Skocz do zawartości
Forum

Czy mogę być w ciąży?

Gość Blanka23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od ok.10 dni bolą mnie piersi od zewnętrznej strony i sutki są bardzo wrażliwe na dotyk ( nigdy tak długo nie bolały mnie piesi, jeśli spodziewałam się okresu, ból piersi trwał max. 4 dni i kuły mnie jajniki).
Okres powinnam dostać 15 grudnia, lecz jak do tej pory go nie dostałam. Od ponad miesiąca staramy się z partnerem o dziecko.
Dokładnie 12 grudnia robiłam test ciążowy, ale wyszedł negatywny.Chcę dodać, że okres mam nieregularny,a z partnerem kochamy się codziennie, bez zabezpieczenia. Czy mogę być w ciąży, czy to raczej może objawy na miesiączkę? Pomóżcie, pozdrawiam.

W ciąży oczywiście, że możesz być skoro z partnerem staracie się o dziecko. Twoja owulacja mogła się przesunąć (w szczególności, że jak napisałaś masz nieregularne cykle) i w dniu, gdy robiłaś test mogło po prosty być za wcześnie na jej potwierdzenie.
Najlepiej powtórz teraz test a już powinien prawidłowo określić czy jesteś w ciąży czy nie.
Pozdrawiam i trzymam kciuki

Też proponuję powtórzyć test, mi wyszedł dopiero po 14 dniach, zrobiłam trzy...bardzo chciałam wiedzieć. Myślę, że mogło się udać. Przy nieregularnych cyklach nie jest czasami wszystko łatwo obliczyć. Życzę powodzenia, oby się powiodło. Byłaby wspaniałą niespodzianką taka wiadomość dla rodziców. Pozdrawiam serdecznie. Trzymaj się.