Skocz do zawartości
Forum

Inofem a płodność

Rekomendowane odpowiedzi

N3ss bardzo mi przykro :( nastepnym razem musi sie udać, a co u mnie...hmm troszke sie martwie, dzisiaj mam 5 dzien po owu, do wczoraj jak sie kladlam spać bolaly mnie jajniki, dziaiaj jak rano wstalam nic nie boli :( czyżby byl to zły znak.. :( wczoraj jak bylam w kosciele poczulam takie PLUM w jajniku czy podbrzuszu aż do gory podskoczylam. Wczoraj tak mnie ciagnelo, ze az noga mi dretwiala a dzisiaj cisza, temp stała od owu 36,5 nic sie nie zmienia. ;( moze jeszcze za wczesnie...niby @ ma przyjsc za 10 dni, ehhh te nasze rozterki kobiece a jak tam u was dziewczynki?

Dzięki Dorka :)

Ja na Twoim miejscu bym się tak nie martwiła! Jeszcze bardzo wcześniej jest i nie ma co stresować się na zapas. Jajnik może też przestać boleć po owulacji zaczyna boleć przed, boli jeszcze podczas i może boleć po. Jak nie ma bólu to znaczy że już owu była i tyle.

N3ss przykro mi że negatyw....przytulam
Dorka ja też czuje jajniki, sie mega nie wyspałam, obudził mnie w nocy ból jajników, wyraźniej pracował prawy, wstawałam w nocy często siku, w ciągu niedz. też tak było ale myślałam że mi się wydaje, po mszy nie mogłam z siku utrzymać z tego bólu, przecież ty tylko 1h, znów dziś wzdęcie i ból że ciężko siedzieć na tylku, mam nadzieję że to ból poowulacyjny;-/ i kac dziwny, suszy, objawy podobnie jak w tamtym cyklu, może taki urok natury
Wyczytałam z tą Luteina że podwyższa temp.i nie ma sensu mierzyć, czasami pokazuje normalna temp.ale ja nie będę mierzyć? będę;D miłego dnia dziewczyny i dobrego humoru w prima aprilis

Hej dziewczynki dawno Mnie tu nie było... Niestety okres idealnie jak w zegarku dostałam w środę, dzis juz jestem po @mam 6dc czekamy na owulke...
N3ss trzymam kciuki żeby nie przyszła...
Witam Dorka, z tego co czytam to jesteś już fajterka, najdłużej z nas wszystkich się starasz....
Mam nadzieje, ze juz długo nie będziesz musiała czekać na II kreseczki :))
Wspominalas ze Twój mąż miał kiepskie wyniki nasilenia, co zrobił ze są książkowe? ;o
Koleżanka właśnie ma problem bo jej narzeczony ma kiepskie wyniki

Za pierwszym razem nasienie było beznadziejne, jak to mój mąż ujął "więcej nasienia zostało na podłodze niż w pojemniczku" no wiadomo stres no i nie trafił, po tych wynikach dostał skierowanie na badania hormonalne, niby nie było tragedii, kazał brać Fertilman, dużo cytrusów, a mój mąż może pożerać pomarańcze tonami teraz, grejfrut nie bardzo. Na drugim badaniu nasienia już było o niebo lepiej, a na następnym to już książkowa ilość i ruchliwość. A my mieliśmy stracha wielkiego bo lekarz zapytał się męża za pierwszym razem czy kiedykolwiek używał sterydów... no i się przyznał,że jak miał 19 lat to coś tam eksperymentowali z kolegami, ale dzięki Bogu już teraz jest ok. Coś mi się jeszcze wydaję,że jakiś lek miał przepisany ale ja już pudełka nie mam, b0 to dawno było.

