Skocz do zawartości
Forum

Mega stres

Gość Dorota

Rekomendowane odpowiedzi

Już pisałam tutaj wcześniej w zeszly poniedziałek beta wyszla mi zaledwie 0'7  konkretnej daty miesiaczki aż tak dokładnie nie pamietam wiem ze 23 marca na urodziny syna już z pewnością miałam miesiaczki nie mam nadal dolegliwosci jak wczesniej zylki na piersiach czerwone wrazliwe napulchnieta macica i sluz kremowy jak przy pierwszej ciazy dzisiaj ide do ginekologa i strasznie sie boje ze coś jest nie tak wiem ze nikt nie jest w stanie okreslic co może być ale poczulam potrzebe napisać bo może ktoś miał podobie

Cześć. Dobrze że idziesz do ginekologa? Może ta niska beta oznaczała bardzo wczesna ciążę. Bo później bety już nie robiłaś? Choć miesięczne opóźnienie @powinno pokazywać wyższą betę. No nie wiem. Daj znać po wizycie, dobrze.

Gość Paulina 28

Nie stresuj sie, będziesz miala usg i będziesz pewna wszystkiego 😊 jezeli to nie ciaza to dostaniesz tabketki na wywolanie okresu. Ja kiedys tak mialam prawie 2 tygodnie spoznial sie okres, i też myslalam ze Ciaza ale wina była hormonów coś sie zawiesilo 😊

Zwłaszcza że te objawy mnie dziwią mowie o takich czysto fizycznych jak poszczególne części ciała które się widocznym okiem zmienily od niedawna ale ok nic tylko czekać dziękuję Paulina za odpowiedzi oraz osobie.ktora pierwsza napisala 

Nie jestem w ciąży mialam cykl bezowulacyjny  mogło.to zburzyć cykl pytałam sie czy to.znaczy ze bede miala problem.z zajściem w.ciąże ale dr powiedziała ze kazda kobieta.ma taki cykl i ogolnie badania ok nie ma przeciwwskazań do.starania sie o.dziecko i dostalan tabletki na wywolanie okresu . Jestem zadowolona bo jestem wg pani doktor zdrowa i mowila ze predzej czy pozniej zajde w.ciaze::)