Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2015

Joasia21

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paula.1228

tak na prawdę to sama nie wiem co było i jak w tym cyklu bo był o tydzień przesunięty z racji poronienia w tamtym mies wiec mogę sobie robic nadzieję , że owu była normalnie czyli 5.09 ale w tym wypadku tez beta i tak jest za niska ;/ gdybaniem sobie nie pomogę, stres jest i będzie bo to jednak bardzo chciana i wyczekiwana ciaza musze to przeczekac.. a jaki powinien byc przyrost jak jutro zrobie bete?

Gość paula.1228

Tola właśnie o to chodzi, że ciążę pozamaciczną trudno jest wykryć bo na początku daje ona takie same objawy jak normalna tylko po kilku dniach od spodziewanej @ występuje plamienie bardzo ciemne i bóle brzucha ja pamiętam, że moja ciąże wykryli dopiero w 13 tc ! dzidziuś żył tylko nie rozwijał się prawidłowo bo w prawym jajowodzie ale na szczescie usuneli ta ciaze zachowawczo bez laparoskopii...

teraz z objawow to bol piersi, dzisiaj bylo bardzo mokro a przez ostatnie dni dziwnie sucho... troszkę mdlosci, bol glowy, w dole brzucha mnie troche ciagnie i raczej kluje raz z jednej raz z drugiej strony , trochę jak na @ ;/ moze ja rzeczywiscie mam niski progsteron

Paula u mnie pojawił się dokładnie w 5tc i 1 dniu i tak jak teraz o tym myślę to miałyśmy podobnie i różnica będzie zaledwie kilku dni. w przyszłym tyg jak pójdziesz będzie juz pecherzyk i ciałko zoltkowe. ja czytałam ze pojawia siw 5 tyg po dacie ostatniej miesiączki. mówie vi kochana poprostu później siw babelek zagniezdzil

Nasze szczęście przyszło na świat 20.04.2015 O godz 23.30

Gość paula.1228

dzięki dziewczyny , że jesteście, że sie mną interesujecie cieszę sie, ze mam takie dobre duszyczki:) ale chce mi się plakać :( dzwonilam do dr prywatnie przed chcwila ale nie odbiera moze dla spokojnosci pojde moze mi zapisze ta luteine... tylko nie wiem czy dzisiaj przyjmuje tylko on jedyny ma usg w 3 d w naszym miescie wiec moze cos zobaczy chociaz przy takiej becie watpie

Paula nie ma norm przyrostu na 24h. Sa tylko na 48h. Ale wydaje mi sie ze jak wzrosnie o 50% to bedzie ok.
Co do usg. U mnie bylo widac pecherzyk w 4t+2.
Na innym watku jest z nami Silver ktora wg om jest w 5tc a wg owulacji 4tc. I ma bete ok 450 i panikuje ze za duzo jej urosla w ciagu 48h;)
Paula bedzie dobrze:*
a jesli chodzi o temp to pamietaj ze w ciagu dnia temp rosnie wiec sie tym nie sugeruj!!!
uszy do gory!

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016