Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

monikouette
a mnie zaraz oczy z orbit wyjda, przesiedzialam przed kompem pol dnia zeby sprzedac troche rzeczy po dzieciach na ebayu :duren: zanim to posortowalam, porobilam zdjecia, powazylam i popisalam, zrobila sie... 22ga :duren:
kawe prosze, nawet o tej porze!!

podaje kawke :)

Gość Olimpijka

Małgosia
Olis no to do lekarza, ja sie nie znam na zatokach ale koniecznie idz do lekarza bo to bol straszny a przy Twojej ilosci pracy wcale nie pomaga :Szok::Szok:

tu juz lekarz nic mi nie pomoze....powinnam miec zabieg ściągania tego świnstwa i osuszenie zatok :( no nic tabletki i do przodu

Gość Olimpijka

a wogole to zaczelam znowu biegac rano bo i tak zatoki sie nie uspokoily a ja na dupie usiedziec nie moge................kocham to i tak drastyczne zakazanie mi tego źle na mnie wplynęło....rzucilam sie w wir pracy :( :lol:

dobrej nocki!!
ja jutro zasuwam do pracy
kurcze, tak sobie wlasnie pomyslalam ze by mi sie bardzo podobalo nie pracowac :)
tzn charytatywnie to i owszem ale tak jak teraz ..............
dzis byla u mnie moja szwagierka, wiecie ta, co zdala prawko
i to pierwszy raz sobie dzis pogadalysmy o tym jej prawku, i troche mi ulzylo bo sie atmosfera polepszyla (nie zeby yla zla od tamtej pory ale w sumie rzadko sie teraz widujemy i jakos nie bylo okazji pogadac)
no i sie dowiedzialam ze ona nadal nienawidzi jazdy samochodem, tylko po prostu prawie noz na garde miala.....

dobra, ide juz, nie smece, trzeba sie do roboty przygotowac
milego dnia
:kawa: :kawa: juz na Was czeka :)

Gość Olimpijka

Dzien dobry
Kawka pyszna :) a Malgosie poprosze o zagryche jakąś :)

Kochane wrocilam do treningow bo po pierwsze primo zaczęło mi sie odkladac tu i ówdzie :lol: i czulam sie jak slon a po drugie primo ....... no jak mozna dac dziecku cukierka i nie kazac go zjesc :):Śmiech::Śmiech: zatem biegam biegam biegam :)

dzis intensywnie sie u mnie zapowiada ale ze pogoda piekna to łatwiej bedzie znieść trud dzisiejszego dnia :)

Mmilego poniedzialku i lekkiej pracy Moniq