Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

monika warszawska
A ja mam dzis okropny dzien..kamil mnie wykancza!brak mi sil...jest bardzo niegrzeczny i zlosiliwy..nie moge na na minute samego zostawiac!
Bardzo lubi ze mna gotowac,wiec zrobilismy zupke i nalesniki,a ze nie chcial jesc to poszedl do lazienki zobaczyc do okna czy czasem mikolaj nie idzie.oczywiscie zagladalam co jakis czas do niego i byl grzecznny.wiec wzielam sie za nalesniki,po chwili wracam do lazienki a tam wszystkie reczniki na podlodze a on z kubkiem w rece leje wode na nie.pokrzyczalam,wytlumaczylam.poszedl na gore.niby bajki ogladac.
Ide na gore a on w lazience,patrze,plyn do plukania rozlany,proszek wysypany na to,proszek w pralce ile tylko sie zmiescilo,proszek w brodziku,proszek w pokoju na dywanie,na lozku,pod lozkiem.woda sie leje ze zlewu,a on mokry i zesikany!!i do tego wszystkiego malowidlo flamastrami na scianie.i to wszystko w 5 minut!

no to bije Mikiego na głowę :Szok:

Dziekuje Moniczko :36_3_16::36_3_16::36_3_16:

Maja od 2 w nocy do 6 rano nie spała. Miała gorączke. Dzisiaj na 15.30 jadę do luxmedu.
Ma gęsty katar (Miki juz zdażył z przedszkola przynieść i zaraził
Boję się, żeby nie zakleił oskrzeli...a może to zęby i stąd temperatura nie wiem :lup::lup::lup:
za długo miałam spokój :lup::lup::lup: