Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

jestem dopiero :)
bylam u znajomej zrobic jej troche porzadkow w komputerze, swiat sie walui, moniq sie zabiera za informatyke :lol:

co do tego mojego spiraloatego cudenka, z nim nie ma juz @ H A H A!! :D ale zrobie oszczednosci :)
a wspolzyc mozna tylko pan ewentualnie moze czuc sznureczek czy zylke (nie wiem dokladnie z czego toto) bo uciete jest nie za krotko bo w pierwszym miuesiacu spirala wybiera sobie ulozenie na piec lat :)
a zalozenie trwa w sumie kilka chwil, wszystkiego bylam u lekarza 15 min :lol: wiec krociutko

ide cos przegryzc :)

Gość Olimpijka

Malgosiu aha :) no ale zdaj relacje po :)

U mnie pozna wiosna dzisiaj anie jesien :) wspolczuje pogody........

U mnie nocka w plecy - olimpiuś obudzila sie o 2:30 i do 3:30 siedząc w łózku bawila sie a że juz pozniej byla zmeczona to zaczela marudzic....natomiast jak poszlam ja polozyc to RYK i do 4 uspakajanie,i usypianie . Nigdy od jej 2 mż tak nie mialam bo ładnie przesypiala nocki i teraz nie wiem czy poprostu miala ochote sie pobawic, czy zeby bo dziasla ma nambrzmiale czy nasluchala sie jak jej o noasiu opowiadalam i idzie w jego slady :lol:

ja tez sobie nie wyobrazam jakby moje dziecko sie mialo budzic o 5tej, swoja droga nie znam tu ani jednego co tak wstaje :)

oli, nie zazdroszcze nocki, oby dzis bylo lepiej, u nas jedna dobra druga nie, w kratke :)
ale zeby sa tuz tuz bo jak mu dzis smarowalam zelemp/bolowym to moglam je liczyc tak je czuc pod palcem, cztery w gorze sie przebijaja, wcale sie nie dziwie ze taki marudny, biedaczek....

Oli normalnie jak nie auto to komp
niech juz Ci nic nie pada ;)

a rutyna - fakt- boska :Uśmiech:

ogłosilam u nas w domu dzisiaj dzien matki
i zamarzylam pospac chociac do 7.00
i d....a nic:(
piękne kwiaty dostalam
i sniadanka nie musialam robic
;)

potem goscie na obiedzie
a teraz drinka sącze i pracuje
B spi