Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

Moniq- serduchem caly czas z Tobą :)

Malgosiu z racji ze dzis @ mnie nawiedzila plany dnia spokojniejsze.......najpierw jako tlumacz ide do urzedu, pozniej zakupy w lodowce echo a pozniej opiernicze tylko pracownikow i lece na zakupy dla siebie...buty i te sprawy :)

Ambitnie aczkolwiek z racji @ moze nastapic weryfikacja i zmiana planow......tymczasem :kawa: dla wszystkich a Malgosia jakies ciacho p[ewnie dorzuci :)

Nie no Malgos przegielas.....................takie ciacho :lol:

Wspolczucia z ospą może ich ominie......ukrywaj dzieciaki :)

Ja mialam wizyte sasiadeczki z 13 miesiecznym synkiem :) a teraz czekam z golonka zapiekaną w piwie na męża :)

Moniq moniq haloooo jak tam?????

monikouette
witam witam

u nas bez zmian i tego wlasnie nie lubie

a ciacho pyszne :)

malgos, kurcze, oby Was ospa ominela!!

oli, to przy drugim podejsciu kup i mnie pare butow 38 :D

nie ma problemu :) musze kupic cichobiegi zeby gonic po miescie :) a tobie jakie??

Bedzie dobrze....cierpliwosci :) dobrze że M do ciebie przyjedziei to na tydzen jak planowane wiec bedziesz miala namiastke polski :)

Małgosia
No właśnie namiastkę polski i kogos z rodziny polskiej obok siebie
to Ci duzo da
a ja wciaz kciuki trzymam aby sie sytuacja rozwinnela pomyslnie dla was!!!!

Olimpia- pochwal sie potem zakupami :Śmiech:

nie ma problemu .....jak tylko cos upoluje dla siebie i moniq to focisz pstrykne i sie pochwale ;)

hihi, oli, jak tam, cichobiegi zakupione?? przy okazji to mi polskie slowo przypomnialas bo cchobiegi to by mi sie nigdy nie przypomnialy tak same z siebie :D

to ja poprosze o takie niby cichobiegi, w stylu Converse classic :lol: :lol: :lol:

bede kopiowac bo wszedzie to samo pisze wiec:

u ojca lepiej, cudu oczywiscie nie bylo ale ma sie lepiej, przynajmniej psychicznie a fizycznie cos sie ruszylo. nie wrocila mu jeszcze mowa ale udaje mu sie cos tam wydukac, probuje sie podciagac dzieki sprawnej prawej stronie, oczywiscie slabo mu to wychodzi ale sa checi i jakis marny efekt...

dziekuje Wam bardzo za wszystkie dobre slowa... jestescie kochane!!