Skocz do zawartości
Forum

Co czytacie w ciąży? Jesienna nuda

Gość ana_01

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny!
nastał ten czas, kiedy już przeszłam na zwolnienie lekarskie i siedzę w domu :) nudzę się przez to jak mops (remontu nie robię :P) podzielcie się blogami o ciąży, profilami na fejsie czy jakimiś innymi tworami, które same obserwujecie. bo mi się już wydaje, że wszystko widziałam. Albo cokolwiek oglądam to to samo :P
buziaki dla Was

hej, ja mam w sumie podobnie, na fb mam jeszcze doktor Anie i czytajSklad - bo tam jest dodatkowe info o jedzeniu i zdrowym odżywianiu.

mamadu - spoko, ale tam czasami sa takie historie jak z super expressu :P serwis chyba nastawiony na klikalność jak dla mnie

mama ginekolog - to jest super akurat! i informacje i blog

szkoła rodzenia prenalen - tutaj ciekawostki mega lubię, zawsze coś nowego się dowiem

planeta dziecko - pierwsze śłyszę w ogole o tym dobre?

~ana_01
hej, ja mam w sumie podobnie, na fb mam jeszcze doktor Anie i czytajSklad - bo tam jest dodatkowe info o jedzeniu i zdrowym odżywianiu.

mamadu - spoko, ale tam czasami sa takie historie jak z super expressu :P serwis chyba nastawiony na klikalność jak dla mnie

mama ginekolog - to jest super akurat! i informacje i blog

szkoła rodzenia prenalen - tutaj ciekawostki mega lubię, zawsze coś nowego się dowiem

planeta dziecko - pierwsze śłyszę w ogole o tym dobre?

W sumie trochę racji jest w tym, co piszesz nt mamadu :) wiesz, zalezy czego się szuka tak naprawdę. Ja osobiście lubię sobie poczytać jakieś historie. Jeśli sie szuka jakichś rzetelnych informacji to na pewno poleca się te bardziej specjalistyczne portale