Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

no moje dwa numerki spia, trzeci numer sie z domu wyniosl na mecz pilki noznej i slomiana ze mnie wdowa :) drinka sobie zapodalam, pije normalnie jak sie nalezy!! :)
i przygotowalam wlasnie co trzeba na jutrzejszy dzien kulinarny, robie masowo krokiety, minimum 30/40 sztuk :;) wiec upieklam miesa rozne, przygotowalam grzyby, cebule itp, jutro reszta, pol dnia wkuchni ale za to potem bedzie obzarstwo az wstyd :lol:

Kuba mial 37 i 4 wiec powedrowalam dp niego , Bartek zrobil awanture ze mam z nimi spac ale kolo 23.00 juz smacznie spali obaj:Szok::Szok::Szok::Szok::Szok:
A to tylko dlatego ze w dzien polozyli sie kolo 16.30 i spali do 18.30.....więc się potem nie dziwie, że nie mogli zasnac wieczorem:Szok:
za to przyszli o 5.00 ze chca spac ze mna w sypialni- M sie wyniósl a oni do 6.00 urzadzali sobie glosne dyskusje z rękoczynami,:Padnięty::Padnięty:

i ta oto po 6.00 znowu spalismy chyba- az do 8.00- bo o 5.00 juz wylaczylam budzik ;)

Anulka
nad klawiatura??? bidulo:(

Moniq
moja Ty słomiana wdówko :Śmiech:

Atena normlanie tak się ciesze, ze zaczelo sie ukladac u Ciebie, ze normalnie :lol::lol::lol: