Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

no kurde, gonie za ta szajka bez konca i nie moge sie polapac, po calym swiecie kartel rozciagniety i nie da sie wytropic ani ani

ukradli mi tego czasu na tony i nie wiem jak zrobic bez....
zeby mlodemu ida, co druga nicka z placzem i zgrzytami, do tego K smacznie spi i nic nie slyszy :duren:
w domu kupe roboty, w ogoodzie tez, warzywniak ruszyl wiec plewnienie, sadzenie, itp
mlody na szczescie uwieziony w chodziku wiec daje sie opanowac w okolicach tarasu :) i NAtanek pilnuje zeby sie braciszek na trawie w chodziku nie panoszyl :)
ale DR, jak zwykle, caluje mocno i mam nadzieje ze sie jutro lepiej zorganizuje :)

Gość Olimpijka

Małgosia
:Śmiech::Psoty::Psoty::Psoty:Oli jak z trąbką pójdzxie na K to juz napewno nie pozwoli jej pisac na P :Śmiech::Śmiech::Śmiech:

zatem ide odkurzyc mieszkanie i rozpoczac pakowanie chłopaków najstarszych na długi weekend
niech sobie jada na ryby:Śmiech:

hehe :smieszne:

Ale chlopcy maja fajnie na ryby jada......zapakuj mnie tez to choc troche tlenu zlapie bo poki co łapie jak ryba :lol:

Gość Olimpijka

nie najgorzej z plastrami ale wolałabym spirale no ale coż nie mozna miec wszystkiego hehe :)

Generalnie raz w tygodniu to nie problem nakleic :) no i samopoczucie okej a nie jak przy tabletkach :) pamietasz--->wymioty,zawroty glowy itp

moniq mowi ze spoko, zakladanie podobno boli a naprawde wcale. tzn dziwne lekkie uczucie skurczu ale bardziej nieprzyjemmne niz bolesne :)
i tyle
to teraz Wam bede sprawozdania zdawac jak sie po tym czuje
moze byc przerabane przez pierwsze 3 miesiace (15% przypadkow) ze sa krwawienia bez zapowiedzi, byle kiedy itp ale nie zawsze. no a jak po 3m nie ma juz nic to ok i swiety spokoj na 5 lat :)

Gość Olimpijka

monikouette
moniq mowi ze spoko, zakladanie podobno boli a naprawde wcale. tzn dziwne lekkie uczucie skurczu ale bardziej nieprzyjemmne niz bolesne :)
i tyle
to teraz Wam bede sprawozdania zdawac jak sie po tym czuje
moze byc przerabane przez pierwsze 3 miesiace (15% przypadkow) ze sa krwawienia bez zapowiedzi, byle kiedy itp ale nie zawsze. no a jak po 3m nie ma juz nic to ok i swiety spokoj na 5 lat :)

a wspolzyc mozna przez te pierwsze 3 miesiace??

Ja gadalam z kumpele w pl i ona ma spirale i wogole teraz @ nie ma :) tak to ja bym chciala hehe :)

a dlugo zakladala ci ten wynalazek?