Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

dziendobry
nocka super,pitek 2 razy obdzil sie na cyca ale zaraz go puszczal i spal dalej,kamil 1 raz wolal pic i spal do 7.30.

IZKA na pewno przez diete ma problemy,mowilam juz kilka razy ze on do 8miesiaca ladnie jadl,potem zachoowal i dostawal zastrzyki 2 tyg,od tamtej pory odrzucil butelke i dostal wstretu do jedzenia chcial tylko cycka.na dzien dzisiejszy kamil nie je miesa,zadnych warzyw(chyba ze marchewka starta na najmniejszych oczkach,nie je ryb,jajek,wedliny(na obrzydzenia do sliskiego,mokrego,lepkiego) wszystko wacha,jak mu kolor nie odpowiada to nie zje!!!jada czasami jogurty,serki homogenizowane,pomidorowa,rosol,ziemniaki suche,banany i pasztet i maslo!ostatnio zjaadl figurki rybne w ksztalcie misia!na wiekszosc ma odroch wymiotny!

Suwaczek z babyboom.pl

osz w morde maly sie wywrocil w domku i to przyrznal porzadnie w podloge, jeszcze smoczek w buzi i wedzidelko znowu sobie podciał bidul, krew sie polala i krzyku co niemiara..warga opuchnieta, sina, beda niezle siniaki:( nie pierwszy i nie ostatni raz ale serducho malo mi nie pękło:o_noo::o_noo::o_noo::o_noo::o_noo:

MOnia to rzeczywiscie ciezko masz z jego karmieniem...wspolczuje

Gość Izabelin

Kurcze Moniś to nie za ciekawie z tym jedzeniem macie ::(: a owoce chociaż Mu podchodzą?

Sweetka no to masz kaskadera w domu. Czasami wkurza mnie ta dziecięca bezmyślność i w efekcie poobijana łepetyna :Wściekły:

Asiula przytulam i dużo, dużo siły życzę. Ucałuj tam Juniorka :Całus:

monika warszawska
dziendobry
nocka super,pitek 2 razy obdzil sie na cyca ale zaraz go puszczal i spal dalej,kamil 1 raz wolal pic i spal do 7.30.

IZKA na pewno przez diete ma problemy,mowilam juz kilka razy ze on do 8miesiaca ladnie jadl,potem zachoowal i dostawal zastrzyki 2 tyg,od tamtej pory odrzucil butelke i dostal wstretu do jedzenia chcial tylko cycka.na dzien dzisiejszy kamil nie je miesa,zadnych warzyw(chyba ze marchewka starta na najmniejszych oczkach,nie je ryb,jajek,wedliny(na obrzydzenia do sliskiego,mokrego,lepkiego) wszystko wacha,jak mu kolor nie odpowiada to nie zje!!!jada czasami jogurty,serki homogenizowane,pomidorowa,rosol,ziemniaki suche,banany i pasztet i maslo!ostatnio zjaadl figurki rybne w ksztalcie misia!na wiekszosc ma odroch wymiotny!

to samo było z Mikim...dopóki nie poszedł do przedszkola..teraz nie dość że więcej zjada to bardziej urozmaicenie...kupy robi codziennie :Śmiech:

Czesc!

Moniu W, super ze Kamcio zjadl kielbaske! Oby Piotrusiowi szybko przeszla ta chrypa!
Kolor mam troche lepszy, ale nie wymarzony - za dwa tygodnie zrobie znowu i zobaczymy:)

Aniu, moja Viki tez teraz zjada wiecej i wyproznia sie codziennie. Jednak te przedszkole ma swoje zalety;) Mimo ze dzieciaczki czesto choruja:(

Sweetko, dobrze ze Matiemu nic powaznego sie nie stalo!

Milego dnia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

A ja mam dzis okropny dzien..kamil mnie wykancza!brak mi sil...jest bardzo niegrzeczny i zlosiliwy..nie moge na na minute samego zostawiac!
Bardzo lubi ze mna gotowac,wiec zrobilismy zupke i nalesniki,a ze nie chcial jesc to poszedl do lazienki zobaczyc do okna czy czasem mikolaj nie idzie.oczywiscie zagladalam co jakis czas do niego i byl grzecznny.wiec wzielam sie za nalesniki,po chwili wracam do lazienki a tam wszystkie reczniki na podlodze a on z kubkiem w rece leje wode na nie.pokrzyczalam,wytlumaczylam.poszedl na gore.niby bajki ogladac.
Ide na gore a on w lazience,patrze,plyn do plukania rozlany,proszek wysypany na to,proszek w pralce ile tylko sie zmiescilo,proszek w brodziku,proszek w pokoju na dywanie,na lozku,pod lozkiem.woda sie leje ze zlewu,a on mokry i zesikany!!i do tego wszystkiego malowidlo flamastrami na scianie.i to wszystko w 5 minut!

Suwaczek z babyboom.pl

monika warszawska
A ja mam dzis okropny dzien..kamil mnie wykancza!brak mi sil...jest bardzo niegrzeczny i zlosiliwy..nie moge na na minute samego zostawiac!
Bardzo lubi ze mna gotowac,wiec zrobilismy zupke i nalesniki,a ze nie chcial jesc to poszedl do lazienki zobaczyc do okna czy czasem mikolaj nie idzie.oczywiscie zagladalam co jakis czas do niego i byl grzecznny.wiec wzielam sie za nalesniki,po chwili wracam do lazienki a tam wszystkie reczniki na podlodze a on z kubkiem w rece leje wode na nie.pokrzyczalam,wytlumaczylam.poszedl na gore.niby bajki ogladac.
Ide na gore a on w lazience,patrze,plyn do plukania rozlany,proszek wysypany na to,proszek w pralce ile tylko sie zmiescilo,proszek w brodziku,proszek w pokoju na dywanie,na lozku,pod lozkiem.woda sie leje ze zlewu,a on mokry i zesikany!!i do tego wszystkiego malowidlo flamastrami na scianie.i to wszystko w 5 minut!

Moniu, jestem w szoku:( Bardzo wspolczuje! Mnie tez by sil brakowalo - chyba bym go gdzies wyniosla, zeby nie ogladac...Sama jestes z nimi?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

Izabelin
Monia ma pomysły ten Twój Kamil :Histeria::Histeria::Histeria: normalnie szok, ja to bym chyba nerwowo nie wytrzymała :Histeria::Histeria:

U nas nocka do bani, z płaczem i cyckiem w paszczy ::(: teraz siedzimy u moich rodziców.

IZUS ja czasami nie wytrzymuje w dupe klapsa mu dam.dzisiaj jak to zobaczylam to najpierw sie wscieklam,potem chcialo mi sie plakac,serce mi pekalo i sobie w mysli powiedzialam- Boze daj mi sile zebym to zniosla i nic mu nie zrobila!
a teraz jak juz ta kpke zrobil to tak mam :36_4_10::36_4_10::36_4_10::36_4_10:

Suwaczek z babyboom.pl