Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Monia W
pięknie dziękujemy za kartke urodzinową dla Piotrusia i prezencik :36_3_16: I cieszę się, że humor dopisuje, super :)

Aniu przepraszam, ja zapomniałam całkiem o tych fotkach... Dziękuję, że wybrałaś je sama, wybór trafiony w dziesiątkę :36_3_16:
Powodzenia na szczepieniu i testach! Ech, że też zawsze coś musi się przypałętać :(

Izulka
to Ci Mikołajek w kościółku porządził, kochany brzdąc :)

Marysiu nio niezła ekipa pijaków-dewotów nam rośnie :36_2_34::36_2_34::36_2_34:

Kasiu hop hop? Gdzie jesteś?

Miłego dnia Dziewczynki!

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Witam

Monika dołączę się do Ciebie, bo też dzisiaj wreszcie odzyskałam humorek.
Rano byliśmy z Mikołajkiem w przychodni zrobić tę nieszczęsną morfologię, która odwlekała się od jakiegoś czasu. Płytki wreszcie się unormowały 340, hemoglobina 10,9 a więc też idzie do góry. Poczekamy jeszcze do popołudnia z poziomem żelaza i manualnym rozmazem (ten automatyczny jest ok) :Śmiech: mam nadzieję, że wszystko będzie też ok.

Zaraz uciekamy na spacerek, bo słoneczko rozpieszcza :Śmiech:

radość serca
Hej
Aniu przepraszam, ja zapomniałam całkiem o tych fotkach... Dziękuję, że wybrałaś je sama, wybór trafiony w dziesiątkę :36_3_16:
Powodzenia na szczepieniu i testach! Ech, że też zawsze coś musi się przypałętać :(

Dziekuje Asiu :36_3_16:
Dla mnie były bomba, ale to miał byc Twój wybór zatem ciesze sie podwójnie :Śmiech:

a jesli chodzi o testy szczepienia i tym podobne to nie narzekam...żeby ludzie tylko takie problemy mieli :36_3_16: