Skocz do zawartości
Forum

Test ciążowy, a płeć dziecka

Gość KAKUSIA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pewną toerie, która sprawdziła mi się na wszystkich znajomych w ciąży, a mianowicie jeśli kobieta robi test w dniu planowanej miesiączki i wychodzi pozytywny to będzie chłopczyk. Jeśli test wyjdzie negatywny, a dopiero po kilku dniach wyjdzie pozytywny to będzie dziewczynka. Jak to było u Was? 

Liczy się przede wszystkim zrobienie pierwszego testu w dniu planowanej miesiączki. 

Masakra 😂 a jak kobieta ma nieregularne miesiączki albo przesunie się owulacja to co? Zrobi test w dniu spodziewanej miesiączki i jest negatywny (bo jest za wcześnie albo wykonała test wieczorem, a nie rano), a zrobi za tydzień i jest pozytywny, a urodzi się chłopiec to co wtedy? Jakiś wybryk natury?😂

Zajmij się swoim życiem 😂

Pytanie jest proste. 

Widzę, że nie znasz odpowiedzi więc się nie odzywaj. 

Pytanie jest jest wzięte z kosmosu tylko poparte sytuacjami, które potwierdzają tą regułę.

Forum, nie jest przeznaczone do hejtow, więc się chamuj prostaku. 

Forum jest po to żeby wyrazić swoje zdanie. Jeżeli nie jest się świadomym, że nie każdy musi się z Tobą zgadzać i też wyrazić swoją opinię to nie umieszczaj takich pytań skoro sobie z tym nie radzisz. 

Wystarczy trochę się douczyć żeby zrozumieć, czy Twoje teorie mają sens. 

Z czym ktoś ma się zgadzać lub nie? Z pytaniem? 

Ja nic nie stwierdziłam. Zadałam Pytanie czy ktoś miał podobna sytuację i może potwierdzić już zaprzeczyć tej toeri. 

Teorie są po to by je obalać lub potwierdzać. Czytałam na innych forach z innymi tematami, że kobietą, którym wyszły negatywne testy w pierwszych dniach planowach miesiączek miały córeczki. Nigdy nie spotkałam się z sytuacja, odwrotna, ale też nie każda z dziewczyn pisze jaka miała płeć dziecka mimo ciąży, a negatywnych pierwszych testów. 

Nie rozumiem obrzenia i udzielania się na inny temat niż zadane pytanie.