Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

dopiero sie doczolgalam :)
padam na pysk normalnie, lubie zycie w speedzie ale zeby gonic z jezorem na brodzie to nieeee...........
z pracy zawitalismy o 18, dom musialam wysprzatac, potem dzieci przebrac, kolacje przygotowac, Krzysiek pojechal na mecz do znajomego i ja z mlodym ogladam Dore, juz sobie poszlam bo ile mozna sluchac takich bajek. sam sobie oglada : a ja z siostra na gg gadam i robie jej liste zakupow na przyjazd
przyjada obladowane jak wielblady normalnie :lol:
glowa mnie nie boli, piwko sobie zapodalam, desperados, jest takie w PL?? jak nie to sie podziele bo cale pol litra otworzylam i szkoda zeby sie zmarnowalo :sofunny:
a stronke Ci malgos podaruje bo w dobrym dzis humorze :lol:

atena
ano
ja mam cholerną alergię, puchnie mi geba i mam dusznosci, wyglądam jak monster ;)
już z 6 lat wystrzegam się, kiedyś jak spuchłam ubrałam sie o 2 w nocy i posżłam do szpitala
babka na nocnym dyżurze jak wstała i mi otworzyła to krzyku narobiła, tak bidula się wystraszyła :sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

atena
akurat na leki testów nie robiłam, wypróbowałam apap, ibuprom, panadol, pyralgin i na to wszystko :)

Małgos a gdzie opisy reszty ekspertów? Myślałam, ze to jakaś zorganizowana akcja, typu "daj piątaka"

wychodzi na to , że te najbardziej profesjonalne się szybko uwinęły
a na powaznie, to czekamy głównie na zdjecia bo z nimi Panie mają problemów najwiecej

ale wam dobrze, ja mam bałagan na kółkach- powaznie
i dzisiaj zadzwonili,ze juz meble chłopaków ktore zamawialismy sa gotowe- wiec co zrobiłam????

pojechalam zamówic transport :Padnięty:
wrócilam to obiad, klienci
i teraz dalej sprzatanie

a Kuba i M szykowali sie na basen i Bartus jak nie ryknął- ze on jest zdrowy i tez chce jechac
i serce mi sie pokroiło
a ten płakał az sie zanosil ( bo on kocha basen )