Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

ronia
qlczak
Nikula

mi się wydaje że Domik za szybko rośnie na łożeczko turystyczne w sensie że mało stabilnie będzie a na takie za 500 zł mnie nie stać:le:

Nikula, ja też nie kupie za 500zł bo bez sensu patrzyłam na takie za 200zł a w czyms musi spac na wyjeździe
a gdzie wyjezdzasz?

no w wakacje nad morze :yuppi:

madziaas
ronia
madziaas
Roniu fajny ten twój

a na nk ta fotka co Olka siedzi i się bawi to jeszcze właśnie w tym małym jest małym no zbliżonym do łóżeczka

Właśnie zaglądam na ten na nk,fajny::):
:Oczko: wróci na działkę żeby Olka miała w czym kimać

powiem Ci że i tak zaczęłam ją sadzać więcej na dywan bo ona próbuje raczkować narazie jest oswajanie z terenem :D

Nikula
ronia
Nikula

u mnie bez problemu bo ja mam kuchnie z aneksem i miejsce jest w moim mini salonie hi:)
no widzisz ja tak nie mam stety albo niestety

Roniu otwarta kuchnia to lipa, ciągle musi byc na błysk jak ktoś wpadnie, nawet głupi listonosz czy coś bo od wejścia widać a tak to bym trzasnęła drzwi i tyle , no i jak coś smażę np to w całym domu czuć
jak zawsze plusy i minusy jak wszystkiego

ronia
madziaas
ronia

a na nk ta fotka co Olka siedzi i się bawi to jeszcze właśnie w tym małym jest małym no zbliżonym do łóżeczka

Właśnie zaglądam na ten na nk,fajny::):
:Oczko: wróci na działkę żeby Olka miała w czym kimać

powiem Ci że i tak zaczęłam ją sadzać więcej na dywan bo ona próbuje raczkować narazie jest oswajanie z terenem :D

::):

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

dla konkursomaniaczek:)
iWoman World | iWoman.pl

a my już w kwietniu nad morze po świętach jupi jupi ( do Gdyni co prawda ale mamy zamiar spędzać sporo czasu nad samym morzem na spacerkach Sopot, Gdańsk i gdynia :) poza tym w planie zoo w Oliwie:)
a jednego wieczorku mały zostanie z wujkiem a rodzice uciekną do kina hi hi
latem myślimy o bieszczadach:)
http://www.rp.pl/cudapolski/img/cudabig/poloniny.jpg

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

Nikula
dla konkursomaniaczek:)
iWoman World | iWoman.pl

a my już w kwietniu nad morze po świętach jupi jupi ( do Gdyni co prawda ale mamy zamiar spędzać sporo czasu nad samym morzem na spacerkach Sopot, Gdańsk i gdynia :) poza tym w planie zoo w Oliwie:)
a jednego wieczorku mały zostanie z wujkiem a rodzice uciekną do kina hi hi
latem myślimy o bieszczadach:)
http://www.rp.pl/cudapolski/img/cudabig/poloniny.jpg
też marzą mi się góry Karkonosze albo Bieszczady

ale o tym nie snie myśleć przede wszystkim Komunia młodego w tym roku

no tak Roniu taki wyjazd = się komunia praktycznie my też chcemy się zmieścić w trybie oszczędnościowym bez szaleństw...a Gdynia drugi dom nasz mam tam szwagra więc często jeżdzimy :) ale i tak się cieszę bo jak morze może się znudzić:)

a w karkonoszach byłam w 2007
foteczki...

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

Nikula
no tak Roniu taki wyjazd = się komunia praktycznie my też chcemy się zmieścić w trybie oszczędnościowym bez szaleństw...a Gdynia drugi dom nasz mam tam szwagra więc często jeżdzimy :) ale i tak się cieszę bo jak morze może się znudzić:)

foteczki...
wodospad cudny
na co się wspinałaś?

ronia
Nikula

foteczki...
wodospad cudny
na co się wspinałaś?

Byliśmy na wodospadzie Szklarki i Kamieńczyk ten na foto, na Szrenicy, Śnieżnych Kotłach, Śnieżce, a także na Zamku Chojnik :)
poza tym zwiedzanie sztolni kowary i park miniatur dolnego śląska oraz Zamek Książ.

Nikula

Fajne nagrody ciekawe jakie szanse hi hi

oby duże ;)

Nikula
laski zastanawiam się czy kupić kojec, mały obija się o szczeble w łożeczku , szczerze wolałabym na coś innego dla małego przeznaczyć, nie wiem czy będzie siedział w ogóle w tym kojcu a wy jakie macie łożeczka ?

moja ma łóżeczko ale i tak w nim nie śpi :D
myślałam o kojcu ale narazie nie trzeba nam i chyba wskoczy mała na łóżko bo kupilismy córciom piętrowe
łózko piętrowe, jeszcze chwila i będzie chodzić poco wydatek jaki tak nie lubi spać w czymś takim

Wirtualna Polska

http://wp.pl

Nikula
mąż śpi, dziecko śpi , psa nie mam ...ale niestety męczę pracę dyplomową...bleee

Mnie dziś Oliwier tak zmęczył że zaraz padnę jak kawka.
To jego kwęczenie,marudzenie potrafi tak zmęczyć :(
Pozostało Mi tylko to przeżyć :)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot