Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka no właśnie stara niania jest anioł-kobieta i obiecała, ze do konca tyg. możemy na nią liczyć, ale to dwa dni, a co potem ?? Cholera wie, już w tej chwili kolejne przesłuchania, kolejne ogłoszenia i babeczka z agencji przysyła panie, cholera jasna by to wzięła, będę musiała kogoś na siłę ściągać, a w a, przyszłym tyg. jestem sama na strazy bo koleżanka wybywa, nawet zwolnienie nie wchodzi w grę....
żeby było śmieszniej to wczoraj strasznie zmarzłam i dzisiaj zdycham, gardła nie czuję, kierownik się nabijał, że pochlałam, żeby się zagrzac, najgorsze, że Milka ma gila do pasa, całą noc marudziła a dzisiaj kaszle, dałam jej krople do nosa, poinhalowałam i modlę sie, żeby przeszło...

Moniq moja koleżanka, mama dwóch uroczych bliźniaczek,. młodszych o 17 dni od Milki, które w/g lekarzy miały rotawirusa straciła jedną z nich, druga walczy o życie, stwierdzono ogólne bakteryjne zakazenie organizmu, nie mówia o sepsie, dopiero po sekcji Hanusi się ustosunkują, w tej chwili wszyscy modlimy się, o to, żeby leki zaczęły działać i żeby Martusia z tego wyszła...