Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

alisss
Hello :)
Oj, ja rczej nie dam rady nadrobic zaleglosci, wiec dla wszystkich maluszkow, ktore w dniach mojej nieobecnosci obchodzly swoje swieta, wszystkiego naaaaaaj ::):

Mama Monika powodzenia na komunii, nie pamietam kiedy ma Ronia ale jak tez teraz to tez powodzonka.

U nas juz lepiej, pisalam Wam tydzien temu o moim zapaleniu pecherza ... okazalo sie okropnym zapaleniem ukladu moczowego i zastanawiali sie nawet czy to nie zapalenie nerek, caly tdzien nie do zycia bylam, mdlosci, bol plecow, goraczka 40 stopni, przez 4 dni nic nie jadlam, dopiero wczoraj teperatura spadla i lepiej mi. Malo o szpital nie zachaczylam...
Poza tym Natanek juz dzis 3ci dzien w zlobku, jest dobrze, nie placze, bawi sie ladnie, juz nawet namalowal pierwszy obrazek farbami :) jestem zadowolona :) Panie w zlobku fajne i jest tylko troje takich malych dzieci i to jeszcze na zmiany wiec czsem jest z jeszcze jednym chlopcem. Ogolnie maja swoj pokoj i tylko na chwilke w ciagu dnia zagladaja do starszych (tzn chodzacyh juz dzieci), wychodza na podworko jak jest ladnie... Codzien dostaje karteczke i tam jest wszystko co jadl, ile spal, w co sie bawil, ile razy mial zmieniana pieluszke...a do tego jeszcze dla kazdego dziecka prowadza ksiazke ze zdjeciami przy zabawach i obserwuja i pisza wszystkie postepy :) Super jak ja kiedys dostane to Wam pokaze. Super sprawa... Widzialam juz kiedys cos takiego :)
Tyle u nas.
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego weekendu :)
Alisss dużo zdrówka życze:)
Super że Natankowi podoba sie w żłobku:)

kasia001
blondi to tak jak moj,choc zaczal od wczoraj cudowac,podskakuje i jakos udaje mu sie przesunac istaje na proste nozki,zaraz fote pokaze,ale co jak nie siedzi dalej :( jak go posadze i trzymam to jak galazka taka,no i zgiety dalej taki,jak do 25 nie usiadzie to klapa dalej bedziemy cwiczenia meczyc..
a wasze wszystkie dzieciaczki siedza juz same??

:brawo:
Mój siedzi

Aniu to super,że mały zdrowiutki i że wszystko w porządku::):
Basiu mój już śpi:)

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

basia681
hejj śpią wasze dzieciaczki ? moja tak

Spi............od 19. Papuguje po Twojej i ma dzień brudaska :hahaha:

marcysia_83
Mój syncio juz troche lepiej dzisiaj, zjadal mleczko tylko ze polowe tego co zawsze, ale juz nie wymiotowal wiec mam nadzieje ze wszystko juz jest dobrze.

Katbe podejrzewam ze moja tesciowa nie jest glupia i wie ze te paskudne golebie roznosza zarazki ale nic sobie z tego nie robi. Ostatnio jak sie okazalo ze sie male wykluly to powiedzialam ze mozna je juz zrzucic z balkonu to sie naucza latac, to mi odpowiedziala ze jak ja bym sie czula jakby mi ktos Wiktora wyrzucil przez balkon, niezle porownanie co nie.

Q dzieki za glosik ja tez oddalam

To miejmy nadzieję, że już będzie dobrze. A teściowa.............. :sofunny:

qlczak
basia681
hejj śpią wasze dzieciaczki ? moja tak

Spi............od 19. Papuguje po Twojej i ma dzień brudaska :hahaha:

marcysia_83
Mój syncio juz troche lepiej dzisiaj, zjadal mleczko tylko ze polowe tego co zawsze, ale juz nie wymiotowal wiec mam nadzieje ze wszystko juz jest dobrze.

Katbe podejrzewam ze moja tesciowa nie jest glupia i wie ze te paskudne golebie roznosza zarazki ale nic sobie z tego nie robi. Ostatnio jak sie okazalo ze sie male wykluly to powiedzialam ze mozna je juz zrzucic z balkonu to sie naucza latac, to mi odpowiedziala ze jak ja bym sie czula jakby mi ktos Wiktora wyrzucil przez balkon, niezle porownanie co nie.

Q dzieki za glosik ja tez oddalam

To miejmy nadzieję, że już będzie dobrze. A teściowa.............. :sofunny:
:sofunny: papuga ! :wink:

Wirtualna Polska

http://wp.pl

madziaas
qlczak
Madziaas a może tylko jeden głos na całe głosowanie jest? ale to chyba niemożliwe?

Nie
Muszą minąć 24 godziny od poprzedniego zagłosowania:)

przeczytałam jeszcze raz regulamin dla sprawdzenia i nic. Nie pamietam o której wczoraj klikałam :( no nic ide pooglądac nagrania w tv i jeszcze później sprawdzę. Szkoda troche, że tak długo trwa ten konkurs, mógłby krócej :oczko:

qlczak
madziaas
qlczak
Madziaas a może tylko jeden głos na całe głosowanie jest? ale to chyba niemożliwe?

Nie
Muszą minąć 24 godziny od poprzedniego zagłosowania:)

przeczytałam jeszcze raz regulamin dla sprawdzenia i nic. Nie pamietam o której wczoraj klikałam :( no nic ide pooglądac nagrania w tv i jeszcze później sprawdzę. Szkoda troche, że tak długo trwa ten konkurs, mógłby krócej :oczko:

Mógłby mógłby:)
Ja uciekam spać
Dobranoc

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

Witam porannie :) Mój smyk już o 5,40 nie spał. Jak otworzyłam oczy stał w łóżeczku i mi się przyglądał. Z wrażenia i radości że się obudziłam klapnął na dupkę :) Padammm. Siedziałam wczoraj jak wariatka i oglądałam walkę Pudzianowskiego, a po wszystkim stwierdziłam że nie było warto.... Dziś zapowiada sie wyjazd na wieś także mały pobryka trochę na świeżym powietrzu. Mam nerwa bo mój T miał miec jutro wolne a okazało sie ze musi byc w pracy, dzis zreszta też. Dobrze że jego siostra wpadła na pomysł żeby mnie zabrac ze soba na wies, bo mnie już jakaś nerwica mnie bierze, ciągle sama z małym. :ehhhhhh:

http://www.suwaczek.pl/cache/d6f3579dec.png http://s2.pierwszezabki.pl/023/023253980.png?8442
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=5155514d62e137f5a.png