Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

Aga wszystkiego najlepszego

ada jaki piękny tort postawiłaś

A u mnie w pracy raczej lipa. Czułam się jak dewiant. Może to wynika z mojego charakteru, może sie nad sobą użalam, może wyolbrzymiam, ale wszyscy dziś chodzili koło księgowej jak koło jajka, mało brakło a by ją po stopach całowali.
jutro ma być szczera rozmowa z szefem- całej naszej załogi i już dziś daję sobię rękę uciąć, że nikt nic nie powie, to co M powiedział i zapoczątkować to psu na budę i tylko teraz on jest ten zły a ja pewnie prowodyr.

od jutrzejszej rozmowy i jej przebiegu a także zachowania moich koleżanek uzależniam l4.
jesli jutro każy edzie milczał i udawał, że klimat jest fajny to i ja nic nie powiem.
i nie powiem tez, że z dnia na dzień ide na l4.
jeśli przed moim przyjściem do pracy było im lepiej to i teraz nie będa po mnie płakać.

zła jestem o to.

Puszku Slonce... A ja mysle ze powinnas sie odezwac. Nawet jesli nikt inny tego nie zrobi.
I tak idziesz na zwolnienie wiec co Ci szkodzi? Zawsze jest tak ze nikt sie nie odezwie-poki nie zrobi tego pierwsza odwazna osoba-pozniej juz idzie jak lawina i inni sie wstawia za Toba.
Jesli tego nie zrobisz to nerwy i wczorajszy wysilek Twojego meza pojda na marne. Moze sie okaac ze stracisz jedyna mozliwosc na zmiane sytuacji.
Zycze sily i trzymam kciuki. :36_3_15:
Fajnie ze malz sie za Toba wstawil. Niejeden poprostu by Ci spolczul i nic nie robil. Gratki dla niego.

Ada to nie do końca tak jest. to nie mąż za mną a ewentualnie ja za nim mogę się wstawić. poza tym na żadna lawine bym nie liczyła bo juz dziś widziałam jak lizali za przeproszeniem du** tej pani. a ze zwolnieniem wcale go nie planowałam i będzie mi ciężko, ale jesli się zdecyduję to w swoim stylu i ze złośliwością.