Skocz do zawartości
Forum

Testy negatywne, brak okresu a ciąża

Gość Enter

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kochane jestem tu nowa. Mam pytanie, czy któraś z was miała podobną sytuację. Okres mi się spóźnia, moim zdaniem o 8 dni, mimo że kalendarzyk pokazuje mi 13, ale owulacja mi się przesunęła w poprzednim miesiącu. Od 10 dni mam temperaturę powyżej 37, nieważne o której godzinie zmierzę. Mam lekkie pobolewanie podbrzusza, jest mi cały czas niedobrze. Najchętniej bym spała cały czas. Mimo takich objawów testy o czułości 10 wychodzą mi negatywnie. Jutro idę na betę. Jeśli chodzi o babskie sprawy to wszystko mam ładnie, ostatnio byłam u ginekologa. Boje się, że beta wyjdzie niska i nie wiem jaki może być powód, że nie dostałam okresu i skąd ten stan podgorączkowy.

Będę wdzięczna za wasze doświadczenia i odpowiedzi.

Pozdrawiam

Objawy nie są ciążowe skoro test jest negatywny. Pojawiają się one wraz ze wzrostem beta HCG w organizmie. Idź na betę - jeśli będzie ujemna to najlepiej do lekarza, jeśli pozytywna to powtórz po 48h. 

Organizm przy staraniu się o ciążę może płatać figle. Miałaś monitoring w tym miesiącu? Może to cykl bezowulacyjny i dlatego cykl się wydłużył