Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

ewcia08
Co moze byc grane?wpisuje tak 080806 i cztery ostatnie cyfry.Wiecie o co moze chodzic?bardzo mi na tym zalezy.Z góry dziekuje:basen:

hmmm wpisuje sie na pewno tak : 081024-2323

wydaje mi sie , ze musisz sie sama skontaktowac ze Skatt .... wychodzi na to , ze go nie ma w systemie ???

zamowilam przed chwila dla Davidka personbevis i bez problemu przyjelo ....

Witam :) Moj synuś ma dzisiaj dzien spiocha :):) tylko go do cycusia dostawie to od razu zasypia!! wkoncu moge posiedziec spokojnie na necie :) Dzisiaj przyplynela moja mama, narazie jest u Goski ale juz nie moge sie doczekac az do nas przyjedzie :)
No i pewnie maly tak w dzien spi, zeby babci koncert w nocy urzadzic :D:D:D

Jak uzywacie soli do noska?? bo trezba nosek wyczyscic, a nie wiem jak ja wpuscic do tych malutkich dziurek :)

a w nowym podpisie bonus- zdjecia mojego skarba :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-22519.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywe6ydagtwhn27.png

:smile_move::pig::smile_move:
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=81764df5aed2504bb.png

czarnulka
witam w ten sobotni poranek:) mam jeszcze takie pytanko skad wziac akt urodzenia? jak on wyglada? bo do polski bedzie potrzebny... tu chyba reszta tez....milego dnia buziaki
:36_13_2:

Szwedzki akt urodzenia to inaczej personbevist .Polski akt urodzenia mozesz wyrobić przez Konsulat lub jak bedziesz w polsce.Ja wyrobiłam w polsce.Potrzebowałam tylko personbevist z pieczontkami i podpisem przetłumaczony na jezyk polski, dowody rodziców, akt małzeńtwa, i opłata za wyrobienie.

pozdrowionka

kingolandia
czarnulka
witam w ten sobotni poranek:) mam jeszcze takie pytanko skad wziac akt urodzenia? jak on wyglada? bo do polski bedzie potrzebny... tu chyba reszta tez....milego dnia buziaki

Szwedzki akt urodzenia to inaczej personbevist .Polski akt urodzenia mozesz wyrobić przez Konsulat lub jak bedziesz w polsce.Ja wyrobiłam w polsce.Potrzebowałam tylko personbevist z pieczontkami i podpisem przetłumaczony na jezyk polski, dowody rodziców, akt małzeńtwa, i opłata za wyrobienie.

pozdrowionka

no dobra a gdzie sie to w polsce wyrabia w miejscu naszego zameldowania? bo troche to dla mnie dziwne...

czarnulka
kingolandia
czarnulka

pozdrowionka

no dobra a gdzie sie to w polsce wyrabia w miejscu naszego zameldowania? bo troche to dla mnie dziwne...

W Urzedzie Stanu Cywilnego W miescie gdzie jestes zameldowana lub gdzie podlegasz.

kati ja polecam Calgel jest bardzo dobry.Tetowałam też na sobie.Naprawde działa.