Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

grazia
a w ogole dziewczyny widze zescie poszalaly z tymi ubrankami !!!
zastanawiam sie czy zapasy na caly rok robicie hehe

no dziewczyny szaleją... ja ciągle z wyprawką stoje w miejscu (miałam wszystko kupić w tamtą sobote ale niestety los zrobił mi psikusa i nie wiem kiedy to nastąpi)

wogóle śniło mi się dziś że zaczęłam rodzić, wszystko było ok ale zdałam sobie sprawe że nie mam nic dla Filipka i dzwoniłam po wszystkich by szybko na zakupy się udali... chybajuż mnie to zaczyna przerastać...

a widziałam że wspominałyście o seksie... ja jak mogłam to jakoś nie chciałam..zawsze miałam wymówke...teraz jak lekarz mi zabronił, no i używam na noc tych czopków leczniczych to tak mi się chce że szok... już nie wspominam o tym że Adrian wszystko co się da sprowadza do seksu ;p

to musze wysłac kogos do tej apteki bo zwariuje jak nie przespie kolejnej nocy. cos mnie brzuch pobolewał ale wziełam prysznic cieplutki i przeszło. strasznie sie nudze juz nie wiem co mam ze soba w tym wyrku zrobic. co do ubranek mam ich troche ale wiekszosc 62 i w góre. malych nie kupowalam bo raz ze pewnie bedzie długi a dwa wole podwinac rekawek bo zaraz przeciez wyrosnie

:36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21:

nusia mi sie snilo ze z piersi woda mi tryskala jak z fontanny obudzilam sie dzisiaj i zastanawialam sie czy faktycznie to byl tylko sen :D

z tym sexem to tak jest owoc zakazany najlepiej smakuje hehe

o ile sobie przypominam to ty mczetko pisalas o kosmicznych wozkach ... ja zastanawiam sie nad tym
Skate - Indigo Denim - Mamas & Papas
wczoraj chcialam sie o opinie mojego m. dowiedziec ale niesety zajety byl rozmowa z kolegami wiec dzisiaj moze sie uda wydusic co mysli o tym ...

http://www.suwaczek.pl/cache/99235a4241.png

maczetko ten sam problem tylek mnie juz od siedzenia boli ... radio postanowilam wylaczyc kompletnie bo sluchajac o kryzysie ekonomicznym tylko nerwicy dostaje jeszcze wiekszej ...

no ja ubranka to kupilam na rozmiar 56 chyba mam wiekszosc bo pewna bylam ze to jeszcze bedzie za duze .... ale teraz jak bede robila zakupy tez mam zamiar na 62 najmniej ... bo tak jak piszesz mozna podwinac dziecku za duzej roznicy to nie robi... no ale co tam troche takich troche takich mam nadzieje ze chociaz moja mala raz to co mniejsze kupilam zalozy ....

w ogole bedzie numer jak sie okaze ze to chlopiec..wtedy ciekawa jestem komu te sukieneczki i rozowe spioszki bede zakladac :D bo wiadomo skan to tylko urzadzenie ...mojej kolezance nie wiem jakim cudem mozna bylo nie wykryc ciazy blizniaczej ale ponoc jeden bobas schowal sie za drugim i tak zamiast jednego pojawily sie dwa dzieciatka ...

grazia
nusia mi sie snilo ze z piersi woda mi tryskala jak z fontanny obudzilam sie dzisiaj i zastanawialam sie czy faktycznie to byl tylko sen :D

z tym sexem to tak jest owoc zakazany najlepiej smakuje hehe

o ile sobie przypominam to ty mczetko pisalas o kosmicznych wozkach ... ja zastanawiam sie nad tym
Skate - Indigo Denim - Mamas & Papas
wczoraj chcialam sie o opinie mojego m. dowiedziec ale niesety zajety byl rozmowa z kolegami wiec dzisiaj moze sie uda wydusic co mysli o tym ...

