Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

bylam wczesniej i myslalam ze posta zostawilam, musialam zapomniec go zatwierdzic :duren:
u nas spokoj i cisza :(
pogoda nastraja do depresji, pada, wieje zimno i w ogole, nie idziemy na parade karnawalowa bo w taka pogode to tylko choroby sie mozna nabawic :)

salatka spoko, ale zapomnialam powiedziec ze ja do niej nie dalam majonezu bo my nie lubimy, dalam jogurt naturalny z czosnkiem sola i pieprzem :) wiec niby przepis Malgosi ale calkiem inny :lol:

no i znowu o jedzienu, a co do diety, od wczoraj 15stej zjadlam tylko pare chipsow i lyzke salatki, no i ze 3 kawy :) to tak w ramach braku apetytu :(

Monis a u nas wiosna pełną gębą
az Kuba się popłakał, ze musi siedzieć w domu jak tak ślicznie na dworze i na rolkach by pojeździł i nic :(
bidulek

sałatka w Twoim wykonaniu brzmi super!!!
ja dzisiaj tez pół dnia w kuchni - ale typowo polskie zamówienie mialam na obiad
i z rozpędu zrobiłam sałatkę jarzynową bo miałam warzywka z rosołku

może :kawa::kawa:????:Śmiech:

Małgosia
atena
Anulka to łączę sie w bólu, u mnie tam aniołków nigdy nie było, ale teraz wrrrr a sama jakoś nic takiego wyczerpującego nie robię, a zmęczona jestem okropnie i pospałabym, chyba zapadam w sen wiosenny :sofunny:

:sofunny::sofunny:

to i tu pośpiewam;

Piękne baby mocno śpiom
My się ich boimy na palcach chodzimy jak się zbudzom to nas ZJOM:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny: