czekalam jak wstanie maz zeby zrobil jajecznie, bo on w domu robi naj....
Zrobil, dziubnelam ze 3 razy i podziekowalam.

no właśnie jajecznice też rozważałam...

Oła ... rano mnie brzuch bolał (tzn czułam kłucie w podbrzuszu), a teraz coś mnie zaczyna jakby kłuć koło piersi bliżej pachy... boże każde takie dziwne uczucie mnie niepokoi... wczoraj jak się kąpałam to się wystraszyłam ... bo zawsze jak leże w wannie to jest ok a wczoraj czułam się tak jak bym sobie wszystko w brzuchu naciągała:/

tinka_20
Musze isc po globulki, bo lekarz mi przepisal na wszelki wypadek. bo za tydzien jade nad morze a tam zawsze mi sie cos przyplacze.I mieli mi sprowadzic, a krem przy okazji. Mam oliwke taka na rozstpy, ale jest za tłusta i zapach za mdly.

a ja kupiłam sobie ostatnio oliwke johnsona o zapachu kwiatowym (w żelu) i zawsze po kąpieli nakładam na mokrą skóre tak więc rano jeszcze jest dobrze nawilżona.. No i czytałam że na początku jak nie ma się kremu na rozstępy to właśnie żeby się smarować oliwką na mokre ciało (tzn. biust, brzuch, uda i pośladki)