Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2019

Gość marzenka91

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka, my z małżem pojechaliśmy na rybkę do Sopotu i jak wróciliśmy o 16 to też zaleglismy.
Nie pamiętam czy pisałam apropos prenatalnych badań, że dostałam refundację ze względu na infekcje zęba, brałam wtedy dość silny antybiotyk nie wiedząc o ciąży. To ważne, że jest możliwość dostać się na bezpłatne badania, a lekarze często o tym "zapominają" bo chcą żeby u nich robić i płacić.
Ja mam lekarza w piątek, myślicie że będzie już coś widać? W poprzedniej ciąży byłam na końcu 6 tyg i ładnie już biło, teraz wypada podobnie.

Z nią się nie da gadać ona jest jakaś inna zresztą od jutra wracam do swego nowego pkt tam jesteśmy z grane we dwie na pkt a potrafimy się dogadać jedną dtmrugiej posprząta i jest czysto :)
Padam na twarz dosyć że do samej 18 ludzie to jeszcze sprzątania co nie miara :(
Jutro wspomnę o tym kierowniczce niech z nią coś zrobia.
Dostałam jakieś dziwne wzdęcia i brzuch mi się napina czuje się jak to by były ruchy co jest niemożliwe bo gdzie taka kropka i ruchy hehe :D
Pewnie to przez jedzenie w biegu zawsze tak mam jak jem w pośpiechu ale dziś się inaczej nie dało :(
Widziałam dziś na żywo wózek ten co wam pokazałam i zakochałam się do końca a jeszcze ten kolor takiej oliwki super :)
Jutro mam 12 i znów się napracuje ale za to w czwartek mam wolne zaprowadzę małe i odpoczywam :)

https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4s65g0i24d96d.png
Victoria 10.11.2013
Pola 08.11.2015
Aniołek 27.01.2018(*)

Siekierkowska no wlsnie ja tez bralam cala ciaze nospe. zreszta zalecil mi to lekarza. Dlatego nospa i apap sa jedynymi tabletkami oprocz witamin ktore pozwalam sobie w ciazy lykac. Oczywiscie wszystko z umiarem.
Joseff zazdroszcze ci mieszkania nad morzem. Kocham morze i od kilkunastu lat co wakacje jedziemy. W tym roku niestety nie bylismy i strasznie to przezywam. Ale juz kombinuje jakby to w nastepne wakacje pojechac :D Jeden syn jezdzi od 2 roku zycia,a drugi mial 9 miesiecy jak pod namiot pojechalismy :D
A na rybe to mam ochote od dawna. Na dorsza :)
I jesli chodzi o koniec 6 tc i serduszko to powinno juz spokojnie bic.

Marzenka odpocznij.

https://www.suwaczki.com/tickers/zem3wn15ojlfc35h.png

Ja witamin nie mogę zawsze po nich zwracałam kupię sobie kwas foliowy bo jak na razie nie mogłam uwierzyć w ciążę hehe i zapomniałam o tym że muszę go brać :) zresztą jem tyle owoców i warzyw że witamin aż nadmiar mam hehe :D witam dziś zaraz biegnę na autobus z młodymi i na autobus do pracy :) dziś ciężką 12 ale jutro wolne potem piątej do 18 i sobota wolna jedziemy do kucharki :)

https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4s65g0i24d96d.png
Victoria 10.11.2013
Pola 08.11.2015
Aniołek 27.01.2018(*)