Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz oni mówią zawsze- no że spada....tylko jak spada 1 na tydzień no to dla mnei jak bez spadku.....jak będzie tak spadać to na Wielkanoc będzie zero....jak będzie...mają sie z lekarką konsultować i zobaczymy co powie....ale już wiem że nigdy wiecej nie dam sobie tego świństwa wstrzyknąć

Hej.
Wiecie co? Dziwnie się czuję... Pewnie to na @, no ale... Od rana chodzę śpiąca. Wczoraj np. Zawiozłam małą do p-kola na 8, wróciłam, sprzątnęłam, poszłam do mamy na kawę, o 15 odebrałam Młodą i Micha z pracy, wstawiłam ziemniaki do gotowania i zasnęłam bo już nie mogłam utrzymać powiek. Obudziłam się po 19-właściwie zostałam obudzona. Po 22 znowu do spania.
Mrowieją mi brodawki, bolą przy dotykaniu. Michu mówi że mi urosły piersi, ale ja w sumie nie wiem. Zmieniłam stanik-może to jego zasługa.
Nie chce mi się jeść-od kilku dni 1kanapka dziennie mi wystarcza, gdzie zawsze ok tydz przed okresem jem jak nienormalna. Non stop muszę coś podjadać i nie mogę się najeść.
Okropnie mi niedobrze. Dziś wymiotowałam po ulubionej kawie i kanapce.
Kręci mi się w głowie, nawet jak siedzę.
Odrzuca mnie od słodyczy.

Zganiam to wszystko na @ i na to że to pierwszy cykl z luteiną, więc pewnie przez to jest inaczej niż zwykle, bo jakoś ciężko mi uwierzyć że to CUD. :hmm: To 28. dc(21-25 luteina). więc za wcześnie na takie objawy. Owu jeśli była to ok. 1.stycznia a przytulanki były od 21.12 równo co dwa dni(i w sumie nie że tak musiało być bo tak planowaliśmy tylko tak się potoczyło), do 1.01.
Dziwnie mi... :36_11_20:

Hehe Tylko ja w tej sprawie wpadam ze skrajności w skrajność. Albo ryczę jak bóbr i jestem załamana że nigdy, przenigdy nam się nie uda i jestem beznadziejna, albo skaczę z radości bo @ się spóźnia i w ogóle jak nie teraz to później. Niedługo potem rzucam starania w kąt(na parę dni) bo to i tak nie ma sensu, a jeszcze innym razem cieszę się jak nienormalna bo mnie cycki bolą i napewno jestem w ciąży.
Taki świr. :36_1_4: