Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

dziewczyny ogromna prośba, PILNIE! potrzebny jest psycholog, który zajmuje się psychologią kliniczną, dokładnie chodzi o pomoc rodzinie po stracie dziecka, mógłby dojechać na JUŻ do Rudy Ślaskiej, kasa nie gra roli, moze macie kogoś takiego wśród rodziny, znajomych i mozecie podpytać, byłabym bardzo wdzieczna

w razie czego dzwońcie 506 801 058

Nikola wstała z okropnym kaszlem :( , więc mam stereo, muszę z nią jechać na dyżur, bo pewnie też oskrzela, jakby było mało to ja również odpadłam

z Martusia nie jest dobrze, nikt nie wie dlaczego, wyniki niby coraz lepsze, wlasciwie juz dobre a ona ciagle nieobecna. Dzis rano swiatelko zaswieciło, Wstala z lozka, nawet pare kroczkow podobno zrobila a teraz dostala strasznego rozwolnienia, znów jej stan sie pogorszył, lekarze bezradni ...
te sródmiazszowe zapalenie płuc to raczej pobozne zyczenie lekarza robiacego sekcje bo tak naprawde na koniec podsumowal ze biala sekcja, on nie widzi przyczyny niewydolnosci oddechowej. Nie znalazł w plucach sladu bakterii które sugerowalyby zachlysniecie sie wymiocinami
Czekaja jeszcze na kolejne wyniki ale to moze potrwac i do miesiaca a Marcie trzeba pomóc juz
Marta i Kubus byli swiadkami niestety

:( :( :(