Skocz do zawartości
Forum

O czym mogą świadczyć te objawy?

Gość Lola

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnia miesiączka 17.03 - 23.03.

cykle 25 - 28 dni. 

stosunek bez zabezpieczenia 30.03, 31.03, 4.03.

dzisiaj 11.04:

- bolesne i powiększone piersi, 

- kłucie prawego jajnika, 

- dużą ilość przezroczystego śluzu, 

- zawroty głowy. 

o czym mogą świadczyć te objawy? Czy to może być ciaża? Kiedy najlepiej zrobić test ciążowy o czułości 10? 

Jesteś w 26dc więc praktycznie jesteś przed @. Objawy o których piszesz są przedmiesiaczkowe. Jeśli chcesz to test możesz robić już jutro. Lecz polecam Ci bardziej betę. Ona jest pewniejsza. I da ci odpowiedź na twoje pytanie.

37 minut temu, Gość Wiktoria napisał:

Jesteś w 26dc więc praktycznie jesteś przed @. Objawy o których piszesz są przedmiesiaczkowe. Jeśli chcesz to test możesz robić już jutro. Lecz polecam Ci bardziej betę. Ona jest pewniejsza. I da ci odpowiedź na twoje pytanie.

Dziękuję bardzo za podpowiedź. Możliwe, że jutro zrobię test.

Zawsze przed okresem strasznie bolał mnie kręgosłup lędźwiowy, teraz tego nie odczuwam i właśnie to mnie zastanawia. 

Jestem też jakaś znerwicowana. Wszystko mnie denerwuje. 🤦‍♀️

Cóż można Ci powiedzieć. Jeśli uprawialas sex w dni płodne to możesz być i w ciąży. Objawy o których piszesz mogą być oznaką ciąży jak i zbliżającej się miesiączki. Ja np.przed @ jestem albo mega zła albo placzliwa, piersi też mnie bolą, mam pełno śluzu tylko kręgosłup mnie nie boli. A zaczyna tak cmic w 1 i 2 miesiączki. Zrób tak jak Wiktoria mówi. Zamiast testować zrób betę. Bo jeśli beta wyjdzie pozytywna A test negatywny to wiadomo co jest pewniejsze. Beta oczywiście. Beta to jedyny 100% pewny test ciążowy. Pozdrawiam i 3mam kciuki 

7 minut temu, Gość Ogvh napisał:

Cóż można Ci powiedzieć. Jeśli uprawialas sex w dni płodne to możesz być i w ciąży. Objawy o których piszesz mogą być oznaką ciąży jak i zbliżającej się miesiączki. Ja np.przed @ jestem albo mega zła albo placzliwa, piersi też mnie bolą, mam pełno śluzu tylko kręgosłup mnie nie boli. A zaczyna tak cmic w 1 i 2 miesiączki. Zrób tak jak Wiktoria mówi. Zamiast testować zrób betę. Bo jeśli beta wyjdzie pozytywna A test negatywny to wiadomo co jest pewniejsze. Beta oczywiście. Beta to jedyny 100% pewny test ciążowy. Pozdrawiam i 3mam kciuki 

Jeśli dziś jest mój 26 dnień cyklu to może odczekam jeszcze dwa dni i wtedy się zobaczy czy @ się pojawi czy nie i wtedy zacznę się testować. Dziękuję. 

1 godzinę temu, Gość Ogvh napisał:

Możesz i za 2-3 dni. Wiktoria pewnie miała na myśli to, że możesz i jutro dlatego że masz cykle też 25dniowe. Więc gdyby się okazało że cykl miałby być krótszy to test już by pokazał 2 kreskę A i beta byłaby pozytywna.

Właśnie chodzi o to, że mam tak rozchwiana te cykle. Raz @ pojawpojawia się co 25 dni, raz co 26 dni, raz co 27 dni, a i zdaża zie, że co 28 dni. Dlatego nigdy nie wiem kiedy się pojawi . 🤷‍♀️

W dniu 11/4/2021 o 7:49 PM, Gość Ogvh napisał:

Możesz i za 2-3 dni. Wiktoria pewnie miała na myśli to, że możesz i jutro dlatego że masz cykle też 25dniowe. Więc gdyby się okazało że cykl miałby być krótszy to test już by pokazał 2 kreskę A i beta byłaby pozytywna.

Dzisiaj 13.04 - 28 dzień cyklu. @ nadal nie ma. Wczoraj mnie poniosło i znowu stosunek bez zabezpieczenia. 🙂

nie przejmowałam się tym, bo to przecież dni bezpłodne. A poza tym to powinna przyjść już miesiączka. Cykle 25 - 28 dni. Chyba coś nie tak z hormonami. 

jak uprawiałam wczoraj seks byłam bardzo mokra i luźna. Jakoś tak dziwnie. 

nic już nie rozumiem. 🤦‍♀️