Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

No super sie dzien kubie zapowiada :)

Ja odkopalam sie wczoraj z papierkow i dzisiaj luzniej :) aczkolwiek nawal klientow dot telefonow...........ale nie narzekam bo sie kręci :)

My dzis wspolny dzionek tzn po lunchu bo teraz oboje musimy popracowac a Olimpia bawiac sie wiaderkiem,szpadlekiem i grabkami na sucho przygotowuje sie na spotkanie z plażą :)

całuski babole :Śmiech:

weekend bardzo, bardzo przyjemny ale szybko sie skonczył ;)
mimo zapowiedzi huraganów, ulew i innych przykrych rzeczy pogoda w sobotę była wyśmienita
byly krewetki z grilla i spotkanie z babcia która trafiła w czasie wojny do obozu pracy i Kuba nie mógł sie nasłuchac jej opowiesci- zresztą ja tez :Śmiech:
w niedziele rano do koscioła na komunie a potem w chinskiej rest. bylo przyjęcie
a ze deszcze padał spory od południa to do w-wy wracalismy prawie 3 godz ;)
i jeszcze wieczorem do przyjaciółki na imieniny :Śmiech:

zapraszam na kawunie ;)

Gość Olimpijka

Malgosia super weekend
u mnie niestety duzo gorszy ale nie mam sily juz o tym pisac.Krotko,- auto popsute,rozmowy ugodowe z Johnson and Parrot odnośnie wydania mi auta bez oleju z racji czego silnik do wymiany :(

Gość Olimpijka

Poczuwaja sie jak najbardziej i teraz rozmowy na etapie "wezcie sobie to auto ja chce kase na nowe " tylko że ono kosztowalo mnie w pl ponad 100tys zł i musze wszystkie papiery zalatwic :)

i do tego opiekunka Olimpii wraca do pl wrrrrrrrrrrrrrrrr i szukam nowej

Gość Olimpijka

Małgosia
:Psoty::Psoty::Psoty: dobre okreslenie

no szkoda, ze tak sie stało
szkoda auta i nerwów

nie wiem jak Ty ale ja sie przywiązuje do auta ;)

nie wiesz co się dzieje z Moniq?????

No ja tez sie przywiązuje do autka ale do tego nie bylo mi dane bo ledwo co sciagnelam go z pl to komputer siadl i teraz jak juz mialam okazje sie nim nacieszyc i przywiazac to nie nalali mi oleju po serwisie :Wściekły::Wściekły::Histeria: ja nie wymagam cudow ale maja problem teraz ze mna sie rozliczyc bo tu toyota taka kosztuje 80tys euro a ja dalam 40tys e wiec maja o co kopie kruszyc :)

moniq hmmmm wydaje mi sie ze Noah ząbkuje i daje jej popoalic w nocy no a ja nie mam nawet czasu na gg zapytac co i jak bo zaopatruje sklep w nasz sprzet :)

Gość Olimpijka

wkoncu lwica nie dla picu hehehe :) z 13 sierpnia jestem i walke mam wpisana w zyciorys :)

i co sie dowiedzialas od zguby??? jak podejrzewalam ?? padaka???

nie otwiera mi sie to ani z linku ani ze strony buuuuu