Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

atena
a zapomniałam
Anulka super fotka w podpisiku :)

Atenko
dziekuję :)

Nie wiem czy pisałam, ale każdemu znajomemu pokazuję Twoją fotkę, a dokładnie Twoich dziewczynek. Każdego rozbrajają te uśmiechy :Śmiech:

A tak w ogóle to dzień dobry. Pozwolicie że wkleje to co napisałam na innym wątku.
Niestety wpadnę wieczorem dopiero do Was, bo coś mi sie z lapem stało i nie może się połączyć z netem. Teraz korzystam z komputera Sebastiana.
Miłego dnia wszystkim zyczę, a sama biorę sie za porządki i prasowanie, bo jutro mamuska mi nalot robi :Śmiech:. W reszcie ja wykorzystam i męża gdzieś na kolacje wyciągne i do kina :Śmiech:

Anulka to miłego dnia i porządków i naprawiania szybkiego komputera;)
:lol::lol::lol:

a tradycja z Dziadziusiem bardzo mi sie podoba- lubię jak ludzie pamiętają i celebrują takie dni- rodzinnie.
Tym bardziej, ze teraz w tych czasach mam wrazenie ze ludzie sie pogubili i zapominaja ze rodzina to najwiekszy skarb i nie mowie tu o rodzinie ( maz, zona, dzieci) tylko o rodzenstiwe rodzonym i ciotecznym:Śmiech:

Co prawda dziadziuś nie żyje, ale zawsze cała rodzina przyjeżdża i idziemy razem na cmentarz

Anulka ja Cię przepraszam, ale w pierwszej chwili jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie całą familię jak pomyka po cmentarzu z jakimś żarełkiem i % i tam imprezkę urządza :)

a tak ogólnie to jestem całkiem do tyłu, mam mega lenia, nic mi się nie chce, nawet pisać na forum, chyba jestem jakoś poważnie chora ;) albo jakiegoś doła załapałam, najlepiej zaszyłabym się w kołderkę i spała....
wrócę tu jak mi humor wróci
tymczasem...miłego weekendy kobietki

ufff
emocje opadły- wiec jestem
sciskam WAS w dzien kobiet
i juz sie usprawiedliwiam czemu mnie nie było ;)
wczoraj jak wiecie skrecałam meble ( ja jak chłop- lubie takie rzeczy)
zadzownili ze szkoły ze Kubuś sie czuje gorzej i odebralismy do wczesniej.
W domu stwierdzil, ze juz lepiej i temp nie mial.
Kuba - przyszedł do mnie i jak kaszlnął to myslalam ze blok rozniesie
i mial juz ponad 38 stopni.
Zadzwonilam do lekarza - kazał dać coś na temp i jak się ic nie zmieni to przyjechac jutro.
W nocy o 2.00 Kuba juz mial 39 kresek i brzydki kaszel ( suchy
a rano miał juz 40 i 2:Płacz::Płacz::Płacz:
zadzwonilam do lekarza i kazał nam szybko przyjezdzac
na miejscu sie okazało, ze ma wirusowe zapalenie płuc- kwalifiukuje sie do szpitalnego leczenia z obawy na odwodnienie- bo wszystko zwracał:Smutny::Smutny::Smutny::Smutny:
Takze tak mineła nam sobota- goście odwołani-ja pól dnia ryczałam i oooo
tyle u nas :Śmiech:

Anu;lka
a czemu na wies???co za myśl?
jak było na Kubusiu??

Atena- co za dołki?????:Szok::Szok:

Monika- kuchareczko jak mija sobota??