Skocz do zawartości
Forum

Irlandia

Gość Olimpijka

Rekomendowane odpowiedzi

Małgosia
wrzucałam na przesłanie do fajnych babek ale

Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi:
- No weź, puść mnie na chwile, teraz ja sobie posurfuje po internecie...
A mąż na to:
- No żesz k**** m**!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia???!!!

:sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne::sofunny: :smieszne:

zrobilam ....do 2 siedzialam ale udalo sie...........
dzisiaj od 5 rano faktury fakturzynki, payslipy i inne takie papierki i 3 kawa poszla juz i do tego szykuje olimpie bo o 9 ma opiekunka po nia przyjsc pozniej pozawozic te wyplaty i w drodze powrotnej odebrac oliske i naszykowac ja na impreze do 5 latka i heja 80km na impre...ahhhhhhhhhhh

ja prosze o trzymanie kciuk (-ow??) zeby w niedziele byla ladna pogoda. bo mam w planie caly dzien (od 6tej do 19tej) sprzedawac pol domu na pchlim targu, poki co meteo sredna :(
jutro troche porzadkow, troche w zaleznosci od pogody tez bo mam nieco roboty w ogrodzie....
czyli zabiegana :)
a jak w niedziele pchli targ to jutro wieczorem zawozimy Noasia do babci na noc i na caly dzien zeby Krzysiek mogl spedzic dzien z Natankiem, miedzy domem a targiem...
ufff, cala wielka organizacja, kartony czekaja spakowane i pudlo z kasa czeka zeby sie zapelnic, fundusze zbierane przeznaczone na najblizsze sierpniowe wakacje :)

Wlasnie wrocilam do domku............A odebral O od opiekunki a ja padam na cyce maksymalnie...............po drodze wciagnieta pizza sprawila ze ide spać jako troll co oznacza ze nie biore prysznica ani nie myje zebow....................maskara...............jutro zaczynam od 6, mąż od 9 a w miedzyczasie O idzie do Kasi - opiekunki .........mam nadzieje ze wroce o normalnej porze........

sorki ale wpadlam tylko pokazac ze mimo wszystko jeszcze zyje.....pewnie nie za dlugo :(

milego week endu