Skocz do zawartości
Forum

Marcowe mamusie 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Ewiq chyba jeszcze poczekam. Zobaczę czy to leci jeszcze bo narazie już nic nie widzę. Napewno jutro zadzwonię do Gina Ale szpital to chyba jak by bóle ostre i ewidentnie krew... Nie wiem czy z takim plamienie w ogóle przyjmą. A teraz jeszcze siedzieć w szpitalu w poczekalni to masakra

Hej dziewczyny, widzę że się dzieje u was. Ewiq nie martw sie nic. Zobaczysz wszystko będzie dobrze A to zamartwianie za parę miesięcy będzie niedorzeczne. Ja wylądowałam w końcu w pon w szpitalu. Ale jak się okazało wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dzidziuś na usg wiercił się jak szalony. Michał rączkami. Ale przydało mi się to leżenie w szpitalu bo byłam zwyczajnie przemęczona. Powiększyły mi się węzły chłonne i wyskoczyła opryszczka w nosie. I to plamieniebtez mogło być z przemęczenia. Wreszcie po 4 dniach przestała boleć mnie głowa. Trzeba zwolnić tempo i cieszyć się dzidziusiem a nie wiecznie zamartwiać! 

U mnie najpierw powiedział że chyba chłopiec a pod koniec badania już był pewien że to chłopiec, a my byliśmy nastawieni na dziewczynkę już nawet imię było a tu niespodzianka 😀

Ja trochę lepiej, jem juz w miarę normlanie ale też cięgle jestem zmęczona i jest mi niedobrze. 

Witam was przyszłe mamuski 😁😍

U mnie termin na 10 marca, wizyta u ginekologa odbyła się z końcem 7 tygodnia ciąży, teraz czekam na wizytę w szpitalu 1wrzesnia 😁 

Jest to moja pierwsza ciąża, czuję się już znacznie lepiej niż w poprzednich tygodniach 😁

U was jak? Jakieś nowe wieści? 

Pozdrawiam 

Wy już po prenatalnych a ja dopiero 11 września mam. Więc muszę uzbroić się w cierpliwość. A powiedzcie mi co z becikowym? Pisze że do 10 tygodnia należy być u lekarza ale miałam go poinformować że chcialabym becikowe? Czy on to sam robi? Jak to wygląda?