Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

ronia
qlczak
ronia

mały cichy romans będe kochała Rumcajsa jak swoje nie martw się :D

tego sie własnie obawiam, bo wiesz jak nam ta nasza wybranka podrośnie i bedzie fe, to ja mam Twoja Ole na oku.... a jak sie wdamy w romans....... to to pod kazirodztwo podejdzie
hmmm mówisz że może okazać się pasztet z pieczarkami ? :hahaha: oczywiscie nie drobiowy :sofunny:
no dobrze dla dobra dziecka wszystko a jak się uda to chociaż buzi buzi w święta będzie :lol:

byle nie z języczkiem :sofunny: bo ja uczuciowa

qlczak
ronia
qlczak

tego sie własnie obawiam, bo wiesz jak nam ta nasza wybranka podrośnie i bedzie fe, to ja mam Twoja Ole na oku.... a jak sie wdamy w romans....... to to pod kazirodztwo podejdzie
hmmm mówisz że może okazać się pasztet z pieczarkami ? :hahaha: oczywiscie nie drobiowy :sofunny:
no dobrze dla dobra dziecka wszystko a jak się uda to chociaż buzi buzi w święta będzie :lol:

byle nie z języczkiem :sofunny: bo ja uczuciowa
buuuu nadzieja umiera ostatnia

qlczak
no u mnie taki sie nie sprawdzi bo ja potrzebuje też jako łóżeczko turystyczne

mi się wydaje że Domik za szybko rośnie na łożeczko turystyczne w sensie że mało stabilnie będzie a na takie za 500 zł mnie nie stać:le:

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

wiesz co tamto było wąskie plus tylko taki że się nie obijała i nóg nie wkładała w szczebelki
a teraz w tym większym to i zabawki mogę jej wstawić i na brzuch się przekręca turla próbuje raczkować
ma po prostu więcej miejsca a ja się nie boje że coś jej się stanie chociaż nie powiem jeden minus że w tym modeli nie ma ochraniaczy z gąbki na te rurki od składania, myślałam że naciągnieta lepiej jest ta siatkja ale niestety nie, narazie odpukać ładnie w nim śpi i się nie udarza

ronia
a no a co było plusem mniejszego
przede wszystkim toi że mogłam go złożyc rozłożyć w kuchni i gotować jakiś krzywy obiad i O mieć na oku teraz już niestety nie da rady z tym większym

u mnie bez problemu bo ja mam kuchnie z aneksem i miejsce jest w moim mini salonie hi:)

Zawsze trzeba próbowac czegoś nowego. Pamiętaj amotorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści- Titanica...

Nikula
ronia
przede wszystkim toi że mogłam go złożyc rozłożyć w kuchni i gotować jakiś krzywy obiad i O mieć na oku teraz już niestety nie da rady z tym większym

u mnie bez problemu bo ja mam kuchnie z aneksem i miejsce jest w moim mini salonie hi:)
no widzisz ja tak nie mam stety albo niestety

Nikula
qlczak

mi się wydaje że Domik za szybko rośnie na łożeczko turystyczne w sensie że mało stabilnie będzie a na takie za 500 zł mnie nie stać:le:

Nikula, ja też nie kupie za 500zł bo bez sensu patrzyłam na takie za 200zł a w czyms musi spac na wyjeździe

qlczak
Nikula
qlczak

Nikula, ja też nie kupie za 500zł bo bez sensu patrzyłam na takie za 200zł a w czyms musi spac na wyjeździe
a gdzie wyjezdzasz?

ronia
Nikula
ronia

no widzisz ja tak nie mam stety albo niestety

Roniu otwarta kuchnia to lipa, ciągle musi byc na błysk jak ktoś wpadnie, nawet głupi listonosz czy coś bo od wejścia widać a tak to bym trzasnęła drzwi i tyle , no i jak coś smażę np to w całym domu czuć