Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

zana27
basia681
zana27

ale ja byłam w poniedziałek na 5 minuta a dzisiaj na 7 przy czym byłam pierwszą klientką ( nie to zebym była nadgorliwa, ale była już 11 godzina :)) ) i lampy nie były rozgrzane. chyba poprostu ma dobre lampy. No ja stwierdziłam ze czas zrobic cos dla siebie :oczko:

no widąć napewno dobree ! hehe ja robię cały czas ...ale oo solarce zapomniałam :Zakręcony::sofunny:

hehe a ja własnie od tego zaczelam :))

mmm ja właśnie kończę ... hiihi perfect będzie ... ::):
a gdzie ronia ??? martwię się ...

Wirtualna Polska

http://wp.pl

basia681
zana27
basia681

no widąć napewno dobree ! hehe ja robię cały czas ...ale oo solarce zapomniałam :Zakręcony::sofunny:

noo z tego co podczytałam, to długo sie nie odzywa. Ronia helloouuu skrobnij cosik :)) Jeju moj Bartek szaleje w łózeczku bez pampersa i własnie zaszczajdulił je w dwóch miejscach :o_noo:

http://www.suwaczek.pl/cache/d6f3579dec.png http://s2.pierwszezabki.pl/023/023253980.png?8442
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=5155514d62e137f5a.png

zana27
basia681
zana27

noo z tego co podczytałam, to długo sie nie odzywa. Ronia helloouuu skrobnij cosik :)) Jeju moj Bartek szaleje w łózeczku bez pampersa i własnie zaszczajdulił je w dwóch miejscach :o_noo:
:sofunny::sofunny::sofunny:
moja tak jak na zawołanie ma sisi jak goła leży na łóżku ... hehe

oo i wstała paaaaaaaaaa

Wirtualna Polska

basia681
zana jak bobasek ? moja śpi ale niedługo wstanie pewnie ...

heh tak jak napisałam własnie zaszczał łóżeczko :// szaleje bez pampka. Pospał mi od 11 do 2 i teraz bryka. Pewnie już dzisiaj nie pospi, dopiero na noc....Ale padnie wieczorem. Ostatnio tak ma ze raz tylko spi w dzien i o 20-21 pada ze zmęczenia

http://www.suwaczek.pl/cache/d6f3579dec.png http://s2.pierwszezabki.pl/023/023253980.png?8442
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=5155514d62e137f5a.png

Dużo zdrówka i szczęścia dla Majki i Antosia.

basia681
hej
my na nogach juz po sniadanku i kawce(2::):) ,,,
jak u was?

qlczak

I oby dobry był dzień i ciepły i witam pierwszą mamusie z rana :hahaha:

łooo ale późno siedzisz ... chyba coś byłoo hihi

eeeee. ten... no........ tego.... ehm.....:hahaha:

madziaas
Wiecie co Kacper wczoraj mnie tak ugryzł w cycka,ąż mi sie krew pokazała;/
Nie karmiłam go cały dzień tym cycuchem bo mnie bolał tylko ręcznie ściągałam,ale średnio to coś dawało bo wieczorem myślałam że mi cycek pęknie,już mi sie po bokach twarde porobiło i jakoś go przystawiłam. Już nie gryzie-jak na razie złośnik mały:)

o rany Madziaas współczuję, ja też się poryczałam, ale nie było krwi u mnie. A wczoraj zasnął i jakoś zapomniał chyba i zatrzasnął szczenę na sutku i ani w jedną, ani w drugą nie mogłam ruszyć..

A u mnie pięęknie było, tzn. rano brzydko, ale nie padało, ajak wyszłam na spacer to nawet na słońce sie załapaliśmy, aż sie zgrzałam :lol:

ania_83

Roniu gdzie się podziewasz kobieto?

madziaas

Właśnie Roniu gdzie ty jesteś??

basia681

zana27

noo z tego co podczytałam, to długo sie nie odzywa. Ronia helloouuu skrobnij cosik :))

Ronia dziękować, że Wy sie martwić;
Ronia sie cieszyć, że Wy o Niej pamiętać;
Ronia pozdrawiać z działki, gdzie ciężko pracować tzn.
Ronia gnój przewalać, karmić komary i gonić wszędobylską Olcię aż gumowce spadać...... :hahaha:

zana27
hehe dziewczyny ale uśmiałam sie z mojego synka :))) zobaczył że jem pomidory z jogurtem nat i aż sie rozwył żeby jemu dac. Nie wiem czy można, ale dałam mu kilka razy po troszke bez skórki oczywiście i taki był dumny ze szok!!!! :hahaha:

:sofunny::brawo:

qlczak

basia681
hej
my na nogach juz po sniadanku i kawce(2::):) ,,,
jak u was?

qlczak

I oby dobry był dzień i ciepły i witam pierwszą mamusie z rana :hahaha:

łooo ale późno siedzisz ... chyba coś byłoo hihi

madziaas
Wiecie co Kacper wczoraj mnie tak ugryzł w cycka,ąż mi sie krew pokazała;/
Nie karmiłam go cały dzień tym cycuchem bo mnie bolał tylko ręcznie ściągałam,ale średnio to coś dawało bo wieczorem myślałam że mi cycek pęknie,już mi sie po bokach twarde porobiło i jakoś go przystawiłam. Już nie gryzie-jak na razie złośnik mały:)

o rany Madziaas współczuję, ja też się poryczałam, ale nie było krwi u mnie. A wczoraj zasnął i jakoś zapomniał chyba i zatrzasnął szczenę na sutku i ani w jedną, ani w drugą nie mogłam ruszyć..

A u mnie pięęknie było, tzn. rano brzydko, ale nie padało, ajak wyszłam na spacer to nawet na słońce sie załapaliśmy, aż sie zgrzałam :lol:

qlczak
ania_83

madziaas

basia681

zana27

noo z tego co podczytałam, to długo sie nie odzywa. Ronia helloouuu skrobnij cosik :))

Ronia gnój przewalać, karmić komary i gonić wszędobylską Olcię aż gumowce spadać...... :hahaha:

Wirtualna Polska

Mama_Monika
Cześć dziewczyny!
No nareszcie mam neta, bo myślałam, że zwariuje, bo jakas awaria była :/ chyba przez te deszcze :/
Lena ma oskrzela, tzn, tak to jest zdrowa, nie ma gorączki, jest pogodna i bardzi ładnie je, ale wydzieline słychac w oskrzelach, dostała Deflegmin w kropelkach i w razie co lekarka wypisła mi antybiotyk Zinnat, jakbym nie widziała po 3 dniach poprawy, albo byłoby gorzej, albo by sie pojawiła gorączka to mam podać, powiedziała, ze bez problemu moze mi opieke wypisać, ale tak przemyślalam, że przeciez nic się nie dzieje strasznego i troche mi szkoda, bo niestety 80% płatne jest :/

Dużo zdróweczka dla Lenki:Całus:
Blondi19
Mój mały rozrabiaka już trzyma tak równowagę że jak go postawie na ziemi to stoi i nawet się nie przewróci i kombinuje chodzić za jedną rekę he

Super :brawo:

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

qlczak
ania_83

madziaas

basia681

zana27

ja być Makumba i być królem wioski
:sofunny:

dziex za przekazanie Q

Ronia dziękować aż łza uronić z oka za pamięć współtowarzyszek

basia681
zana27
hehe dziewczyny ale uśmiałam sie z mojego synka :))) zobaczył że jem pomidory z jogurtem nat i aż sie rozwył żeby jemu dac. Nie wiem czy można, ale dałam mu kilka razy po troszke bez skórki oczywiście i taki był dumny ze szok!!!! :hahaha:

:sofunny::brawo:

qlczak

qlczak

zana27

:36_2_15:

ronia
qlczak
ania_83

zana27

ja być Makumba i być królem wioski
:sofunny:

dziex za przekazanie Q

Ronia dziękować aż łza uronić z oka za pamięć współtowarzyszek

polecać się polecać, ale to Ronia wiedzieć :hahaha: co do słowa, nawet kilka innych dodano :hahaha:

qlczak
ronia
masz jakis dobry schemta żywienia ? taki z podanymi ilościami ?

nie mam, ja nie patrzę w te schematy, bo bym sie załamała, że mój tego nie je :(
Blondi ostatnio podawała fajny
moj dziec zaczął sie znowu budzic o 4 na żarcie i ja nie wiem mam wrażenie że może mało w dzień zjada?