Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrycja`81

mam nadzieje ze u nas tak dlugo trwac nie bedzie;)
ale chyba nie tak szybko jak bym chciala(chocia znigdy nie wiadomo)cale szczescie ze chociaz "robota" przyjemna:Nieśmiały:

Sekundka pamietaj zeby wziasc pieniazki na zdjecie i pierwszy filmik z Dzidziusiem:)

uciekam,poczta przyszla wiec moge spokojnie isc:)

Gość kingolandia

Sekundko właśnie niedawno zastanawiałam sie co u Ciebie.Fajnie ze wszystko ok.Czekamy na pierwsze zdjęcie dzidzi.
Kamila ale rosnie ten twój chłopczyk .Patrząc na niego az chciałabym mieć synka tylko nie wiem czy bym dała radę z trójką berbeci.

Witam!

Głosiki oddane na Wasze pociechy :36_2_15: no i wiadomo komu przypadna dwa pierwsze miejsca. GRATULUJE dziewczyny!!!:36_4_11:

Tak cały czas Was podczytuje i tez chcialabym by moj maluszek mial rodzenstwo i mam nadzieje ze nie pozniej niz za 1.5 roku. Zawsze bedzie małemu razniej

Lucia z Dawidka to jest przystojniak

klaudia świetne fotki w galerii

Motylek, Kingolandia słodkie te Wasze dziewczyny

Milcia gratuluje Wiktorkowi czwartej jedyneczki

A to mój maluszek z ciocia

Kingolandia widze ze spotkanko sie udało, dziewczynki świetnie sie bawily ...super
obie są śliczniuse:)))i widac świetnie sie rozumiały:friends_forever:

Julia śliczna fotka, Twoj maluszek super, jak Mu wygodnie na tym leżaczku, nie wspomne o towarzystwie ślicznej cioci:):36_3_13:

a moje dzidzi wlasnie usnelo:dzidzia_mis:

My myslimy o rodzenstwie dla Wiktorka, ale nie wczesniej niz za 3 lata, no moze wczesniej...

http://b2.lilypie.com/BJXNp2/.png

Gość patrycja`81

Oskar Juli juz coraz wiekszy i oczywiscie slicznusi:usmiech:

A zdjecia z Kamila i Sanna super slicznotki,a najbardziej mi sie podoba zdjecie jak kazda zajeta zabawka :usmiech:

Emilka z Frankiem beda sie musieli umowic na wspolne czytanie ksiazek(jesli dobrze pojdzie to beda mieli dwie do przeczytania:oczko:)

a ja dzis bylam umowiona z malym do pediatry ale niestety pani doktor zostala wezwana do szpitala i przelozyla nam wizyte na wtorek. Chcialam zebymaly tez tu zostal zbadany przez lekarza, bo jakos nie mam zaufania do poloznych.

Teraz codziennie maly otrzymuje prezenty od rodziny i znajomych. Zastanawiam sie jak my do tej szwqecji sie zabierzemy:smile_move: