Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Ale mnie zlinczujecie za nieobecnosc.....
jestem w kraju nad brudną Wisla i Wartą hehe zalatwiam co trzeba,dziecko sie rozpieszcza tzn jest rozpieszczane przez wszystkich.
Tylko tesknota ogromna przeplatana radoscia ze spotkam warszawianki forumowe :)

buziaki

Gość Olimpijka

Malgosi ja jej czasami uzywam jak nie am smakowej kawy ale zazwyczaj kupuje ziarenka smakowe...najbardziej lubie amaretto :) z dodatkiem cynamonu...no i oczywiscie obowiazkowo swiezo zmielona :)

A co do imprez to jutro mam spotkanko po latach z kumpelami takie babskie pogaduchy mi sie szykuje .....suto zakrapiane jak za mlodych lat :lol:

Oli ja widzialam kilka zdjęc z Twojego pobytu w PL:Śmiech:
super!!!!
powiedz mi jak wrazenia ;)?

ja wrócilam wczoraj po tygodniu szalenstw na mazurach
pogoda super
jeden dzien padało to pojechalismy do Gołębiewskiego na baseny
a w inne dni pływalismy w jeziorze , gralismy w BADMINTONA, siatkę, scrabble czy blokusa
poczytałam troche, opalilam sie i tyle
zaraz szykowanie do dluzszego urlopu ;)

Gość Olimpijka

Malgosiu- wiesz jak jest w pl a zwlaszcza u Ann :) rewelacja to malo powiedziane....jestem przeszczesliwa ze moglam poznac rodzine Ann. 2 tyg w pl i jeden dzien z Ann i jeszcze jedną sierpniowką :) i baterie naladowane na maxa :)

a dluzszy urlop gdzie???

swietnie ze wypoczeliscie i ze poczytalas hehehe :lol:

Oli ;)
fajnie to napisalaś ;)
chyba odeślę tutaj Ann:Śmiech:
szkoda ze nie udało nam sie poznac - ale co się odwlecze ;)
całe szczescie ze akumulatory naładowane !!!!!!

my zrezygnowalismy jak wiesz z wakacji z Turcji i w zamian za to jedziemy do Niemiec do Hanoveru do Hamburga ( do rodzinek) a przy okazji ze blisko to pojedziemy do Legolandu

odkopalam sie z mojej kopalni:)
jutro do kieratu :)
za dwa tyg urodziny K, cos trzeba bedzie wykombinowac bo impreza 26go, znowu kupa roboty bedzie :), za 3tyg urlop a za 4 jedziemy nad morze, dopiero sobie to uswiadomilam i na wstecznym poszlam przymierzyc stroj kapielowy :duren: wrrrr, nienawidze tego ale w skafandrze to bym chyba glupio wygladala, jak myslicie??

Gość Olimpijka

monikouette
odkopalam sie z mojej kopalni:)
jutro do kieratu :)
za dwa tyg urodziny K, cos trzeba bedzie wykombinowac bo impreza 26go, znowu kupa roboty bedzie :), za 3tyg urlop a za 4 jedziemy nad morze, dopiero sobie to uswiadomilam i na wstecznym poszlam przymierzyc stroj kapielowy :duren: wrrrr, nienawidze tego ale w skafandrze to bym chyba glupio wygladala, jak myslicie??

glupio to malo powiedziane hehe :lol: francuziku- dekada we fr Ci stuknęła a Ty glupoty wypisujesz:)....leci czas leci :)

malgosiu juz Ann wie że o niej i jej familii to w samych superlatywach...a co sie odwlecze to.......juz ja cos wymysle :) i Moniq tym razem zgarne :) hurtem hurtem :) no to fajne niemieckie wakacje sie szykuja :)