a ja mam jeszcze pytanie dziewczynki, czy ovufriend może samo sobie zmienić dzień owu i dzień miesiączki? test pozytywny owu wyszedł mi 27 marca (19 dc), na drugi dzień skok temp, a dzisiaj jak wstawiłam temp to już mi pozmieniali, niby dzisiaj jest 3dpo a mi wychodzi 5dpo i wyliczyli mi,że mój cykl będzie trwał 35 dni a normalnie mam max 33 dni. Dam wam link do mojego wykresu bo już zgłupiałam :(
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html

Dorka chyba źle podałaś link

Dzięki Mia i Rysia :)

Coś dziwnego... Zrobiłam ten test rano i wiem że to nie jest wiarygodne ale teraz jest kreska na teście a poprzednie nie miały czegoś takiego. Niby nie powinno się czytać po czasie...moze jest szansa?

A może wstaw zdjęcie N3ss? No niby wszyscy mówią,że się nie patrzy na test po czasie, ale ja w życiu tyle testów zrobiłam i do tej pory biel jak śnieg, więc może coś z tego będzie :) miejmy nadzieję! :* Tylko ten ostatni z lutego kreska lekka była ale w czasie,ale chyba biochemiczna była wtedy bo innego wytłumaczenia nie widzę.

Miaa witaj, powodzenia w tym cyklu;-)
Dorka, bardzo mi przykro że wtedy się nie udało...ja widzę coien drugiej kreski, masz rację, jeśli jest różowa to jak najbardziej jest nadzieja że to ciąża, N3ss to wrzucaj fotke
Mi apki pokazują @ jak zaznaczyłam w ustawieniach, same nic nie zmieniają, może na ovufriend tak, nie wiem

N3ss na tym pierwszym z pinezką też widać cień cienia, więc moim zdaniem jakaś szansa jest ;) a termin @ kiedy masz? czy już po terminie? no ja już zgłupiałam, śluz płodny był w 19dc... mam nadzieję,że cykl mi się nie przedłuży do 35 dni jak się nie uda :( jejuu tak zazdroszczę dziewczynom co mają 26-28 dni cyklu, wtedy szybciej wiadomo a tak czekasz i czekasz a to sie dłuży jak nie wiadomo co eh

Dorka jedna apka mówi 3 kwietnia a inne że się spóźnia już 2 dni. Dzięki że zerknelas. Mam nadzieję że coś z tego będzie. Kupię może inny test bardziej czuły może. Te co miałam to amil 25 mlu

Śluz plodny zazwyczaj jest trochę przed owulacje. W dniu owulacji jest zazwyczaj mokry albo kremowy bodajże. Zależy od kobiety. Jest jeszcze wcześniej i trzymam bardzo mocno kciuki.

Dorka mam bardzo długie cykle ostatnio. Kiedyś miałam 28 dni ale od tamtego roku to różnie. Od 25-60+.

Rysia ale kolor tam jest trochę. Tylko po czasie. Wszystkie inne testy są z tej samej firmy więc dlaczego tylko jeden pokazuje? :p mam jeszcze test syna... Jeśli to ma sens. Robiłam chyba 2 tyg po spodziewanej @ wtedy i nie jest taka ciemna jak bym się spodziewała.

N3ss tak podpatruje czasem Wasz wątek... na teście rannym jest cień kreski, po 4h zrobiła się z tego jasno-różowa bladą kreska (fakt nie powinno się patrzeć po czasie...) nie uważam, że to kreska "fabryczna" a poza tym masz pewność kiedy dokładnie była owulacja? Pewnie nie. Ja uważam, że coś jest na rzeczy :) Zrób test czulszy. Mnie np. amil nigdy nie zawódł:) Powodzenia!

N3ss nie dołączę do Was bo jestem w ciąży, udało się po wielu rozmaitych problemach i wiem jak to było z tymi, testami objawami, wspomagaczami etc. Obecnie leżę z ciąża zagrożona(sytuacja raczej opanowana, nie będę się rozpisywać) więc mam trochę czasu... i kibicuje wszystkim staraczkom! Życzę Wam upragnionych dwóch kresek! Pozdrawiam.