przedwczoraj snilo mi sie ze moj synek nie chcial mojego mleka pic bo mu nie smakowalo a potem ze sie zmienil w swinke morska :p

co do wozka... jak wam moga sie takie ochydztwa podobac... chociaz ten jeszcze jako tako wyglada ale te na 3 kolkach... jak ostatnio widzialam jak pani wozek sie przewraca to az mnie serce zabolalo... masakra ...
http://www.sklep.ppm.com.pl/photo/IL1+.JPG a tio będzie mój wózek tylko w innym kolorze o ile nie zdecyduje się na ten nowy co wczoraj zobaczyłam :) no i na pompowanych kolach

nusia, kazdy ma swój gust, mi zaś twój sie nie podoba wogole, jak widze cos tak masywnego jak jakas babka pcha to az mnie skreca,nie ma gondoli i bałabym sie ze dziecko wywieje ze wszystkich stron, ciekawe ile wazy...
co do trzech kólek tez mi sie to nie podoba i tez bałabym sie ze wywale ale cóż.... moj moze nie jest tak kosmiczny jak grazi ale do tradycyjnych tez nie nalezy
http://images49.fotosik.pl/20/9564d2552add4e06m.jpg
http://images31.fotosik.pl/382/0650393a3cba5319m.jpg

:36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21:

nie no ten co grazia pokazuje jeszcze na upartego moze byc..wkoncu nie jest na 3 kolach. ale nie te 3 kolowce... wiele babek w sklepach mi go odradzalo...

no a to ze taki zwykly na 4 kolach ciezej sie prowadzi to fakt..tzn. nie jest taki zwrotny...no ale ja wole byc pewna ze moje dziecko jest bezpieczne w wozku ze nie wywroci mi sie na byle kamieniu.... no i jest ciezszy... ok 16kg...no ale to jest wozek do jazdy a nie do noszenia... no i tani... a masywny :)

juz nie jeden wózek pchałam... jeśli ma dobre koła to żadna filozofia... no ale to moje zdanie... :)

wiadomo że każda z nas wybierze taki który jej odpowiada ... no a mi taki zwykły tradycyjny odpowiada...

ahm...widziałam wczoraj fajny ale cholibka zaponiałam jakiej firmy.... ten to był naprawde ciężki ale wykonany solidnie :)

no w koncu skonczylam sniadanko .... godziny kompletnie mi sie poprzestawialy no ale coz ... jak sie nic nie robi to tak jest ....

no co prawda to prawda o gustach sie nie dyskutuje ...

ja bardziej patrze zeby wozek byl praktyczny i dla mnie i dla dziecka .... powiem wam szczerze ze jak widzialam babki ktore pchaly ten wozek wcale mi sie nie podobal ale zaczynam sie corazbardziej do niego przekonywac ... zwrotny, latwo go zlozyc do autobusu czy samochodu i lekki przede wszystkim .... no ja z chodnikami nie mam takiego problemu jak wy bo gdyby tak bylo wybralabym cos zupelnie innego podejrzewam ... trzykolowe nie sa moim typem w ogole .... wlasciwie powiem wam szczerze ze ten wozek co pokazywalam kojarzy mi sie z wozkiem z hipermarketu :D

nusia ja wstaje kolo 12 bo wczesniej po pierwsze nie mam sily a po drugie nic do tej 12 nie moge zjesc bo pozniej tragedia .... obiad u mnie wyglada jak bagietka z serkiem zoltym lub twarozkiem duzo mleka w miedzy czasie i to wszystko przed 19 bo pozniej juz tragedia ....

jesli o skladanie wozkow chodzi ... normalnie w autobusie jest miejsce na 2 lub 3 wozki .... kierowca cie nie wpusci do autobusu jesli te miejsca sa zajete ...masz jeszcze szanse jak zlozysz wozek i wezmiesz dziecko na kolana :D

grazia
nusia ja wstaje kolo 12 bo wczesniej po pierwsze nie mam sily a po drugie nic do tej 12 nie moge zjesc bo pozniej tragedia .... obiad u mnie wyglada jak bagietka z serkiem zoltym lub twarozkiem duzo mleka w miedzy czasie i to wszystko przed 19 bo pozniej juz tragedia ....

jesli o skladanie wozkow chodzi ... normalnie w autobusie jest miejsce na 2 lub 3 wozki .... kierowca cie nie wpusci do autobusu jesli te miejsca sa zajete ...masz jeszcze szanse jak zlozysz wozek i wezmiesz dziecko na kolana :D

a myślałam że tylko ja tak długo śpie... :D
na początku też tylko nabiał jadłam..chodx teraz też żadko kiedy wędline ruszam...

pierwsze widze żeby kierowca do autobusu kogoś nie wpuścił... chodzi ci o taki miejski ??
no a jak masz w tym wózku zakupy i cos jeszcze to tez bedziesz go składać i brać dziecko na kolana ??

nusia nie wiem jak w PL ale w Anglii cie kierowca nie wpusci chocbys nie wiem jak sie usmiechala i jaka byla pikna :D a z zakupami no coz jakos trzeba sobie radzic nie ... :D wozek ponury prawda ale mysle ze jak sie doczepi jakies misie gwiazdki czy inne zabawkowe cuda nie powinno byc zle ....zreszta tutaj ciagle pada wiec nie wyobrazam sobie z jasnym wozkiem sie targac psychicznie by mnie sam widok wykonczyl :D ... a czekam na przecene :D moze cos jeszcze opuszcza :D

a wlasnie mialam sie zapytac wy tez macie problemy zoddychaniem to wszystkie mamy ale ostatnio ba wczoraj zaledwie myslalam ze sie udusze w ogole nie moglam powietrza zlapac ... straszne !!! no i piekne groszki mi wysypalo na buzi :| nie wiem czy to uczulenie czy co ale chyba hormony juz zaczynaja niezle podskakiwac ...

a i jeszcze jedno czy wam brzuszki tez sie tak opuscily ? moj jest prawie na kolanach a tu jeszcze tyle czasu hmmm ?

grazia
nusia nie wiem jak w PL ale w Anglii cie kierowca nie wpusci chocbys nie wiem jak sie usmiechala i jaka byla pikna :D a z zakupami no coz jakos trzeba sobie radzic nie ... :D wozek ponury prawda ale mysle ze jak sie doczepi jakies misie gwiazdki czy inne zabawkowe cuda nie powinno byc zle ....zreszta tutaj ciagle pada wiec nie wyobrazam sobie z jasnym wozkiem sie targac psychicznie by mnie sam widok wykonczyl :D ... a czekam na przecene :D moze cos jeszcze opuszcza :D

a wlasnie mialam sie zapytac wy tez macie problemy zoddychaniem to wszystkie mamy ale ostatnio ba wczoraj zaledwie myslalam ze sie udusze w ogole nie moglam powietrza zlapac ... straszne !!! no i piekne groszki mi wysypalo na buzi :| nie wiem czy to uczulenie czy co ale chyba hormony juz zaczynaja niezle podskakiwac ...

a i jeszcze jedno czy wam brzuszki tez sie tak opuscily ? moj jest prawie na kolanach a tu jeszcze tyle czasu hmmm ?

a no chyba ze tak... cóż...co kraj to obyczaj...
w sumie.. jak coś podoczepiasz...fakt..będzie ładniej... no ja za jasnego też nie chce...
no i mi zależy na tych wielkich kołach bo chodniki nie sa u mnie pierwszej klasy...

co do oddychania... nic nie mów...wczoraj miałam jakiś atak śmiechu...normalnie wszystko mnie bawiło..a w pewnym momencie myślałam że się udusze...aż ze strachu się popłakałam...
Na twarzy mam plamy i wypryski ale co miesiąc w okolicach jak bym miała miesiączke dostać :D
brzusio ja mam ciagle nisko... no a to że tobie się obniżył podejrzewam że to dlatego że maleństwo zmienia swoją pozycje..zresztą nie narzekaj z tego powodu bo im wyrzej brzuch tym większe problemy z oddychaniem...